• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dene bakalım.Vallahi bende daha koyu çıkıyor o yüzden bunlar koyu gelmiyor bana.Ben de devam edicem.
Yaptım şimdi bugün de düne göre koyu ayyy kafayı yicem inanki

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 36
Amin Can'ım ya valla nolcak böyle bilmem.Usanıyorum yavaş yavaş nedense.Hiç hevesim kalmadı.Düşük olursa yine diye korkuyorum
İnternette macun var ondan almayı düşünüyorum ama doktor klomen vercek bu ay bi onla deneyelim bakalım usanma dur hele evlat okadar tatlı ki kafalarını kucağına alınca unutacaksın herşeyi

Ben bal,fındık,fıstık,kaju,keçiboynuzupekmezi,zencefil karıştırıp dolaba koydum tatlı gibi oldu.Eşim kaşık kaşık yiyordu ondan ben de yiyordum.Baya faydalı da oldu.
Bi yârin doktorumla görüşeyim de bakanım nasıl bi tedavi uygulayacak ona göre yapcam artık bişeyler

Git Can'ım o Zaman.Sorun var da kendiliğinden hamile kaldım 2 kez düştü.O yüzden gitmiyorum evde takip yaptıgım için.:) Ve psikolojik olarak daha da yıpranmamak için
Benim ablamın 7sene olmadı şimdi iki tane normal yolla vakit saat var demekki

Back