Bu da bugünkü testim, beklenen adete 8 gün varYumurtlama günün senin takı pik olana kadar ilişkiye gir değerlendir sıvı almadan her sabah her akşam düzenli şekilde takip et pik olana kadar yumurtan daha çatlamış burda devam ediyor t çizgi olmsa yumurtlama yok tür çatlamış
iki kez yumurtluyor olabilirsiniz bu tam pik, devam edin yapmaya, umarim sonuc alirsiniz bu ay guzelce :)Bu da bugünkü testim, beklenen adete 8 gün var
Dayanamadım hamilelik testi yaptımiki kez yumurtluyor olabilirsiniz bu tam pik, devam edin yapmaya, umarim sonuc alirsiniz bu ay guzelce :)
Ayyyyy hayirli olsuuuuuun cizgi goruyoruummmm :) tebrik ederiiiiim hemen hemen kan vermeye hahahahDayanamadım hamilelik testi yaptım
Kan verdim zaten silik çizgi görünce, dua edin bana olur mu ? Daha önce 1 düşük 1 kimyasal yaşadım ve sağlıklı şekilde kucağıma almak istiyorum artıkAyyyyy hayirli olsuuuuuun cizgi goruyoruummmm :) tebrik ederiiiiim hemen hemen kan vermeye hahahah
bizi de aydinlatir misiniz hangi tarihlerde iliski yasadiniz neler yaptiniiiz umarim saglikla ilerler mis gibi kucaginiza almak nasip eder allah
dua ediyorum allahim insallah saglikla guzelce ilerletsin hamileliginizi ve bebeginizi saglikla kucaginiza alin, bizi haberdar edin gelismelerdeenKan verdim zaten silik çizgi görünce, dua edin bana olur mu ? Daha önce 1 düşük 1 kimyasal yaşadım ve sağlıklı şekilde kucağıma almak istiyorum artık
Çok tesekkur ederim Allah razı olsun. Allah isteyen ve hak eden herkese de saglikli ve hayırlı evlatlar nasip etsin.dua ediyorum allahim insallah saglikla guzelce ilerletsin hamileliginizi ve bebeginizi saglikla kucaginiza alin, bizi haberdar edin gelismelerdeen
Hanımlar selam. Test sonucum çıktı , hamileyim :). Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bu kez. Benim şöyle oldu, son adet tarihim 12-16 mayıs arası idi. Ben uzun yıllardır pepapp adli uygulamayı kullanıyorum. Ovupasyon testi aldım ve adetten 5 gün sonra yani 21 inde kullanmaya başladım. 24 üne kadar her gün artan koyulukta ikinci çizgi oldu. Ben 24 ünde doktora gittiğim zaman alttan muayene etti ve yumurta oluştuğunu güzel olduğunu söyledi. Ancak şöyle bir durum oldu. Ovulasyon testim pik olmadan 25 inde birden silik oldu yani ikinci çizgi hiç çıkmadı. Kullandığım uygulama da 24-25-26 mayıs tarihlerinde doğurganlık döneminin en yüksek olduğu zaman dedi. Ben de 3 günü değerlendirdim. Sonra ovulasyon testim boş olunca instagram dan minik kurabiyeler sayfasına falan yazdım sagolsun hanfendi yanıt verdi ama ona göre yumurtlama olmamıştı ve hamilelik olamazdı belki de catlama adetten sonraki 5 gunde idi ve ben o zaman test yapmamistir. Ben biraz sinirlendim tabi çünkü doktor bana bir önceki gün yumurtan güzel gelişmiş demişti. Neyse ben testi yapmaya devam ettim. Bu arada ben hemen etkilerini hissetmeye başladım. Çünkü kasiklarimda ağrı vardı. Ve şöyle bir durum daha vardı ben şubat 6 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durdugu için 9 haftalik idi. Ona da aynı semptomları hissetmiştim, sanki kasiklarimda taş var gibiydi başka da bir durum yoktu hamilelik belirtisi hakkında. Kusma, baş dönmesi, mide bulantısı, göğüs hassasiyeti hiç yoktu. Ve ben Nisan ayında kimyasal geçirdiğim zaman kasık ağrısı da yoktu bende hatta eşime sunu demiştim 'hamile gibi hissetmiyorum' ve öyle de oldu 2 gün sonra beta düştü ve bir hafta sonra kanama başladı. Ben bu iki haftalık süreçte diş için kanal yaptım, implant yaptım falan hatta onları yazdım buraya hamileysem sıkıntı olur mu diye çünkü ben kasık ağrılarını tanıyordum ilk gebelikten. Dolayısıyla şu an ovulasyondan falan anlamadım kendimi tanıdığım için anladım ve tam 1 hafta var beklenen adet günüme. Bir daha ovulasyon yapar mıyım, muhtemelen hayır çünkü kullandığım uygulama zaten beni çok iyi tanıyor ve ben oraya göre hareket ettim ovulasyona göre değil. Ben ovulasyona göre davransam yumurtlama bile yok diye düşünür daha çok psikolojimi bozardım. Bir de çok zahmetli kızlar ya, her gün aynı saatte evde olmam gerekiyo, bir kap 10 dakika bekle falan bana zahmetli geliyor. Kullandığınız iyi bir uygulama -uzun süredir kullandığınız- bence testlerden daha iyi. Allah' ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah isteyen ve hak eden herkes de sağlıkla kucağına alır. Aşağıya 24 mayıs ovulasyon testimi koyuyorum bilgi olur ben o haldeyken yumurtanın catladigini düşünüyorum. Bugün yine ovulasyon testi yapacağım saat 3 te onu da atarım.yaa ovülasyondan nasıl anladınız nasıl belli oldu hangi tarihlerde başladınız anlatır mısınızz ?
