• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_1128.JPG Kızlarr Tugce2133 Tugce2133 kan verdim az önce yarım saate çıkıcak

Merhaba kızlar ben birsey sormak istiyorum dun ben ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok net çıktı ilk çizgiye yakın bir kırmızı çıktı resmini atamıyorum buraya yuklenmiyor acaba yumurtlama zamanımmı dersiniz

Evde birtane daha var bu aksammı yapsam yarınmı acaba...

Insallah olur ya bende 8 ay bitti işte istiyorum olmuyor kiloda var zayıflamaya calışıyorum bir yandan ama olursada devam edicem zaten

Evde birtane daha var bu aksammı yapsam yarınmı acaba...

Insallah olur ya bende 8 ay bitti işte istiyorum olmuyor kiloda var zayıflamaya calışıyorum bir yandan ama olursada devam edicem zaten
Kilo çok önemli canım bende başladım diyete ne zaman kilo aldım adetlerim aksamaya başladı

Kilo çok önemli canım bende başladım diyete ne zaman kilo aldım adetlerim aksamaya başladı
Zaten kilo ve pko birbirini destekleyen en önemli şeyler hangisi hangisini tetikliyor o bile belli değil 1,5 sene evvel dış gebelik gecirdim o nasıl oldu onu bile anlamadım doktorum dogum kontrol haplarını bıraktıgın gibi hamile kalabiliyor pkolular demişti. Bileydim hiç bırakmazdım bırakıp kendi kendimi korudum acıkcası boyle oldu.

Zaten kilo ve pko birbirini destekleyen en önemli şeyler hangisi hangisini tetikliyor o bile belli değil 1,5 sene evvel dış gebelik gecirdim o nasıl oldu onu bile anlamadım doktorum dogum kontrol haplarını bıraktıgın gibi hamile kalabiliyor pkolular demişti. Bileydim hiç bırakmazdım bırakıp kendi kendimi korudum acıkcası boyle oldu.
Bende hayıt içmeye başladım bugün kilo da vermem lazım önceden en fazla 5 6 gün geçerdi iki aydır bir ay geçmeye başladı

Zararlı canım ama suan öyle bi durum yok bende yumurtalıklarım daha 7 mm 4 gün içip ovu testi yapcam inşallah ovulasyon olur nasip bakalım
Inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim.
Bu arada bu ay adetim bitti iki gun sonra sol kasıkta bazende orada oluşan ağrı başladı. O gunden beri kesintisiz agrıdı neden oldu bilmiyorum son 3 aydır 2 3 gun oynaması hariç duzenli gidiyor adetim acaba yumurtlama ile alakalı olabilirmi ddm ama o zaman yumurtlasam dun bu kadar koyu olmazdı degilmi

Back