• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün mü oldu ilişki valla canm için nasıl raht ediyosa onu yap bnm içimden böyle yapmak geldi o yüzden bi de bn sperm kalitesini falan bilmediğim için boş braktım ama bzde iki gün üst üste olmuştu istersen değerlendir ama sbahı kesin değerlendir derim
Ayy insallah bu ay olur bu stres cok farkli biseymis..iki kizim var ikisindede hemen hamile kalmistim ama bu 4 ay bana 4 yil gibi geldi :/

Kızlar sizce yumurtlama olabilirmi göğüslerim de sızı ve akıntım var

Eklentiler

• IMG_1920.PNG
    IMG_1920.PNG
    128,9 KB · Görüntüleme: 68
Zaten kilo ve pko birbirini destekleyen en önemli şeyler hangisi hangisini tetikliyor o bile belli değil 1,5 sene evvel dış gebelik gecirdim o nasıl oldu onu bile anlamadım doktorum dogum kontrol haplarını bıraktıgın gibi hamile kalabiliyor pkolular demişti. Bileydim hiç bırakmazdım bırakıp kendi kendimi korudum acıkcası boyle oldu.
Pko varsa doktorunuzdan metformin grubu bir ilaç talep edin. Glifor glifix vb. İştahı kesmede üzerine yok bu grup ilaçların tecrübeyle sabit:)

Canm çok sağıl darısı seninde başına bnm 3. Denememdi bu hiç doktora gtmemiştim ki hala gtmedim byramdan snra gycem inşallah bu ay soğan kürü yaptım bn eşimede keçiboynuzu kürü bunlarda vesile olmuştur illaki bi de ovu testiylede takip ettim tabiki
Cnm slm sen soğa kürü yapmıştın nasıl uyguladın regl den sonramı yapmaya başladın bana yardımcı olurmusunuz

Canim bugun catlatma ignesinin 10. Gunu ama sanki adet olacakmisim gibi belim kasiklarim agriyor senin belirtilerin nelerdi
Canım bnde tek taraflı kasık ağrısı vardı yumurtam çatkadığından beri hiç geçmedi bide o sırada bacağımın birleştiği yer çekiliyodu çok rahatsız ediyodu geceleri son iki üç gün varken iki bacağımında iç üst tarafları çekiliyodur çok garip bi duygu böyle birley olsa garip olduğunu anlıyosun zaten

Canım bnde tek taraflı kasık ağrısı vardı yumurtam çatkadığından beri hiç geçmedi bide o sırada bacağımın birleştiği yer çekiliyodu çok rahatsız ediyodu geceleri son iki üç gün varken iki bacağımında iç üst tarafları çekiliyodur çok garip bi duygu böyle birley olsa garip olduğunu anlıyosun zaten
Valla benimde bacagim cekiliyor bazen yururken oluyor yureyemiyorum belimin tam ortasi agriyor insallah olur canim sen hamilesin dua et bizede

Kizlar ustteki halinin ustundeki test dun gece 21:00 da yapildi alttakide bu gun saat 16:00 gibi yapildi bir onceki gunler silikti simdi iliski ne zamanlar olmali esim pazartesi yanimda olcak sehir disinda acaba yumurtam canli kalirmi yani cuma pik yapti cumarteside pik durumdaydi yarin yine yapcam bakalim siliklescekmi bilenler yardimci olabilirmi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20170908-223220.jpg
    Screenshot_20170908-223220.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20170909-171749.jpg
    Screenshot_20170909-171749.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar ustteki halinin ustundeki test dun gece 21:00 da yapildi alttakide bu gun saat 16:00 gibi yapildi bir onceki gunler silikti simdi iliski ne zamanlar olmali esim pazartesi yanimda olcak sehir disinda acaba yumurtam canli kalirmi yani cuma pik yapti cumarteside pik durumdaydi yarin yine yapcam bakalim siliklescekmi bilenler yardimci olabilirmi acaba

Canım selamlar, yumurtlaman olduğunu gösterir bu durum büyük ihtimalle bugün yarın çatlaman olur inşaallah. Biz tabi işin uzmanı değiliz ancak duyduklarımız okuduklarımız kadarıyla LH yükselişinden 24-36 saat aralığında çatlama oluyormuş. Bu nedenle LH artışından sonraki 2-3 günü değerlendirmede fayda var.

Benim de bu ay ilk denemem. Umarım hayırlsıyla muvaffak oluruz. :) Rabbim sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Canım selamlar, yumurtlaman olduğunu gösterir bu durum büyük ihtimalle bugün yarın çatlaman olur inşaallah. Biz tabi işin uzmanı değiliz ancak duyduklarımız okuduklarımız kadarıyla LH yükselişinden 24-36 saat aralığında çatlama oluyormuş. Bu nedenle LH artışından sonraki 2-3 günü değerlendirmede fayda var.

Benim de bu ay ilk denemem. Umarım hayırlsıyla muvaffak oluruz. :) Rabbim sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Insallah canim ilk ayinda kavusursun bebisine tatlim

Kizlar benim ovilasyon testim gece saat 10 da pik yapmisti hatirlarsaniz dunde pik durumdaydi bu gun siliklesmeye baslamis bole cikti esim pazartesi aksam uzeri yanimda olucak acaba sansim varmi yoksa kacirdim mi ben dun de pozitifti ovi test bu gun siliklesmeye baslamis ara ara kasik agrim da var bilen yorumlayabilirmi rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_20170910-175832.jpg
    Screenshot_20170910-175832.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar benim ovilasyon testim gece saat 10 da pik yapmisti hatirlarsaniz dunde pik durumdaydi bu gun siliklesmeye baslamis bole cikti esim pazartesi aksam uzeri yanimda olucak acaba sansim varmi yoksa kacirdim mi ben dun de pozitifti ovi test bu gun siliklesmeye baslamis ara ara kasik agrim da var bilen yorumlayabilirmi rica etsem

Yumurtan çatlamış canım inşaallah. Kendini strese sokmayacak şekilde devam et. :) Bazı görüşlere göre BAT'a kadar düzenli ilişki öneriliyor. Benden demesi… :)

Yumurtan çatlamış canım inşaallah. Kendini strese sokmayacak şekilde devam et. :) Bazı görüşlere göre BAT'a kadar düzenli ilişki öneriliyor. Benden demesi… :)
Ayyy sag ol canim ben deniycem allahin izniyle verirse hikmetindendir vermezse imtihanimdir cok istiyorum rabbim nasip eder insallah kismet hersey

kızlar slm bende bu ay çalısmalara başladım ilk ayımız gecen ay gününü kaçırdık bu ayda ben otomatik hesaplayıcıyla hareket ettim denedik ama ovu testi alsam mı acaba diye düşünüyorm sizler nerden aldız internetmi eczanemi

Back