- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.981
BENİM İLKİ 1 sene 3 ay sonra oldu:) anneminde 1 sene 3 ay sonra ben olmuşumBir sene oldu cnm Allah sabır versin kaç yıl bekliyor insanlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENİM İLKİ 1 sene 3 ay sonra oldu:) anneminde 1 sene 3 ay sonra ben olmuşumBir sene oldu cnm Allah sabır versin kaç yıl bekliyor insanlar.
eşim 9 yıl sonra ben 6 yıl sonra olmuşumBENİM İLKİ 1 sene 3 ay sonra oldu:) anneminde 1 sene 3 ay sonra ben olmuşum
Ama o zamanın şartıyla şimdiki Zaman bir olmaz ki.Birçok yöntem var artıkeşim 9 yıl sonra ben 6 yıl sonra olmuşumgerçi annem istememiş hemen ama eşim olmamış hemen bilemedim simdi. :)
Oy masallah kuzum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Sağol bebeğim darısı senin başına inşallahOy masallah kuzum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben bugun kontrole gittim klomen ise yaramis iki yumurtam 17 mm olmus doktor cok iyi dedi catlatma ignesi vurdu insallah tutar canimSağol bebeğim darısı senin başına inşallah![]()
Ayy canm ya inşallah bak herşey güzel gdiyoBen bugun kontrole gittim klomen ise yaramis iki yumurtam 17 mm olmus doktor cok iyi dedi catlatma ignesi vurdu insallah tutar canim
Ayyy ben neler görüyorum böyle hayirli olsunn canimmm darısı bizimde başımıza inşallah.Saol canm inşallah değerlerim artar darısı szlerin başına![]()
Sağol canm bnm sende durumlar ne bakalım kaç gün kaldı bat aAyyy ben neler görüyorum böyle hayirli olsunn canimmm darısı bizimde başımıza inşallah.
Cok sukur canim iste simdi sira adet beklemeye geldi birde progestan verdi cuma baslicamAyy canm ya inşallah bak herşey güzel gdiyo
Bata 2 gün kaldı ama ben umutlu degilim . Çalışma yapamadik . Yumurtlamayi akıntı olarak takip ettim bu ay yumurtlamadan 2 yada 3 gün sonra oldu birliktelik. Ama sana cooook sevindimmSağol canm bnm sende durumlar ne bakalım kaç gün kaldı bat a![]()
Sağol canm inşallah sanada süpriz yaparBata 2 gün kaldı ama ben umutlu degilim . Çalışma yapamadik . Yumurtlamayi akıntı olarak takip ettim bu ay yumurtlamadan 2 yada 3 gün sonra oldu birliktelik. Ama sana cooook sevindimm
İnşallh kavuşursun bu ay bebişine sendeCok sukur canim iste simdi sira adet beklemeye geldi birde progestan verdi cuma baslicam
İnsallah kuzum sende dikkat et bak kendine bizede bol bol dua et hamilenin duasi kabul olurmusİnşallh kavuşursun bu ay bebişine sende
Cnm slm göZünaydın inşallah sağsalim al kucağına allah güzel yazılar yAzsın senin kaçıncı ayında oldu varmı özel bi çalışmaİnşallh kavuşursun bu ay bebişine sende
Canm çok sağıl darısı seninde başına bnm 3. Denememdi bu hiç doktora gtmemiştim ki hala gtmedim byramdan snra gycem inşallah bu ay soğan kürü yaptım bn eşimede keçiboynuzu kürü bunlarda vesile olmuştur illaki bi de ovu testiylede takip ettim tabikiCnm slm göZünaydın inşallah sağsalim al kucağına allah güzel yazılar yAzsın senin kaçıncı ayında oldu varmı özel bi çalışma
Cnm ovu testinde pozitifi gordukten sonra hangi gunleri degerlendirdinCanm çok sağıl darısı seninde başına bnm 3. Denememdi bu hiç doktora gtmemiştim ki hala gtmedim byramdan snra gycem inşallah bu ay soğan kürü yaptım bn eşimede keçiboynuzu kürü bunlarda vesile olmuştur illaki bi de ovu testiylede takip ettim tabiki
Pozitifi görmeden iki gün üst üste ilişki olmuştu htta gece üç falandı o yüzden pozitif günü boş geçtim cnm ben bi gün snra sabh onda falan ilişki oldu sabah daha hareketliymiş spermler bi de ondan sonraki gün akşam oldu ilişkiCnm ovu testinde pozitifi gordukten sonra hangi gunleri degerlendirdin
Bende bugun pozitifi gordum.bi gun once iliski oldu .bugunud3 degerlendirip sabahta degerlendirs3m olurmu acaba ..Pozitifi görmeden iki gün üst üste ilişki olmuştu htta gece üç falandı o yüzden pozitif günü boş geçtim cnm ben bi gün snra sabh onda falan ilişki oldu sabah daha hareketliymiş spermler bi de ondan sonraki gün akşam oldu ilişki
Dün mü oldu ilişki valla canm için nasıl raht ediyosa onu yap bnm içimden böyle yapmak geldi o yüzden bi de bn sperm kalitesini falan bilmediğim için boş braktım ama bzde iki gün üst üste olmuştu istersen değerlendir ama sbahı kesin değerlendir derimBende bugun pozitifi gordum.bi gun once iliski oldu .bugunud3 degerlendirip sabahta degerlendirs3m olurmu acaba ..