Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlaman yakın olabilir canım ben bu ay testle ve alıntıyla takip edicem sümüksü uzayan bi akkntın geliyorsa yumurtlaman yakındır
Canım benim çift çizgim çıktı doktora da gittim yumurtan catlamış duvarın kalınlaşmamış dedi ki daha 15 gün vardı adetime öyle dedi şimdi de akıntım var

Yumurtlamam biteli 7 gün olucak dayanamadım ovülasyon yaptım birşey yok diymi ikisininde gebelik için yumurtlamadakı gibi koyu olması lazım sanırıö bilgisi olan??

Eklentiler

• IMG_0471.JPG
    IMG_0471.JPG
    13 KB · Görüntüleme: 30
Benim ıslaklık da oluyor ama böyle kremsi kıvamlı bir akıntı
Canım bnde de var kremsi ama su gbi değil koyu kıvamlı ama sadece oeçeteye gliyo gcen ayda adetime yakın sarıya dönük bi akıntım olmuştu snra adet olmuştum byük bi ihtimal yine öyle olur bu arada bata son 7gün

Canım bnde de var kremsi ama su gbi değil koyu kıvamlı ama sadece oeçeteye gliyo gcen ayda adetime yakın sarıya dönük bi akıntım olmuştu snra adet olmuştum byük bi ihtimal yine öyle olur bu arada bata son 7gün
Aynen sadece peçeteye geliyor görünür de Yok ben de öyle düşünüyorum büyük ihtimal adet olacam

Aynen sadece peçeteye geliyor görünür de Yok ben de öyle düşünüyorum büyük ihtimal adet olacam
Valla banada geçmiş olsun az önce lavaboya grdim afedersin beyaz iç çamaşırım da sap sarı leke var galiba bnde iltihap falan var en iyisi önümüzdeki ay kontrole gdeyim bn

Valla banada geçmiş olsun az önce lavaboya grdim afedersin beyaz iç çamaşırım da sap sarı leke var galiba bnde iltihap falan var en iyisi önümüzdeki ay kontrole gdeyim bn
Ben gittim baktırdım iltihap falan görmemişlerdi bence sen de de yoktur muhtemelen adet olacağız diye akıntı geliyor

Back