- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Çift çizgiyi dün öğleden sonra gördüyseniz bugünü de değerlendirmek isteyebilirsiniz25 şubatta benim
Ovulasyon günü çift çizgi çıkınca 4-5 saat sonra değerlendirdik akşam tek çizgiydi
Artık olduysa olmuştur
Aynı zamanda çektim fotoğrafı 5 dk bekledim. Ama dün ilişki oldu 1 gün ara mi versek denesek mi bilemedim. Kaliteyi düşürüyormuş ya :)2 testi de aynı miktarda bekleyerek fotoğrafladınız değil mi? Biri 5 dk'lık biri 2 saatlikse bazen kıyaslamak doğru olmuyor, rengi açılan ya da koyulaşan olabiliyor...
Eğer kıyaslamaya güvenbiliryorsak evet silikleşmeye başlamış. Bugün veya yarın çatlama olabilir:) Yaaani bugünü değerlendirin mutlaka
Evet canım bana diyorsan konuşuyorduk :) nasılsın? Bebiş nasıl?Cnm senle konusuyoduk dımı bız
Canm aslinda 20. gun bugun telefondaki takvimde de dunu ve bugunu gosteriyor hepsi ayni sekilde degil aslinda ben aksam ki daha cok koyulasr diyordum ama belki de idrari cok tutmadm ondan olabilir ama ben yine de degerlendrdim bugunu test yapmaya devam edicemTam göremiyorum ama sanırım üsttekiler hep test çizgisi? Bu testlere göre hiçbiri pozitif değil canım. En az aynı koyulukta çıkması gerekiyor, testin içinde de yazar bu şekilde. Hep aynı saatte ve aynı koşullarda (sıvı alımını çok azaltarak) mı test ettin? Sıvı alımı fazla gelmiş olabilir...Ya da henüz ovulasyon günün daha gelmemiştir, erken başlamış olabilirsin teste.
Bugün yumurtlamanız olmuş ya da olacak gibi, tabii tam doğrusunu Allah bilir. Ama yarın akşam geç kalma ihtimaliniz olabilir :)Aynı zamanda çektim fotoğrafı 5 dk bekledim. Ama dün ilişki oldu 1 gün ara mi versek denesek mi bilemedim. Kaliteyi düşürüyormuş ya :)
Çift çizgiyi dün öğleden sonra gördüyseniz bugünü de değerlendirmek isteyebilirsiniz
Benimde 2323 şubatta benim çalıştık oldu deriz inş
Vay be mukammel zamanlama tebrik ederim25 şubatta benim
Ovulasyon günü çift çizgi çıkınca 4-5 saat sonra değerlendirdik akşam tek çizgiydi
Artık olduysa olmuştur
Benim testim bundan diil laboquick bunda nasil biliniyor bilmiyorum :/Kizlar resim attim biri dun ki koyu olan bu sabah diger silik cikan da bugun aksam yumurtlama olmus mudr sizce
Canm bu test predictor cok iyi dediler bunu aldim ama biraz pahaliya geldi simdi bitmek uzere ben de laboquik siparis verdim, hergun yapiyorum nerdeyse predictor cok pahali 7 tanesi 60 lira laboquikde iyiymis bosa o kadar para vermeyimBenim testim bundan diil laboquick bunda nasil biliniyor bilmiyorum :/
Artik mesaiyehiç modum yok grip oluyorum galiba
artık akışına bıraktım gitti :)
Aynen digeri daha uygun gerek yok ondada bariz belli oluyor belkimde gerek kalmazCanm bu test predictor cok iyi dediler bunu aldim ama biraz pahaliya geldi simdi bitmek uzere ben de laboquik siparis verdim, hergun yapiyorum nerdeyse predictor cok pahali 7 tanesi 60 lira laboquikde iyiymis bosa o kadar para vermeyim
Ayy nasıl güzel geldi yazdığınız walla teşekkürler.. bende akşam değerlendirdim. Taktir Allahtan artık. Bugunude degerlendirdikmi tamamdır :)Bugün yumurtlamanız olmuş ya da olacak gibi, tabii tam doğrusunu Allah bilir. Ama yarın akşam geç kalma ihtimaliniz olabilir :)
Şu gün aşırı konusunu sık yapılan hatalar başlıklı yabancı bir yazıda okumuştum. Erkeğin bilinen bir problemi yoksa ve yumurtlama gününüzü de belirliyorsanız, bu 3 günü iyi değerlendirin, boşuna 2 günde bire düşmeyin deniyordu. 2günde bir söylemini yumurtlama takibi yapmayan kadınlar (yani eskiden çoğunluk) için öneriyorlarmış, onlar adet bitiminden son haftaya kadar 2 günde bir değerlendirsin diyeymiş...Yumurtlamadan 3 gün sonraki spermin kalitesi düşse de olur hani =))
Vay be mukammel zamanlama tebrik ederim
Kan testinde ne zaman belli olur ki?Benimde 23
Benimdeöyle oldu galiba
içimde aşırı iyi hisler var ama bakalım göreceğiz
Tahmini tutturma zamanindan 5 gun sonra belli olurKan testinde ne zaman belli olur ki?
Sonuncu deneme 9 undaydı beklesem mi batı 15 inde gidip kan mı versem:////Tahmini tutturma zamanindan 5 gun sonra belli olur
Sonuncu deneme 9 undaydı beklesem mi batı 15 inde gidip kan mı versem:////
TAbi ki bugunu ve cizgi siliklesincede degerlendirmelisin esas catlama o gun demek oluyor :) sevindim senin adinaKizlar dun silik cizgi cikmisti ya az once tekrar test yaptim ikiside ayni koyulukta ve akinti arti kasik agrisi var sanirim yakaladimdun silik cizgiydi ama degerlendrdik biz bugunu ve yarini da degerlendirmemiz lazim di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?