• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim bugun adetimin 4. Gunu doktor cagirmisti gittim klomen verdi haftaya oazartesi aksam esinle birlikte ol sali gunu bekliyorum dedi bakalim teste döktügum paralari doktora dokerim daha mantikli bence
Haklısın cnm kesin çözüm üretiyor en azından ins. Faydasini gorursun. Neden klomen verdi sorunmu vardi

Eklentiler

• IMG_1861.PNG
    IMG_1861.PNG
    179,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ya bu ay anlamadım ben kendi testimi.Sizlere sorayım bari ona göre kaçırmayım.Hergün atnı saatlerde yaptım bu testleri, sizce daha var mı çatlamaya?
Normal yumurtlama tarihime var 36 günde oluyorum bugün 17. Günümdü.Bana çatlamadı gibi geldi ama.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ya bu ay anlamadım ben kendi testimi.Sizlere sorayım bari ona göre kaçırmayım.Hergün atnı saatlerde yaptım bu testleri, sizce daha var mı çatlamaya?
Normal yumurtlama tarihime var 36 günde oluyorum bugün 17. Günümdü.Bana çatlamadı gibi geldi ama.
Çatlamamış gibi duruyo canım

Back