- 30 Kasım 2017
- 189
- 171
- 18
- 35
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Laboquick gibi bişey miydi canım markasıEvet gittigidiyordan aldım 1 günde geldi elime
Ben beğendim o markayı
Evet canim n11 den aldim 30 lu :)Evet canım.. Diğer türlü çok pahalı oluyor
Insallah ya sabrim kacti gercektenHadi gozun aydin catlama oldu o zamaninsallah tutar
Hadi bakalim bende testle 5 gun gec yumurtladigimi ogrendim telefona gore ise yaradigini dusunuyorum en azindan vucudunun nasil tepki verdigini olcebiliyorsun..Bende sipariş verdim ovulasyon testini kızlar bakalım adetim düzensiz diye tam tarihini bilemiyorum şuan olduktan sonra kullanmaya başlıcam inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Laboquick gibi bişey miydi canım markası
Evet kuzum benim 2 gun koyu cikti sonra aksamina silindi tamda silindigi aksam bana gore en onemlisi esas catlama silindigi anda oluyor.koyuluksa yumrtanin en olgun hali demek hormon seviyesi yukseliyor ve cizgi koyulasiyor..uzman oldum yemin ederim bu ne yiaTelefondaki uygulamaya göre cumartesi yumurtlama günümdü
Ama testlerde gördüm ki aslında pazarmış
Cumartesi gece 10 da silik çıktı
Pazar sabah 11 de çift çizgi çıktı
Pazar akşam 10 da yine silikti
Bu yumurtlama bitmiş mi demek oluyor acaba?
Bu kadar kısa mı sürecekti
Evet canim sabah yaptiysan testi aksama tekrar yap elinde varsa bugun geceyide degerlendir muhakkak.Dün ve bugün kü testlerime bakar misiniz silikleşme var mı?
Eee kimler adet bekliyor birlikte bekleyelim :)
23 şubatta benim çalıştık oldu deriz inşEee kimler adet bekliyor birlikte bekleyelim :)
2 testi de aynı miktarda bekleyerek fotoğrafladınız değil mi? Biri 5 dk'lık biri 2 saatlikse bazen kıyaslamak doğru olmuyor, rengi açılan ya da koyulaşan olabiliyor...Dün ve bugün kü testlerime bakar misiniz silikleşme var mı?
Tam göremiyorum ama sanırım üsttekiler hep test çizgisi? Bu testlere göre hiçbiri pozitif değil canım. En az aynı koyulukta çıkması gerekiyor, testin içinde de yazar bu şekilde. Hep aynı saatte ve aynı koşullarda (sıvı alımını çok azaltarak) mı test ettin? Sıvı alımı fazla gelmiş olabilir...Ya da henüz ovulasyon günün daha gelmemiştir, erken başlamış olabilirsin teste.Kizlar resim attim biri dun ki koyu olan bu sabah diger silik cikan da bugun aksam yumurtlama olmus mudr sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?