• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
image.jpeg
Kızlar nerlerdesinizzz benim de bugün böyle oldu.Eşim bugün yok yarın var yalnız.@Walkers Can'ım bende de pko var.Ama testlerde net çıkıyor.Mutlaka egzersiz yapın.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Kızlar bu akşam ovulasyon testi yaptım salı baya kırmızıydı resmini attım size ama bu akşam hayal otesi silik bi çizgi ve ben dun akşamı degeelendiremedim sizce kaçırdımmı bu ayı ben acaba yada o gunki kırmızılık sizce yumurtam çatlamışmı olur yani şimdi o gun çatladıysa 48 saat dollenme olur diye biliyorum.

Kızlar bu akşam ovulasyon testi yaptım salı baya kırmızıydı resmini attım size ama bu akşam hayal otesi silik bi çizgi ve ben dun akşamı degeelendiremedim sizce kaçırdımmı bu ayı ben acaba yada o gunki kırmızılık sizce yumurtam çatlamışmı olur yani şimdi o gun çatladıysa 48 saat dollenme olur diye biliyorum.
Salı gününü değerlendirsen iyi cnm ne olcağı belli olmaz ama bgünü değerlendirebiliyosan değerlendir derim

Malesef artık bu aksama kısmet sol kasığımda minik minik sızlama var neden acaba uzuldum ama şimdi ya

Malesef artık bu aksama kısmet sol kasığımda minik minik sızlama var neden acaba uzuldum ama şimdi ya
Canım sperm de sıkıntı yoksa pik olduğu gün bile yeter ve bnce daha kaçırmamış olabilirsin snuçta ne zaman çatladığı kesin bilemiyoruz

Lh tavan yapınca kırmızı olur ve üç gün içinde çatlama olur yumurtada. Spermler içerde canlı kalacak çünkü yumurtanın ömrü bir gün cnm. Bu akşam ve yarın akşam değerlendir bence.

Koyuyken çatlama olmaz Can'ım.Silikleştiği gün yumurlama günüdür

Koyuyken çatlama olmaz Can'ım.Silikleştiği gün yumurlama günüdür
Aynen doktorum benim lh perşembe yükselince cumartesi pazar çatlar dedi hakikaten de pazartesi baktı çatlamıştı. Tabi kan değerlerine baktı hep sonra 17. gün progesteron 0.84 ten 5.47 ye çıkmış tamam çatlamış kanda doğruladı dedi kısmet iki gün kaldı bakalım. Bir de sabaha karşı ilişki diyor doktor bana spermler canlı oluyormuş.

Aynen doktorum benim lh perşembe yükselince cumartesi pazar çatlar dedi hakikaten de pazartesi baktı çatlamıştı. Tabi kan değerlerine baktı hep sonra 17. gün progesteron 0.84 ten 5.47 ye çıkmış tamam çatlamış kanda doğruladı dedi kısmet iki gün kaldı bakalım. Bir de sabaha karşı ilişki diyor doktor bana spermler canlı oluyormuş.
Canm ben pik gördüğüm günü boş geçmiştim bi gün önce ilişki olmuştu dediğin gbi pikten bi gün snra sabh ilşki oldu ve sonraki gün akşam çok şükür tutundu bebişim kan değerlerimde artar inşallah

Canm ben pik gördüğüm günü boş geçmiştim bi gün önce ilişki olmuştu dediğin gbi pikten bi gün snra sabh ilşki oldu ve sonraki gün akşam çok şükür tutundu bebişim kan değerlerimde artar inşallah
Artar Allah'ın izni ile sen azıcık limon sık sularına kan pıhtılaşması olmasın tatlım bebiş yesin sende ne varsa büyüsün. Cevizinin falan ye güzelce.

Gerçekten öyle mi oluyor ki ya.Bende öyle duydum ama hiç denemedim vallahi.Hee yöntemi uygulamaya çalışıyoruz bakalım.Ama beline yastık koymak daha mantıklı gibi geliyor bana o şekilde hemen hamile kalmıştım.Bu ay da hepimize nasip etsin rabbim inşallah.Denedikçe tutma şansı artıyor çünkü.

Gerçekten öyle mi oluyor ki ya.Bende öyle duydum ama hiç denemedim vallahi.Hee yöntemi uygulamaya çalışıyoruz bakalım.Ama beline yastık koymak daha mantıklı gibi geliyor bana o şekilde hemen hamile kalmıştım.Bu ay da hepimize nasip etsin rabbim inşallah.Denedikçe tutma şansı artıyor çünkü.
Ay koyduk cnm onu da koyduk ayakta diktik nasip bakalım.

Tabiki nasip ya :) Hemen tutacak diye birşey yok öyle ilk aydan herkesin tutsa çocuk bolluğu olur herkes hamile olmadan birgün geçirmezdi.Tabiki Zaman alacak 2 3 ay hepsi nasip işte.
Bir sene oldu cnm Allah sabır versin kaç yıl bekliyor insanlar.

Back