- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Ayy insallah kuzum yaBen sana demiyor muyum bence sen hamilesin canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallah kuzum yaBen sana demiyor muyum bence sen hamilesin canımmm
Daha erken gebelik testi icin filan arastirdim ve ovulasyonda pozitif cikip gebelik testinde negatif oldugu halde hamile olan kadinlar var moralimi bozmak istemiyorumUltra erken gebelik testi alsana yada kan tahlil yaptır rahatla
Bence hamilesin canimKizlar sivi alimina dikkat ederek simdi yaptim bu testi
Cnm kaç gün geçti yumurtlama gününden ?Kizlar sivi alimina dikkat ederek simdi yaptim bu testi
1 hafta canimCnm kaç gün geçti yumurtlama gününden ?
Allah duysun canim bal damliyor agzindan bal insallahBence hamilesin canim
Ben sana diyorum canım gebesin sen çünkü bak bugün de ben yaptım bak nasıl cıktıAllah duysun canim bal damliyor agzindan bal insallah
Bilmiyorumki canim ya cok heveslenmekte istemiyorumBen sana diyorum canım gebesin sen çünkü bak bugün de ben yaptım bak nasıl cıktı
Bilmiyorum benim içime doğuyor çünkü o testlerin yumurtlamadan sonra öyle koyu çıkması manasız sonuçta piki yakaladın bi daha niye koyulaşsınBilmiyorumki canim ya cok heveslenmekte istemiyorum
Cnm sen resmen hamilesin bnce yaa valla o kdr koyu ki acaba gebelik testinde faln cıkar mı kiKizlar sivi alimina dikkat ederek simdi yaptim bu testi
Yaaa cok heyecanlandiiimBilmiyorum benim içime doğuyor çünkü o testlerin yumurtlamadan sonra öyle koyu çıkması manasız sonuçta piki yakaladın bi daha niye koyulaşsın
Cikmaz heralde canimCnm sen resmen hamilesin bnce yaa valla o kdr koyu ki acaba gebelik testinde faln cıkar mı ki
Bence bekle biraz daha o kadar koyu çıkmaz ben diyorum sana bak göreceksinCikmaz heralde canim
Canım kaç saat kala sıvı almayı bırakıyosun peki test yapmadan önce?Yaaa cok heyecanlandiiim
Canim vallahi bir iki bardak suyla idare ediyorumCanım kaç saat kala sıvı almayı bırakıyosun peki test yapmadan önce?
İnsallah canim insallah insallah insallahBence bekle biraz daha o kadar koyu çıkmaz ben diyorum sana bak göreceksin![]()
Yok canım ben mesela 3 saat sıvı almıyorum öyle test yapıyorum daha koyu çizgiyi göremedim. Sen nasıl yapıyosun?Canim vallahi bir iki bardak suyla idare ediyorum
Kızlar sizce bu beyaz kıvamlı akıntı niye oluyor yaaYok canım ben mesela 3 saat sıvı almıyorum öyle test yapıyorum daha koyu çizgiyi göremedim. Sen nasıl yapıyosun?
Yumurtlaman yakın olabilir canım ben bu ay testle ve alıntıyla takip edicem sümüksü uzayan bi akkntın geliyorsa yumurtlaman yakındırKızlar sizce bu beyaz kıvamlı akıntı niye oluyor yaa