Ovulasyon testi...

kızlar ya noluyo anlamadım ya resimleri yüklüyorum bakın lütfen ilki dünkü test diğeri bugünkü.
Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ?
normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ? yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 02-02-2018.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 03-03-2018.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 67
Çatlamamış Can'ım.Yani dünkü üsttekiyse bugün yumurtlama günün olur akşam.Şimdi tekrar baktım.

Catlamiş

Çatlamamış Can'ım.Yani dünkü üsttekiyse bugün yumurtlama günün olur akşam.Şimdi tekrar baktım.
canım resimleirn ismine tarihlerini yazdım bak ordan daha doğru olabilir dün ve bugün olanlar. çatlamayabilir mi yumurta ? birde bu kadar yani 2 gün sürer mi çatlaması

bu ay bu test olayı ilk denemem olduğu için endişhelendim acaba çatlamayabilir mi diye

çok teşekkür ederim canım yorumların için
Onkoyulasma olduysa emın ol catlar benım gecen ay koyulasmadı hıc akıntımda olmadı mesela catlamadı

canım resimleirn ismine tarihlerini yazdım bak ordan daha doğru olabilir dün ve bugün olanlar. çatlamayabilir mi yumurta ? birde bu kadar yani 2 gün sürer mi çatlaması
Yok dün çok koyuymuş hafif açılıyor tahminimce yeni çatlamış.Bugün yarın değerlendir biraz geç saat olsa daha iyi.Veya sabah erken saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…