Ovulasyon testi yapıp tarihi bildiğim halde geç döllenme deniyor lütfen yardımcı olur musnz

Kediseveerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
87
11
38
29
Kızlar selam, benim normalde gebelikte 8.haftaya girmem gerekirken doktor 1 hafta öncesini söyledi 7.haftaya yeni girecekmişim sebebi de bazen yumurtlama tarihi ileri tarihte oluyormuş ama ben ovulasyon yaptım benim son adet başlangıcım 9 Aralık ve ben 24ünde yumurtladım ovuslayon testi yapıp ilişkiye girdim sonrasında hamile kaldım ama doktor hayır yumurtalaman 24ünde olmamış diyor gelişim geriliği olabilir mi bebeğimde ya ne olur yardım edin tarihi bilmesem tamam diyeceğim ama yumurtlama tarihim 15.güne denk geldi zaten o ay. Bu konuda bilgisi olan var mı lütfen yardım edin

Dur bi sakin ol. Bazen bebek geç tutunabiliyor. Benim de başıma geldi başta 4 gün falan gerideydil şimdi haftasıyla uyumlu. Bende yumurtlama testiyle hamile kaldım. Adete üç gün kala öğrendim. Adet günümden bir gün sonra ve tam 500 küsürdü. Bebek geç göründü bu normal bir şeymiş

Peki sizin ovulasyon tarihiniz o ayın kaçıydı test yapmışsınız siz de

Bir de kan verdiğimde 5.haftanın aralığındaki beta hcg değerine denk geliyor 2701 diye. Doktora göre ben o zamanlar 4.haftamdaydım bir de ilk başlarda kesemin şekli bozuktu hafif kanamalar oluyordu ilaçlarla düzeldi şimdi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…