- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Dun yaptik kabul olmaz mi :)e 5 dk da yola çıkmadan
Canım kanama yok ama beyaz kremsi akıntı var ıslaklık oluşturuyo ben geç yumurtluyorum diye düşüneyim en iyisi yarın yine yapıcam diğerlerinden daha çok silikleşirse geç yumurtlamışımdır herhalde yeni evliyim Adet düzensizliği yaşadım ilk ay yine geç olucam sanırımHamilelik de olabilir bir ihtimal ama geç yumurtluyor da olabilirsiniz, beklerken stres olmamak adına umutlanmamaya çalışın isterseniz. Hiç lekelenmeniz oldu mu bu arada? Yerleşme kanaması gibi birşey?
Bazı kadınlarda yerleşme esnasında da progestereo kısa süreli olarak düşüp LH artabiliyor diyorlar. Hatta böyle bir durumda vücut sıcaklığında da bir günlük düşüş gözlemlenebiliyormuş, kanama olmasa da.
Canım yeni evli olduğum için adet düzenliği yaşadım ilk ay stresten dolayı belki geç yumurtlamadır buda benim demek oluyor ki geç adet olucam ::/8
bende gec yumurtluyorum pko dan dolayi ama adete yakin koyu cikarda buyuk ibtimal hamişsin insallah
İnşallah senin dediğin gbidir canım yine ben yine çok umutlanmayımda:)2.kez yumurtlama oldugunu sanmiyorum ki adetine cok az kalmis gebelik olabilir gercekten ins da oyledir
Daha yakalamamıssındır o zaman 16. Günden sora yakalarsın cnm yapmaya devam etYa iste duzenli degil ama genelde 33 gunde bir oluyor ama ne bileyim umut iste aslinda daha yumurtlama gunum gelmedi sayilit
Insallah canm ya ne bileyim kafaya takmayayim diyorum ama elimde degil e bu arada hem is hem de ehliyet isi faln da var yogunumda 2. Cizgi cikmayinca birliktelik de olmuyor ikimizde cok yorgun oluyoruz zaten yumurtlama donemi degil diyoruz acaba hata mi ediyoruzDaha yakalamamıssındır o zaman 16. Günden sora yakalarsın cnm yapmaya devam et
Evet biraz görev gibi oluyo gerçekten ama ilişki olmadan da nasıl olcak:) Bende çok takıyodum gerçi bnm adet sonrası 3 ilişkiye oldu ama ben yumurtlama gününü yakalamıstım ve benım o gün tuttu sanırımInsallah canm ya ne bileyim kafaya takmayayim diyorum ama elimde degil e bu arada hem is hem de ehliyet isi faln da var yogunumda 2. Cizgi cikmayinca birliktelik de olmuyor ikimizde cok yorgun oluyoruz zaten yumurtlama donemi degil diyoruz acaba hata mi ediyoruz
Illaki canm iliski olmadan olmazEvet biraz görev gibi oluyo gerçekten ama ilişki olmadan da nasıl olcak:) Bende çok takıyodum gerçi bnm adet sonrası 3 ilişkiye oldu ama ben yumurtlama gününü yakalamıstım ve benım o gün tuttu sanırım
Aynen cnm bende o yuzden çok sık ilişki yaşamadım hayırlısı olsun inş hakkındaIllaki canm iliski olmadan olmazama dedigin gibi gorev gibi oluyor simdi biz ovulasyon testi kullaniyoruz diye gun asiri iliski olmuyor onu demek istiyorum sart degil sonucta di mi cift cizgi gormedikce...demek sen de ovulasyon testiyle hamile kaldin insallah ben de bu ay kalirim
Illaki canm iliski olmadan olmazama dedigin gibi gorev gibi oluyor simdi biz ovulasyon testi kullaniyoruz diye gun asiri iliski olmuyor onu demek istiyorum sart degil sonucta di mi cift cizgi gormedikce...demek sen de ovulasyon testiyle hamile kaldin insallah ben de bu ay kalirim
Üstteki dun alttaki bugun sabah simdi daha catlama gerceklesmedi mi kizlar ben anlamadim hafif silik ama heln koyu bana gore bilemedim?Evet biraz görev gibi oluyo gerçekten ama ilişki olmadan da nasıl olcak:) Bende çok takıyodum gerçi bnm adet sonrası 3 ilişkiye oldu ama ben yumurtlama gününü yakalamıstım ve benım o gün tuttu sanırım
Yok cnm çatlamamıs çatlayınca baya silik oluyoÜstteki dun alttaki bugun sabah simdi daha catlama gerceklesmedi mi kizlar ben anlamadim hafif silik ama heln koyu bana gore bilemedim?
Aksam yaptim tekrar ve dedigin gibi silik cikti kasiklarimda felaket agriyor bugun tam gunu artik rabbimden hayirlisi ins emeklerimizi bosa cikarmaz :)Yok cnm çatlamamıs çatlayınca baya silik oluyo
Dun gormedm mesajini bugun tekrar yaptin mi testÜstteki dun alttaki bugun sabah simdi daha catlama gerceklesmedi mi kizlar ben anlamadim hafif silik ama heln koyu bana gore bilemedim?
Yaptim sabah tamamen silindi bugun :)Dun gormedm mesajini bugun tekrar yaptin mi test
Testleri internetten mi alıyorsunuz ? Ben de almayı düşünüyorumLaboquick aldım ben
18 tane 2 de gebelik testi var
Hepsi 20 tl idi
Evet canım.. Diğer türlü çok pahalı oluyorTestleri internetten mi alıyorsunuz ? Ben de almayı düşünüyorum
Hadi gozun aydin catlama oldu o zamanYaptim sabah tamamen silindi bugun :)
Testleri internetten mi alıyorsunuz ? Ben de almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?