yaaa cok hayirli olsun insallah artarak ilerler tum belirtiler ve degerler de saglikla kucaginiza alirsiniz :)Hanımlar selam. Test sonucum çıktı , hamileyim :). Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bu kez. Benim şöyle oldu, son adet tarihim 12-16 mayıs arası idi. Ben uzun yıllardır pepapp adli uygulamayı kullanıyorum. Ovupasyon testi aldım ve adetten 5 gün sonra yani 21 inde kullanmaya başladım. 24 üne kadar her gün artan koyulukta ikinci çizgi oldu. Ben 24 ünde doktora gittiğim zaman alttan muayene etti ve yumurta oluştuğunu güzel olduğunu söyledi. Ancak şöyle bir durum oldu. Ovulasyon testim pik olmadan 25 inde birden silik oldu yani ikinci çizgi hiç çıkmadı. Kullandığım uygulama da 24-25-26 mayıs tarihlerinde doğurganlık döneminin en yüksek olduğu zaman dedi. Ben de 3 günü değerlendirdim. Sonra ovulasyon testim boş olunca instagram dan minik kurabiyeler sayfasına falan yazdım sagolsun hanfendi yanıt verdi ama ona göre yumurtlama olmamıştı ve hamilelik olamazdı belki de catlama adetten sonraki 5 gunde idi ve ben o zaman test yapmamistir. Ben biraz sinirlendim tabi çünkü doktor bana bir önceki gün yumurtan güzel gelişmiş demişti. Neyse ben testi yapmaya devam ettim. Bu arada ben hemen etkilerini hissetmeye başladım. Çünkü kasiklarimda ağrı vardı. Ve şöyle bir durum daha vardı ben şubat 6 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durdugu için 9 haftalik idi. Ona da aynı semptomları hissetmiştim, sanki kasiklarimda taş var gibiydi başka da bir durum yoktu hamilelik belirtisi hakkında. Kusma, baş dönmesi, mide bulantısı, göğüs hassasiyeti hiç yoktu. Ve ben Nisan ayında kimyasal geçirdiğim zaman kasık ağrısı da yoktu bende hatta eşime sunu demiştim 'hamile gibi hissetmiyorum' ve öyle de oldu 2 gün sonra beta düştü ve bir hafta sonra kanama başladı. Ben bu iki haftalık süreçte diş için kanal yaptım, implant yaptım falan hatta onları yazdım buraya hamileysem sıkıntı olur mu diye çünkü ben kasık ağrılarını tanıyordum ilk gebelikten. Dolayısıyla şu an ovulasyondan falan anlamadım kendimi tanıdığım için anladım ve tam 1 hafta var beklenen adet günüme. Bir daha ovulasyon yapar mıyım, muhtemelen hayır çünkü kullandığım uygulama zaten beni çok iyi tanıyor ve ben oraya göre hareket ettim ovulasyona göre değil. Ben ovulasyona göre davransam yumurtlama bile yok diye düşünür daha çok psikolojimi bozardım. Bir de çok zahmetli kızlar ya, her gün aynı saatte evde olmam gerekiyo, bir kap 10 dakika bekle falan bana zahmetli geliyor. Kullandığınız iyi bir uygulama -uzun süredir kullandığınız- bence testlerden daha iyi. Allah' ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah isteyen ve hak eden herkes de sağlıkla kucağına alır. Aşağıya 24 mayıs ovulasyon testimi koyuyorum bilgi olur ben o haldeyken yumurtanın catladigini düşünüyorum. Bugün yine ovulasyon testi yapacağım saat 3 te onu da atarım.
