- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.941
Aynen yapcam bakalım üç gibi tekrar bugün yarın yapmam dediğim doktor bakarO yğzden hiç tüp benek falan düşünmüyorum bende.Vakti var demek ki.Sende testlere devam et bende yapayım bi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yapcam bakalım üç gibi tekrar bugün yarın yapmam dediğim doktor bakarO yğzden hiç tüp benek falan düşünmüyorum bende.Vakti var demek ki.Sende testlere devam et bende yapayım bi
Hayırlı olsun canım bebişin
Sağol canm kan sonucumu da aldım 58.83 inşallh artışı da gzel olur szede nasip olurHayırlı olsun canım bebişin
Canım benim de aynı böyleydi ben de oldu sandım bugün doktora gittim en büyük yumurtam 7,5 mm olmuş bak atayım testi aynı seninkiyleOldu galiba ovulasyon testim boyle çıktı
Peki kaç olmalı bende pko var ve ben ne zaman yumuetluyorum bilemiyorumCanım benim de aynı böyleydi ben de oldu sandım bugün doktora gittim en büyük yumurtam 7,5 mm olmuş bak atayım testi aynı seninkiyle
Canm bnce gayet iyi gzüküyo bnm yumurtlama gnü bundan daha silikti bgünü dgerlendr bnce yarında yap eğer silikse çatlamış demektirOldu galiba ovulasyon testim boyle çıktı
Evet canm ama yarın silik çıkarsa muhakkak değerlendir hatta testin varsa fazla akşam dkz gbi yap bi daha at resminiEvet degerlendireyim gun aşırı olsa olur heralde degilmi daha saglıklı deniyor
Bende pko luyun canım 18 mm olması gerekiyormuş bende çok umutlanmıştım ama maalesef olmamış sen edeğerlendir inşallah olurPeki kaç olmalı bende pko var ve ben ne zaman yumuetluyorum bilemiyorum
Kilo çok önemli canım bende başladım diyete ne zaman kilo aldım adetlerim aksamaya başladıEvde birtane daha var bu aksammı yapsam yarınmı acaba...
Insallah olur ya bende 8 ay bitti işte istiyorum olmuyor kiloda var zayıflamaya calışıyorum bir yandan ama olursada devam edicem zaten
Zaten kilo ve pko birbirini destekleyen en önemli şeyler hangisi hangisini tetikliyor o bile belli değil 1,5 sene evvel dış gebelik gecirdim o nasıl oldu onu bile anlamadım doktorum dogum kontrol haplarını bıraktıgın gibi hamile kalabiliyor pkolular demişti. Bileydim hiç bırakmazdım bırakıp kendi kendimi korudum acıkcası boyle oldu.Kilo çok önemli canım bende başladım diyete ne zaman kilo aldım adetlerim aksamaya başladı
Bende hayıt içmeye başladım bugün kilo da vermem lazım önceden en fazla 5 6 gün geçerdi iki aydır bir ay geçmeye başladıZaten kilo ve pko birbirini destekleyen en önemli şeyler hangisi hangisini tetikliyor o bile belli değil 1,5 sene evvel dış gebelik gecirdim o nasıl oldu onu bile anlamadım doktorum dogum kontrol haplarını bıraktıgın gibi hamile kalabiliyor pkolular demişti. Bileydim hiç bırakmazdım bırakıp kendi kendimi korudum acıkcası boyle oldu.
Zararlı canım ama suan öyle bi durum yok bende yumurtalıklarım daha 7 mm 4 gün içip ovu testi yapcam inşallah ovulasyon olur nasip bakalımHayıt hamile kalma durumu olursa zararlı değilmi peki sanki bir yerde oyle okumuştum.
Inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim.Zararlı canım ama suan öyle bi durum yok bende yumurtalıklarım daha 7 mm 4 gün içip ovu testi yapcam inşallah ovulasyon olur nasip bakalım