Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gidince bakıyolar mı hmn bnde önümüzdeki ay bi kontrol ettireyim kndimi bari
Bana bu ay olmazsa eşini getir dedi o da gitti bu ayın sonunu beklemeden tekrar adamda sıkıntı Yok eee benim rahim duvarım kalınlaşıyor yumurtam çatlıyor ama yine olmuyor galiba bişeyler bende çıkacak eğer olmuyorsa yine bu ay

Bana bu ay olmazsa eşini getir dedi o da gitti bu ayın sonunu beklemeden tekrar adamda sıkıntı Yok eee benim rahim duvarım kalınlaşıyor yumurtam çatlıyor ama yine olmuyor galiba bişeyler bende çıkacak eğer olmuyorsa yine bu ay
Hmm tmm tatlım bu ay olmazsa bnde gdeyim önümüzdeki ay bi sorun vr mı onu öreneyim bri

Regl me 10gun gibi bir süre kaldi.ovulasyon testi yapıyordum ilk yapmaya basladigimda çok cok silik çıkıyordu 2.cizgi son 5gundur tek koyu çizgi çıkıyor yani negatif,hiç pozitifi göremedim.bugun goguslerimde çok ağrı var adet öncesi diye düşünüyorum.Ee ben yumurtlamiyomuyum şimdi hep negatif bu test :)

Regl me 10gun gibi bir süre kaldi.ovulasyon testi yapıyordum ilk yapmaya basladigimda çok cok silik çıkıyordu 2.cizgi son 5gundur tek koyu çizgi çıkıyor yani negatif,hiç pozitifi göremedim.bugun goguslerimde çok ağrı var adet öncesi diye düşünüyorum.Ee ben yumurtlamiyomuyum şimdi hep negatif bu test :)
Hiç koyu çizgi çıkmadıysa yumurtlama olmamış olabilir çünkü yumurtlama günü anlayabilmemiz için ikinci çizginin ilki gibi koyu olması gerekli

Kizlaaaaar En alttakide bu sabah

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 46
Back