Ben yıllardır bu uygulamayı kullandığım için bende işe yaramış olabilir dediğiniz gibi. Başka uygulamalar da kullandım ama pepapp kadar işe yaramadı bende inanın. Eğer önceki adet dönemlerinizi biliyorsanız bence onları da girin uygulamaya öyle daha sağlıklı ilerleme olur. Allah inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasıl eder. Ve inşallah siz de sağlıkla bir bebegi kucaginiza alırsınız.yaaa cok hayirli olsun insallah artarak ilerler tum belirtiler ve degerler de saglikla kucaginiza alirsiniz :)
soylediginiz uygulamayi ben de indiriyim ama soyle ki bazen uygulamalar bile birbirinden cok farkli sonuclar veriyor yumurtlamaya gore, ya da mesela ovulasyon testinde bir gun iki gun once yumurtlama gosteriyoken uygulama daha farkli bir iki gun sonrasinda gosteriyor vs. o yuzden ben aplikasyonlara o kadar guvenemiyorum ama sizde ise yaramis cok cok sevindimmm
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsiiin :) ben hem uygulamalar hem de test ile es gidiyorum. haklisiniz biraz zor oluyor birsey icme bekle et diye ama ne yapalim en iyisi de bu bi sekilde
hemen indirdim siz diyince bakalim bugun yumurtlama gunum gosteriyo aslinda digerlerinin aksine ama ovulasyon testim yanimda ofiste yapicam birazdan bakalim insallah ben de mujdeli haberi alirim bu ay :) bizi haberdar edin ilerlemelerdennnBen yıllardır bu uygulamayı kullandığım için bende işe yaramış olabilir dediğiniz gibi. Başka uygulamalar da kullandım ama pepapp kadar işe yaramadı bende inanın. Eğer önceki adet dönemlerinizi biliyorsanız bence onları da girin uygulamaya öyle daha sağlıklı ilerleme olur. Allah inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasıl eder. Ve inşallah siz de sağlıkla bir bebegi kucaginiza alırsınız.
Ay hadi inşallah güzel haberler yazarsınız bize :) beklemedeyim sizin içinhemen indirdim siz diyince bakalim bugun yumurtlama gunum gosteriyo aslinda digerlerinin aksine ama ovulasyon testim yanimda ofiste yapicam birazdan bakalim insallah ben de mujdeli haberi alirim bu ay :) bizi haberdar edin ilerlemelerdennn
cok cok sevindim sizin iciiin <3
171 çıktı, ben 24 ve 25 inden sonra hamile kaldım yüzde yüz çünkü öncesinde ilişki yoktu regl oldum falan. İki kayıp yaşadığım için rahim testi, kan verme vs bir sürü şeyle uğraşıyorduk. Ben ovulasyon testinin 20 mm ve üstü yumurtlamalarda iyi olduğunu okumuştum. Benimki siliklesmedi bu arada tamamen kayboldu 25 inde. Ve 24 için de pik değil dendi bana. Ama ben uygulamada en doğurgan günlerim olarak o uc günü gördüm ve sonrasında 5-6 gün iliski olmadı yakınlarda oldu bir tek o da ben zaten hamile olduğumu hissediyordum ve bilerek bugün test yaptım şehir dışına gideceğim için iyi kötü öğrenmek istedim. Hatta burada da çok yazdım, diğer uygulamalarda da yazdım herkes erken dedi bana ama hissettiğim şeyler ve kasık ağrılarım uygulamanın birkaç gün sonrasında başlamıştı. Ben hatta diş yaptırdım yine burada yazdım bana bir dişçi de hamileysen ve dediğine göre iki haftaliksan sıkıntı olmaz dedi. Bence uygulama benim için daha yararlı oldu ama tabi herkes kendi için iyi olanı daha iyi bilir. Hakkımızda hayırlısı olsunÇok sevindim baya erken öğrenmişsin aslında beta kaç çıktı sizin? Bir de hani dediniz ya silikleşti diye bence o ara sizin çatladı ve gebelik oluştu. Ama yine de ovülasyon testleri takvimden daha güvenli
