Maşallah cnm baya koyu demekki adetin sonra hemen kalmşsn kan ver mutlakaMeraba kızlarr bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı , hamilemiyim die şüphelendim 2.si hcg testi o da çift çizgi çıktı .. rengl olmama 1 hafta var sizce ne yapmalıyımm.. :/
Hemen kan versem çıkar mı doktorum renglinin gelmesini bekle dior ama ben sabredemiyorummMaşallah cnm baya koyu demekki adetin sonra hemen kalmşsn kan ver mutlaka
Sen ovulasyon testi yapmışsın çift çizgi çıkmış ve gebelik testi oda öyle aybı günün sonuçlarımı bunlar bugün yani en son yumutlama ne zaman oldu birliktelik yani yazarmısın canım hamilesin buna göre çünkü çok güzelKizlar baksaniza
Kuzum bu kadar koyu ise değerin yüksektir baya adeti beklemene grk yokki boşver doktoru onlar hep böyleler:) hayatımızda 100 kere hamile kalmıyoruz ki güzel heyecanlar bunlarHemen kan versem çıkar mı doktorum renglinin gelmesini bekle dior ama ben sabredemiyorumm
Evet canım sende haklısın peki denemelere devam ediimmi çünkü doktor yine takvim yazmıştı bana bu haftada var denemem .. zararı olurmuuuKuzum bu kadar koyu ise değerin yüksektir baya adeti beklemene grk yokki boşver doktoru onlar hep böyleler:) hayatımızda 100 kere hamile kalmıyoruz ki güzel heyecanlar bunlar
banamı sordunuzz çünkü ben aunı gün yaptım iki testide :)Sen ovulasyon testi yapmışsın çift çizgi çıkmış ve gebelik testi oda öyle aybı günün sonuçlarımı bunlar bugün yani en son yumutlama ne zaman oldu birliktelik yani yazarmısın canım hamilesin buna göre çünkü çok güzel
Sen kan ver bnce normalde bi zararı olmuyor tabiki ilişkinin ama tutunma aşamasındaysa bebek bazı Dr lar bi iki hafta ilişki yasaklayabiliyor aklında kalmasın soru işareti sen kanını ver varsa zaten direk konusursun drunlaEvet canım sende haklısın peki denemelere devam ediimmi çünkü doktor yine takvim yazmıştı bana bu haftada var denemem .. zararı olurmuuu
Evet haklısınn kan veriim , hiç daha önce başkasında böle durum görmedim o yüzden şaşkınımda en iisi kan vermek :) teşekkürlerSen kan ver bnce normalde bi zararı olmuyor tabiki ilişkinin ama tutunma aşamasındaysa bebek bazı Dr lar bi iki hafta ilişki yasaklayabiliyor aklında kalmasın soru işareti sen kanını ver varsa zaten direk konusursun drunla
Meraba kızlarr bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı , hamilemiyim die şüphelendim 2.si hcg testi o da çift çizgi çıktı .. rengl olmama 1 hafta var sizce ne yapmalıyımm.. :/
Ayyy tebrik ederim kuzummmm.demekki onceki adetinden hemen sonra hamile kalmissin.tebriklerrrr darisi basimiza.cok sevindim valla bu tabloyu gorunce:)bizede yardimci olurmusun.takvim falan indirdinmi orda ne yaziyodu yumurtlama tarihin?sen nezmn gördun testte falan.son adetinden nezmn sonra basladin lg testi yapmaya?belirtilerin nelerdi farkettinmj?ayy hepsini yaz hepsini ben cok heyecanlandimMeraba kızlarr bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı , hamilemiyim die şüphelendim 2.si hcg testi o da çift çizgi çıktı .. rengl olmama 1 hafta var sizce ne yapmalıyımm.. :/
İnşallah isteyen herkesin olsunnn:) benim bu ay ilk çift çizgiyi 11. Günümde gördüm o günü değerlendirdim ertesi gün doktoruma gittim yunurta takibi için o da gerek kalmadı çatlamış dedi bana 2 gün üst üste snr ki günde 1 gün arayla ilişki önerdi bende devam ettim dün ovu testi yaptım koyu çift çizgiydi, bugün bidaha denedim yine aynı koyuydu , 1 saat öncde gebelik testi yaptım o da koyu çıktı resimdeki gibi ,, ama benim denemelerim daha bitmedi tabi bende şaşırdım durumum bölee :)Ay maşallah canım hamilesin Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah kan ver bencede inşallah bize de nasip olur.
Kaçıncı gün yumurtlama günündü acaba bide nasıl değerlendirdin çok tebrik ederim
Kısaca özetledim yine sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım daha hastalığıma 1 haftaaa var :/Ayyy tebrik ederim kuzummmm.demekki onceki adetinden hemen sonra hamile kalmissin.tebriklerrrr darisi basimiza.cok sevindim valla bu tabloyu gorunce:)bizede yardimci olurmusun.takvim falan indirdinmi orda ne yaziyodu yumurtlama tarihin?sen nezmn gördun testte falan.son adetinden nezmn sonra basladin lg testi yapmaya?belirtilerin nelerdi farkettinmj?ayy hepsini yaz hepsini ben cok heyecanlandim
Adet döngün kac gündür pekiKısaca özetledim yine sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım daha hastalığıma 1 haftaaa var :/
Normalde 32 gün o yüZden takvimime göre 21. Gün çıkıyor beni yanılttı o takvime çok bakmayın renglim bittikten snr 3. Gün ovü testi yapmaya başladım gittikçe koyulaştı ordaaAdet döngün kac gündür peki
Hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayı nasip etsin sana bir sorum olacak bende bugün yumurtlama günündeyim ilişkiden sonra ne kadar yattım bir saat yeterli mi yatmak içinNormalde 32 gün o yüZden takvimime göre 21. Gün çıkıyor beni yanılttı o takvime çok bakmayın renglim bittikten snr 3. Gün ovü testi yapmaya başladım gittikçe koyulaştı ordaa
Ovulasyon testini gunde 2 sefermi yaptin ve günün hangi saatlerinde yaptin?4 saat sivi tuketmemeye özen gösterdinmi?(bu durum beni cok zorluyor suya aşik bi insan olarak su içememem beni delirtiyorda)Normalde 32 gün o yüZden takvimime göre 21. Gün çıkıyor beni yanılttı o takvime çok bakmayın renglim bittikten snr 3. Gün ovü testi yapmaya başladım gittikçe koyulaştı ordaa
Belime yastık koydumm 1 saat kitap okudum:)Hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayı nasip etsin sana bir sorum olacak bende bugün yumurtlama günündeyim ilişkiden sonra ne kadar yattım bir saat yeterli mi yatmak için
Ben her sabah 11 de yaptımm su çok içmedim belki 1 bardak , hergün aynı saat olmasına dikkat ettim..Ovulasyon testini gunde 2 sefermi yaptin ve günün hangi saatlerinde yaptin?4 saat sivi tuketmemeye özen gösterdinmi?(bu durum beni cok zorluyor suya aşik bi insan olarak su içememem beni delirtiyorda)
Sağol canım bir saat yeterli öyleyse inşallah olurBelime yastık koydumm 1 saat kitap okudum:)
Tamam canim cok sagol insaAllah hamilesindir ve burdaki isteyen herkeste...bizede ver güzel haberlerini.Rabbim hayirli kilsin tekrardanBen her sabah 11 de yaptımm su çok içmedim belki 1 bardak , hergün aynı saat olmasına dikkat ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?