- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.921
Dene bakalım.Vallahi bende daha koyu çıkıyor o yüzden bunlar koyu gelmiyor bana.Ben de devam edicem.En çok yakadigim kötülük bu canım bugün 21. Günü bat 35 günde falan olurum bakayım bugün 8 glbl tekrar yapayim
Yaptım şimdi bugün de düne göre koyu ayyy kafayı yicem inankiDene bakalım.Vallahi bende daha koyu çıkıyor o yüzden bunlar koyu gelmiyor bana.Ben de devam edicem.
Sen de devam et sanırım çatlamadı senin de.İlişki sırasında kasık agrısı oluyorsa çatlamadı demektieYaptım şimdi bugün de düne göre koyu ayyy kafayı yicem inanki
Sen de devam et sanırım çatlamadı senin de.İlişki sırasında kasık agrısı oluyorsa çatlamadı
ay bilemedim canım oluyo akıntım da başladıSen de devam et sanırım çatlamadı senin de.İlişki sırasında kasık agrısı oluyorsa çatlamadı demektie
Agrı büyüyor çatlıcak demek.Git bakalım biAy canım bilemedim ya dün akşamda koyu çıkınca şaşırdım kaldım çok agrım var bu hafta perşembe doktora gideyim istiyorum
En garantisi doktor bugün batın 22.günü ben daha yumurtlucam maşallah offf Allahım yardımcımız olsunAgrı büyüyor çatlıcak demek.Git bakalım bi
Amin Can'ım ya valla nolcak böyle bilmem.Usanıyorum yavaş yavaş nedense.Hiç hevesim kalmadı.Düşük olursa yine diye korkuyorumEn garantisi doktor bugün batın 22.günü ben daha yumurtlucam maşallah offf Allahım yardımcımız olsun
İnternette macun var ondan almayı düşünüyorum ama doktor klomen vercek bu ay bi onla deneyelim bakalım usanma dur hele evlat okadar tatlı ki kafalarını kucağına alınca unutacaksın herşeyiAmin Can'ım ya valla nolcak böyle bilmem.Usanıyorum yavaş yavaş nedense.Hiç hevesim kalmadı.Düşük olursa yine diye korkuyorum
Evde kendin yapabilirsin.Evde yapıyordum ben hep işe yaradı baya.Daha doğal hemİnternette macun var ondan almayı düşünüyorum ama doktor klomen vercek bu ay bi onla deneyelim bakalım usanma dur hele evlat okadar tatlı ki kafalarını kucağına alınca unutacaksın herşeyi
Nasıl yapıyorsun canımEvde kendin yapabilirsin.Evde yapıyordum ben hep işe yaradı baya.Daha doğal hem
Ben bal,fındık,fıstık,kaju,keçiboynuzupekmezi,zencefil karıştırıp dolaba koydum tatlı gibi oldu.Eşim kaşık kaşık yiyordu ondan ben de yiyordum.Baya faydalı da oldu.Nasıl yapıyorsun canım
Bi yârin doktorumla görüşeyim de bakanım nasıl bi tedavi uygulayacak ona göre yapcam artık bişeylerBen bal,fındık,fıstık,kaju,keçiboynuzupekmezi,zencefil karıştırıp dolaba koydum tatlı gibi oldu.Eşim kaşık kaşık yiyordu ondan ben de yiyordum.Baya faydalı da oldu.
Görüş bakalım.Ben gitmiyorum artık herşeyi öğrendimBi yârin doktorumla görüşeyim de bakanım nasıl bi tedavi uygulayacak ona göre yapcam artık bişeyler
Ben daha yeni başladım bakalım inşallah güzel şeyler nûrlar alırız canım doktorum iyi hakkımızda hayırlısıGörüş bakalım.Ben gitmiyorum artık herşeyi öğrendimBıktım valla
Sorun yoksa gitme zaten bende bariz sorun var tedavi gerekli o yüZden gidiyorumBen daha yeni başladım bakalım inşallah güzel şeyler nûrlar alırız canım doktorum iyi hakkımızda hayırlısı
Git Can'ım o Zaman.Sorun var da kendiliğinden hamile kaldım 2 kez düştü.O yüzden gitmiyorum evde takip yaptıgım için.:) Ve psikolojik olarak daha da yıpranmamak içinSorun yoksa gitme zaten bende bariz sorun var tedavi gerekli o yüZden gidiyorum
Benim ablamın 7sene olmadı şimdi iki tane normal yolla vakit saat var demekkiGit Can'ım o Zaman.Sorun var da kendiliğinden hamile kaldım 2 kez düştü.O yüzden gitmiyorum evde takip yaptıgım için.:) Ve psikolojik olarak daha da yıpranmamak için
O yğzden hiç tüp benek falan düşünmüyorum bende.Vakti var demek ki.Sende testlere devam et bende yapayım biBenim ablamın 7sene olmadı şimdi iki tane normal yolla vakit saat var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?