- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.961
Ay canımmmm sevindim ya Allahım tamamına erdirsin.Malüm olmuş sanada.Rüyalarda ben de çok görüyordum.@Kumsalpoyraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canm inşallah değerlerim artar darısı szlerin başınaAy canımmmm sevindim ya Allahım tamamına erdirsin.Malüm olmuş sanada.Rüyalarda ben de çok görüyordum.@Kumsalpoyraz
artar Can'ım içini ferah tut.Sırası gelen gidiyorSaol canm inşallah değerlerim artar darısı szlerin başına![]()
Salı gününü değerlendirsen iyi cnm ne olcağı belli olmaz ama bgünü değerlendirebiliyosan değerlendir derimKızlar bu akşam ovulasyon testi yaptım salı baya kırmızıydı resmini attım size ama bu akşam hayal otesi silik bi çizgi ve ben dun akşamı degeelendiremedim sizce kaçırdımmı bu ayı ben acaba yada o gunki kırmızılık sizce yumurtam çatlamışmı olur yani şimdi o gun çatladıysa 48 saat dollenme olur diye biliyorum.
Canım sperm de sıkıntı yoksa pik olduğu gün bile yeter ve bnce daha kaçırmamış olabilirsin snuçta ne zaman çatladığı kesin bilemiyoruzMalesef artık bu aksama kısmet sol kasığımda minik minik sızlama var neden acaba uzuldum ama şimdi ya
Lh tavan yapınca kırmızı olur ve üç gün içinde çatlama olur yumurtada. Spermler içerde canlı kalacak çünkü yumurtanın ömrü bir gün cnm. Bu akşam ve yarın akşam değerlendir bence.Kızlar bu akşam ovulasyon testi yaptım salı baya kırmızıydı resmini attım size ama bu akşam hayal otesi silik bi çizgi ve ben dun akşamı degeelendiremedim sizce kaçırdımmı bu ayı ben acaba yada o gunki kırmızılık sizce yumurtam çatlamışmı olur yani şimdi o gun çatladıysa 48 saat dollenme olur diye biliyorum.
Yumurtlama belirtisi o catlayacaktir inşMalesef artık bu aksama kısmet sol kasığımda minik minik sızlama var neden acaba uzuldum ama şimdi ya
Koyuyken çatlama olmaz Can'ım.Silikleştiği gün yumurlama günüdürKızlar bu akşam ovulasyon testi yaptım salı baya kırmızıydı resmini attım size ama bu akşam hayal otesi silik bi çizgi ve ben dun akşamı degeelendiremedim sizce kaçırdımmı bu ayı ben acaba yada o gunki kırmızılık sizce yumurtam çatlamışmı olur yani şimdi o gun çatladıysa 48 saat dollenme olur diye biliyorum.
Aynen doktorum benim lh perşembe yükselince cumartesi pazar çatlar dedi hakikaten de pazartesi baktı çatlamıştı. Tabi kan değerlerine baktı hep sonra 17. gün progesteron 0.84 ten 5.47 ye çıkmış tamam çatlamış kanda doğruladı dedi kısmet iki gün kaldı bakalım. Bir de sabaha karşı ilişki diyor doktor bana spermler canlı oluyormuş.Koyuyken çatlama olmaz Can'ım.Silikleştiği gün yumurlama günüdür
Canm ben pik gördüğüm günü boş geçmiştim bi gün önce ilişki olmuştu dediğin gbi pikten bi gün snra sabh ilşki oldu ve sonraki gün akşam çok şükür tutundu bebişim kan değerlerimde artar inşallahAynen doktorum benim lh perşembe yükselince cumartesi pazar çatlar dedi hakikaten de pazartesi baktı çatlamıştı. Tabi kan değerlerine baktı hep sonra 17. gün progesteron 0.84 ten 5.47 ye çıkmış tamam çatlamış kanda doğruladı dedi kısmet iki gün kaldı bakalım. Bir de sabaha karşı ilişki diyor doktor bana spermler canlı oluyormuş.
Artar Allah'ın izni ile sen azıcık limon sık sularına kan pıhtılaşması olmasın tatlım bebiş yesin sende ne varsa büyüsün. Cevizinin falan ye güzelce.Canm ben pik gördüğüm günü boş geçmiştim bi gün önce ilişki olmuştu dediğin gbi pikten bi gün snra sabh ilşki oldu ve sonraki gün akşam çok şükür tutundu bebişim kan değerlerimde artar inşallah
Gerçekten öyle mi oluyor ki ya.Bende öyle duydum ama hiç denemedim vallahi.Hee yöntemi uygulamaya çalışıyoruz bakalım.Ama beline yastık koymak daha mantıklı gibi geliyor bana o şekilde hemen hamile kalmıştım.Bu ay da hepimize nasip etsin rabbim inşallah.Denedikçe tutma şansı artıyor çünkü.Aynen doktorum benim lh perşembe yükselince cumartesi pazar çatlar dedi hakikaten de pazartesi baktı çatlamıştı. Tabi kan değerlerine baktı hep sonra 17. gün progesteron 0.84 ten 5.47 ye çıkmış tamam çatlamış kanda doğruladı dedi kısmet iki gün kaldı bakalım. Bir de sabaha karşı ilişki diyor doktor bana spermler canlı oluyormuş.
Ay koyduk cnm onu da koyduk ayakta diktik nasip bakalım.Gerçekten öyle mi oluyor ki ya.Bende öyle duydum ama hiç denemedim vallahi.Hee yöntemi uygulamaya çalışıyoruz bakalım.Ama beline yastık koymak daha mantıklı gibi geliyor bana o şekilde hemen hamile kalmıştım.Bu ay da hepimize nasip etsin rabbim inşallah.Denedikçe tutma şansı artıyor çünkü.
Tabiki nasip ya :) Hemen tutacak diye birşey yok öyle ilk aydan herkesin tutsa çocuk bolluğu olur herkes hamile olmadan birgün geçirmezdi.Tabiki Zaman alacak 2 3 ay hepsi nasip işte.Ay koyduk cnm onu da koyduk ayakta diktik nasip bakalım.
Bir sene oldu cnm Allah sabır versin kaç yıl bekliyor insanlar.Tabiki nasip ya :) Hemen tutacak diye birşey yok öyle ilk aydan herkesin tutsa çocuk bolluğu olur herkes hamile olmadan birgün geçirmezdi.Tabiki Zaman alacak 2 3 ay hepsi nasip işte.
İnşallah canm dikkat etmye çalışıyorum yediklerime falanArtar Allah'ın izni ile sen azıcık limon sık sularına kan pıhtılaşması olmasın tatlım bebiş yesin sende ne varsa büyüsün. Cevizinin falan ye güzelce.