- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Yaptım negatif çıktı şaşırdım bende yarında yapalım bakalım daha da koyulaşırsa demekki yumurtlamam Yen'i olacak gelecek ay için almıştım testleriNormal bi gebelik testi yapsana canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım negatif çıktı şaşırdım bende yarında yapalım bakalım daha da koyulaşırsa demekki yumurtlamam Yen'i olacak gelecek ay için almıştım testleriNormal bi gebelik testi yapsana canım
Canim dogru diyosunda benim yumurtladan sonra tamamen siliklesip koyulasmaya basladi testlerimin fotografi var bakarmisinKızlar ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar çünkü vücudumuzda lh hormonu hep var. Ama yumurtlama zamani pik yapar yani iki cizgi de koyu olur. Bir de hamilelikte kullaniliyormus onda da adete yakin gene koyu olmasi gerekmis.
Acaba hamilelik mi var ne kadar adetineCanim dogru diyosunda benim yumurtladan sonra tamamen siliklesip koyulasmaya basladi testlerimin fotografi var bakarmisin
Ben yarında yapayım testi koyulaşırsa demek ki daha yeni yumurtlucamCanim dogru diyosunda benim yumurtladan sonra tamamen siliklesip koyulasmaya basladi testlerimin fotografi var bakarmisin
9 gun kaldi canimAcaba hamilelik mi var ne kadar adetine
İnşallah vardır canım ne zamandır istiyosun9 gun kaldi canim
11. Ayimizdayiz canimİnşallah vardır canım ne zamandır istiyosun
Masallah canim Allah bagislasinRabbim kımsenin kucağını boş bırakamasın benim de 5.ayım 2yaşında bir oğlum var şükür ona kardeş istiyoruz rabbim nasip ederse
Karı koca tahlillerinizi yaptirdiniz mi bir sorun yok degil mi?11. Ayimizdayiz canim
Esimde yok canim bende evlendikten sonra cok kilo almistim zayiflarsam olabilecegini soyledi 10 kilo kadar verdim deniyoruz isteKarı koca tahlillerinizi yaptirdiniz mi bir sorun yok degil mi?
Baktım canim inan o kadarini bilmiyorumCanim dogru diyosunda benim yumurtladan sonra tamamen siliklesip koyulasmaya basladi testlerimin fotografi var bakarmisin
Aynen canimBende YÖK şükür ogluma hemen kalmıştım evlenince korunması bıraktıktan sonra çok düzensizleşti bende ovulasyon testi aldım bugün yumurta günü nü yakalamak için tabi rabbim nasip ederse yoksa kaparsan yap boş bol bol dua
Bekleyelim bakalim insallah sonuc iyi olurBaktım canim inan o kadarini bilmiyorum
Canim yumurtlama donemi gecti adetime 9 gun varBen ve iki güne çatlıyacak yumurtan canım
Ben sana demiyor muyum bence sen hamilesin canımmmCanim yumurtlama donemi gecti adetime 9 gun var