Allah sğalıkla kavuşmayı nasip etsinHanımlar selam. Test sonucum çıktı , hamileyim :). Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bu kez. Benim şöyle oldu, son adet tarihim 12-16 mayıs arası idi. Ben uzun yıllardır pepapp adli uygulamayı kullanıyorum. Ovupasyon testi aldım ve adetten 5 gün sonra yani 21 inde kullanmaya başladım. 24 üne kadar her gün artan koyulukta ikinci çizgi oldu. Ben 24 ünde doktora gittiğim zaman alttan muayene etti ve yumurta oluştuğunu güzel olduğunu söyledi. Ancak şöyle bir durum oldu. Ovulasyon testim pik olmadan 25 inde birden silik oldu yani ikinci çizgi hiç çıkmadı. Kullandığım uygulama da 24-25-26 mayıs tarihlerinde doğurganlık döneminin en yüksek olduğu zaman dedi. Ben de 3 günü değerlendirdim. Sonra ovulasyon testim boş olunca instagram dan minik kurabiyeler sayfasına falan yazdım sagolsun hanfendi yanıt verdi ama ona göre yumurtlama olmamıştı ve hamilelik olamazdı belki de catlama adetten sonraki 5 gunde idi ve ben o zaman test yapmamistir. Ben biraz sinirlendim tabi çünkü doktor bana bir önceki gün yumurtan güzel gelişmiş demişti. Neyse ben testi yapmaya devam ettim. Bu arada ben hemen etkilerini hissetmeye başladım. Çünkü kasiklarimda ağrı vardı. Ve şöyle bir durum daha vardı ben şubat 6 da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durdugu için 9 haftalik idi. Ona da aynı semptomları hissetmiştim, sanki kasiklarimda taş var gibiydi başka da bir durum yoktu hamilelik belirtisi hakkında. Kusma, baş dönmesi, mide bulantısı, göğüs hassasiyeti hiç yoktu. Ve ben Nisan ayında kimyasal geçirdiğim zaman kasık ağrısı da yoktu bende hatta eşime sunu demiştim 'hamile gibi hissetmiyorum' ve öyle de oldu 2 gün sonra beta düştü ve bir hafta sonra kanama başladı. Ben bu iki haftalık süreçte diş için kanal yaptım, implant yaptım falan hatta onları yazdım buraya hamileysem sıkıntı olur mu diye çünkü ben kasık ağrılarını tanıyordum ilk gebelikten. Dolayısıyla şu an ovulasyondan falan anlamadım kendimi tanıdığım için anladım ve tam 1 hafta var beklenen adet günüme. Bir daha ovulasyon yapar mıyım, muhtemelen hayır çünkü kullandığım uygulama zaten beni çok iyi tanıyor ve ben oraya göre hareket ettim ovulasyona göre değil. Ben ovulasyona göre davransam yumurtlama bile yok diye düşünür daha çok psikolojimi bozardım. Bir de çok zahmetli kızlar ya, her gün aynı saatte evde olmam gerekiyo, bir kap 10 dakika bekle falan bana zahmetli geliyor. Kullandığınız iyi bir uygulama -uzun süredir kullandığınız- bence testlerden daha iyi. Allah' ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah isteyen ve hak eden herkes de sağlıkla kucağına alır. Aşağıya 24 mayıs ovulasyon testimi koyuyorum bilgi olur ben o haldeyken yumurtanın catladigini düşünüyorum. Bugün yine ovulasyon testi yapacağım saat 3 te onu da atarım.
bi önlem vs alındı mı bu gebelik için testler sonucu ne çıktı ?171 çıktı, ben 24 ve 25 inden sonra hamile kaldım yüzde yüz çünkü öncesinde ilişki yoktu regl oldum falan. İki kayıp yaşadığım için rahim testi, kan verme vs bir sürü şeyle uğraşıyorduk. Ben ovulasyon testinin 20 mm ve üstü yumurtlamalarda iyi olduğunu okumuştum. Benimki siliklesmedi bu arada tamamen kayboldu 25 inde. Ve 24 için de pik değil dendi bana. Ama ben uygulamada en doğurgan günlerim olarak o uc günü gördüm ve sonrasında 5-6 gün iliski olmadı yakınlarda oldu bir tek o da ben zaten hamile olduğumu hissediyordum ve bilerek bugün test yaptım şehir dışına gideceğim için iyi kötü öğrenmek istedim. Hatta burada da çok yazdım, diğer uygulamalarda da yazdım herkes erken dedi bana ama hissettiğim şeyler ve kasık ağrılarım uygulamanın birkaç gün sonrasında başlamıştı. Ben hatta diş yaptırdım yine burada yazdım bana bir dişçi de hamileysen ve dediğine göre iki haftaliksan sıkıntı olmaz dedi. Bence uygulama benim için daha yararlı oldu ama tabi herkes kendi için iyi olanı daha iyi bilir. Hakkımızda hayırlısı olsun