- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Laboquick aldım benKızlar daha önce denedim olmadı ama ben de bu ay ovulasyon testi tekrar alıp denemek istiyorum önerdiğiniz bir marka var mı 5 li mi alıyorsunuz?
Canım dün üroloji uzmanına gittik baktı ve kesinlikle varikosel olmadığını söyledi sperm testi istedi yaptırdık herşey gayet normal çıktı, şimdi kendimden şüphe duymaya başladım ben de bi jinekoloğa gidicem, bakalım inşallah bende de herşey yolundadır
Kızlar daha önce denedim olmadı ama ben de bu ay ovulasyon testi tekrar alıp denemek istiyorum önerdiğiniz bir marka var mı 5 li mi alıyorsunuz?
Merhaba, burada çok detaylı bilgi bulabilirsiniz.Ates yöntemi nedir? Nasil yapiyorsunuz?
Tamamdır çok teşekkür ederim hemen alıcam peki hangi gün başlamalıyımLaboquick aldım ben
18 tane 2 de gebelik testi var
Hepsi 20 tl idi
Önümüzdeki ay bir yıl olacak korunmayı bırakalı.. Bu ay inanıyorum ovulasyon testiyle tekrar denemek istiyorum bu ay da olmazsa gidicem artık baksın bi bakalım problem neCanım. Ne kadar oldu deneyeli? Eğer uzun zaman olduysa sen de bir kadın Doğuma git bence de..
Ben silik yakalayamamistim önceki ay.. Öyle olunca bu geçtiğimiz ay iki farklı marka alıp ikisini beraber denedim. İkisinde de aynı gün pik olduğunu yakaladım. Bi yerde kontrollü gittim yani.. Laboquick idi markası birinin diğeri de miratech.. İkisinde de aynı gün aynı koyulugu gördüm. Ilk mesajda fotoğrafları da var bak istersen.. Ben 20li almıştım İnternetten..
Şu popüler konu'nun ilk mesajında çok detaylı açıklamalar var. Dilerseniz bu topic'iği de takip edebilirsiniz :)Tamamdır çok teşekkür ederim hemen alıcam peki hangi gün başlamalıyım
İnşallah canım.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..Önümüzdeki ay bir yıl olacak korunmayı bırakalı.. Bu ay inanıyorum ovulasyon testiyle tekrar denemek istiyorum bu ay da olmazsa gidicem artık baksın bi bakalım problem ne
Çok teşekkür ederimŞu popüler konu'nun ilk mesajında çok detaylı açıklamalar var. Dilerseniz bu topic'iği de takip edebilirsiniz :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-testleri-hakkinda-merak-ettikleriniz.258935/
Oradan alıntılıyorum:
Aşağıdaki tabloda teste başlamanız için en uygun günleri regl uzunluğunuza göre tespit edebilirsiniz. ÖR:Tabloya göre Siklus uzunluğu 21 gün süren birinin teste başlaması gereken zaman adetin 5 günüdür.
REGL DÖNGÜSÜ TESTE BAŞLAYACAĞINIZ GÜN
21 GÜN ................ 5 GÜN
22 GÜN ................ 6 GÜN
23 GÜN ................ 7 GÜN
24 GÜN ................ 8 GÜN
25 GÜN ................ 9 GÜN
26 GÜN ................ 10 GÜN
27 GÜN ................ 11 GÜN
28 GÜN ................ 12 GÜN
29 GÜN ................ 13 GÜN
30 GÜN ................ 14 GÜN
31 GÜN ................ 15 GÜN
32 GÜN ................ 16 GÜN
33 GÜN ................ 17 GÜN
34 GÜN ................ 18 GÜN
35 GÜN ................ 19 GÜN
36 GÜN ................ 20 GÜN
37 GÜN ................ 21 GÜN
38 GÜN ................ 22 GÜN
39 GÜN ................ 23 GÜN
40 GÜN ................ 24 GÜN
Yakinlastirinca anlasiliyo azicik :) degerlendirdim simdi kac gun iliski gerekli ust ust 2 gunmu 3 gunmuCanım foto da biraz uzak çekim olduğu için belli olmuyor ama dediğin gibi sondan ikinci test baya koyu gibi ve sonuncuda da silikleşme olmuş gibi.. Degerlendirdin mi
Hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun canım :) valla genel olarak koyu olduğu günü ve siliklesmeye başladığı günü değerlendirin diyorlar.. Gün aşırı olursa da sperm kalitesi artıyormuşYakinlastirinca anlasiliyo azicik :) degerlendirdim simdi kac gun iliski gerekli ust ust 2 gunmu 3 gunmu
Eki Görüntüle 2108211 27 ocakda adet oldum 1 şubatta bitti ilşki günleri 2 şubat, 5 şubat, 7 şubat, ve 8 şubat. Ovulasyon testlerine 6 şubatta başladım tek çizgi 7 şubatta sabah ve akşam iki kere yaptım testi. Sabahki daha silik akşam pik yaptı. En üstteki de bu sabah 8 şubatta yaptığım silikleşiyor gb. Yorumlayabilir misiniz? Öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum ama kız bebeğeme de gönlüm kayıyor. Tesekkurler
döngünüz kaç gün? düzenli mi?
12. güne mi denk geliyor 7 şubat?
Evet 27-29 gün arası değişiyor döngüm bu ay 27 ydi ondan önceki ay 29 du.12. Gün akşamı iki çizgi de koyuydu fakat akıntı olmamasına rağmen kokulara duyarlılığım cok arttı.döngünüz kaç gün? düzenli mi?
12. güne mi denk geliyor 7 şubat?
ortalamasınım alıp 28 gün olarak hesaplarsak 7 şubatta 12. günde yumurtlamış gibi görünüyorsunuz testlere göreEvet 27-29 gün arası değişiyor döngüm bu ay 27 ydi ondan önceki ay 29 du.12. Gün akşamı iki çizgi de koyuydu fakat akıntı olmamasına rağmen kokulara duyarlılığım cok arttı.
Bat ne zaman sanirim bizim icin bekleme zamani geldi :)Evet 27-29 gün arası değişiyor döngüm bu ay 27 ydi ondan önceki ay 29 du.12. Gün akşamı iki çizgi de koyuydu fakat akıntı olmamasına rağmen kokulara duyarlılığım cok arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?