Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemin ederim benim icimede sen hamileymissin gibi doguyor yani sana hamile gozuyle bakiyorum insallah oylede olur canim
Valla ben sana öyle düşünüyorum sen bana bakacağız hangimizin hisleri daha kuvvetli ama ben her ay olup olmayacağını tahmin ediyorum deniyorum ama tahmin de ediyorum bu ay da olmayacak hissettim ama sen yazıyorsun falan ya hissediyorum hamile olacağını

Kızlar ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar çünkü vücudumuzda lh hormonu hep var. Ama yumurtlama zamani pik yapar yani iki cizgi de koyu olur. Bir de hamilelikte kullaniliyormus onda da adete yakin gene koyu olmasi gerekmis.

Kızlar ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar çünkü vücudumuzda lh hormonu hep var. Ama yumurtlama zamani pik yapar yani iki cizgi de koyu olur. Bir de hamilelikte kullaniliyormus onda da adete yakin gene koyu olmasi gerekmis.
Valla benim hala silik çıkıyor bi koyu çıktı ondan sonra hep tekrardan silikleşti

Adetinr daha var canim gebeysen koyulasir adete yakın
Valla canım ben pek ümitli değilim doktor da bundan 6 gün önce falan rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mı dedi hayır dedim gebelik olabilir dedi ama öyle kalınlaşmış denilip de adet olan çok var ben de ümitlenmiyorum adet sancıları arada bi vuruyor zaten

Valla canım ben pek ümitli değilim doktor da bundan 6 gün önce falan rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mı dedi hayır dedim gebelik olabilir dedi ama öyle kalınlaşmış denilip de adet olan çok var ben de ümitlenmiyorum adet sancıları arada bi vuruyor zaten
Aynen canım ben de öyleyim agrilarimla kafayi yemek üzereyim. Geçse su günler pozitif sonucu görsek hayırlısıyla

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 35
Bende ilk iki gün silik çıktı sonra hep tek çizgi bende sorun var heralde.adetime 1hafta kaldı testi bıraktım bende sinirim bozuldu

Back