bugun 4 ocak ve 9 gun oldu ama 14 gunden beri sag kasik agriyor ve ilk uc gun agridi sonra agrim durdu besinci gun tekrar agri basladi batma ve yanma seklinde bunu da attigim dk yaptim anlamadim varsa gec kalmak istemiyorumT daha koyu olursa gebelik oluyormuş canim ama herkeste de tutmuyormus o bence buna bakarak gebelik düşünme.catlamadan itibaren kac gun olduki ?
Canim eger supheliniyorsan kan ver 11 gun olunca senin önce ogrenmem gerekiyordu hatirladim simdi.sali olmadi git kan ver canim saglikocagindabugun 4 ocak ve 9 gun oldu ama 14 gunden beri sag kasik agriyor ve ilk uc gun agridi sonra agrim durdu besinci gun tekrar agri basladi batma ve yanma seklinde bunu da attigim dk yaptim anlamadim varsa gec kalmak istemiyorum
Canim eger supheliniyorsan kan ver 11 gun olunca senin önce ogrenmem gerekiyordu hatirladim simdi.sali olmadi git kan ver canim saglikocaginda
Canim normalde ovulasyon testlerini 22ye kadar yapin yaziyor cok gec yapmissin olmadi yarin erken gebelik testini deneevet ve insan kendini tutabiliyor mu ki son oliv. testi kalmosti icime kurt düştü git bak diye kalktim bu saatte baktim
cikar mı acaba gebelik testinde odanda bir tane var olmadi sabah onuda deneyeyim silik fark etsem bile hemen gidip igne baslatacamCanim normalde ovulasyon testlerini 22ye kadar yapin yaziyor cok gec yapmissin olmadi yarin erken gebelik testini dene
Erken aslindada canim senin durum farkli dene, olmadi sali gunu kan ver ins hamilesindircikar mı acaba gebelik testinde odanda bir tane var olmadi sabah onuda deneyeyim silik fark etsem bile hemen gidip igne baslatacam
Pik olmak üzere yarin olur zannımca
sağol cnm ins. Allah isteyen herlese versinErken aslindada canim senin durum farkli dene, olmadi sali gunu kan ver ins hamilesindir
Kacinci gun yaptiniz o günü? Ovulasyon testlerinde silikte olsa cikar. Kacinci gununuzdesiniz eger adet bitiminde itibaren basladiniz ve adete yakin yapmayi biraktiysaniz yaptiklariniz arasindaki en koyu olan gün pik yapmıştır benim gecen ay oyle oldu tam piki göremedimBen de ovulasyon testi yaptım ilki C kadar koyu değildi ama belirgindi sonrakiler neredeyse hiç görünmedi sizde ilk testi yaptığımda pozitifmiydi
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.Bende 3 gün sona ovulasyon testine başlicam tekrardan.Pik gördüğüm gün ve ertesi 3 günü yine değerlendirircem belki bu sefer tuttururuz :)Benimde bitti canim 10.gun baslicam diyordum adetim cok kisa surdu 4 gun.6.gun akinti geldi yumurtluyormuyum dedim teste basladim 2 gundur yapiyorum nasil biraktiysam o sekilde hala testlerim bakalim pik gorecekmiyim bu ayincir kuru yapip iciyorum sabah ac karnima bakalim etkisi olur ins.gunasirida iliskiye gircem bu ay ya hayirlisi olsun hakkimizda artik canim
Ins caniminşallah hayırlı haberlerini alırız canım.Bende 3 gün sona ovulasyon testine başlicam tekrardan.Pik gördüğüm gün ve ertesi 3 günü yine değerlendirircem belki bu sefer tuttururuz :)
Bence yarin pik olacak gibi tam olmamis sanki. Bazen gec yumurtlama olabiliyormuşHerkese merhaba. Rabbim öncelikle sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Bugün adetimin 19. Günü ve hala pik görmemiştim. Bugün hem sabah hem akşam yaptım. Akşam yaptığım diğer günlere göre baya koyu çıktı. Sizce pik olmuş mu yoksa artık olmak üzere mi. Normalde adetim düzenli 27 günde oluyorum.Gecen ay 13. Günde pik olmuştu ama bu ay gecikti.Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence yarin pik olacak gibi tam olmamis sanki. Bazen gec yumurtlama olabiliyor
14. Günden bu yana iki güne bir degerlendiriyoruz. Yarında ve siliklesme bitene kadar degerlendirmemiz mi gerekiyor bu günleri.Hayırlısıyla olur inşallah. Yarınki testide atsam yardımcı olur musunuz.
Çok teşekkür ederim.iyi geceler.Siliklesme gunu de dahil degerlendirin mutlaka pik oldugu gun ve siliklesene kadar.tabiki yolla yorumlariz ins elimizden geldigince
Teşekkür ederim canımPik olmak üzere yarin olur zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?