- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 63
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Bendede aynısı var yumurtlama bittikten 2 gün sonra fln başlası yağlı krem gibi çok canımı sıktıKızlar sizce bu beyaz kıvamlı akıntı niye oluyor yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede aynısı var yumurtlama bittikten 2 gün sonra fln başlası yağlı krem gibi çok canımı sıktıKızlar sizce bu beyaz kıvamlı akıntı niye oluyor yaa
Canım benim çift çizgim çıktı doktora da gittim yumurtan catlamış duvarın kalınlaşmamış dedi ki daha 15 gün vardı adetime öyle dedi şimdi de akıntım varYumurtlaman yakın olabilir canım ben bu ay testle ve alıntıyla takip edicem sümüksü uzayan bi akkntın geliyorsa yumurtlaman yakındır
Dedigim gibi sadece bir iki bardak su iciyorum onun disinda bisey yapmadim test idrari damlatinca boyle ciktiYok canım ben mesela 3 saat sıvı almıyorum öyle test yapıyorum daha koyu çizgiyi göremedim. Sen nasıl yapıyosun?
Hamileligin baslarinda benim arkadaslarimin filan oluyordu akintisi ama bilmiyorumCanım benim çift çizgim çıktı doktora da gittim yumurtan catlamış duvarın kalınlaşmamış dedi ki daha 15 gün vardı adetime öyle dedi şimdi de akıntım var
Ben ne olduğunu anlayamıyorum bilmiyorum artık değilim ama bence hamileHamileligin baslarinda benim arkadaslarimin filan oluyordu akintisi ama bilmiyorum
Hamilelşk belirtisinde akıntı ıslaklık olduğunu söylüyor canım inşallah hamişsindirCanım benim çift çizgim çıktı doktora da gittim yumurtan catlamış duvarın kalınlaşmamış dedi ki daha 15 gün vardı adetime öyle dedi şimdi de akıntım var
Benim ıslaklık da oluyor ama böyle kremsi kıvamlı bir akıntıHamilelşk belirtisinde akıntı ıslaklık olduğunu söylüyor canım inşallah hamişsindir![]()
Benim de çizgi koyulaşmaya başladı yaaa anlamadımHamileligin baslarinda benim arkadaslarimin filan oluyordu akintisi ama bilmiyorum
Canım bnde de var kremsi ama su gbi değil koyu kıvamlı ama sadece oeçeteye gliyo gcen ayda adetime yakın sarıya dönük bi akıntım olmuştu snra adet olmuştum byük bi ihtimal yine öyle olur bu arada bata son 7günBenim ıslaklık da oluyor ama böyle kremsi kıvamlı bir akıntı
Aynen sadece peçeteye geliyor görünür de Yok ben de öyle düşünüyorum büyük ihtimal adet olacamCanım bnde de var kremsi ama su gbi değil koyu kıvamlı ama sadece oeçeteye gliyo gcen ayda adetime yakın sarıya dönük bi akıntım olmuştu snra adet olmuştum byük bi ihtimal yine öyle olur bu arada bata son 7gün
Valla banada geçmiş olsun az önce lavaboya grdim afedersin beyaz iç çamaşırım da sap sarı leke var galiba bnde iltihap falan var en iyisi önümüzdeki ay kontrole gdeyim bnAynen sadece peçeteye geliyor görünür de Yok ben de öyle düşünüyorum büyük ihtimal adet olacam
Ben gittim baktırdım iltihap falan görmemişlerdi bence sen de de yoktur muhtemelen adet olacağız diye akıntı geliyorValla banada geçmiş olsun az önce lavaboya grdim afedersin beyaz iç çamaşırım da sap sarı leke var galiba bnde iltihap falan var en iyisi önümüzdeki ay kontrole gdeyim bn
Galiba ya gcen ayda böyleydiBen gittim baktırdım iltihap falan görmemişlerdi bence sen de de yoktur muhtemelen adet olacağız diye akıntı geliyor
Aynen ben zaten ümitsizim her ay sonuçta adet oluyorum doktor rahim duvarım kalınlaşması var dedi yumurtan öatlafı dedi ama benim her ay yumurtam çatlıyor çözemedimGaliba ya gcen ayda böyleydi![]()
Neyse artık olmazsa önümüzdeki mçlara bkarızAynen ben zaten ümitsizim her ay sonuçta adet oluyorum doktor rahim duvarım kalınlaşması var dedi yumurtan öatlafı dedi ama benim her ay yumurtam çatlıyor çözemedim
Aynen bakacağız artık ben güzel haberleriNeyse artık olmazsa önümüzdeki mçlara bkarız
Canım öyle de diyorlar ama gebelik testi yapmak en mantıklısı ovulasyon testi net olmayabilirYumurtlamam biteli 7 gün olucak dayanamadım ovülasyon yaptım birşey yok diymi ikisininde gebelik için yumurtlamadakı gibi koyu olması lazım sanırıö bilgisi olan??