Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, bildiğim kadarıyla tsh ın 2,5 altında olması gerekiyor. Ama ilaç kullanıyorsan çabucak düşer bence . Ablamın da böyleydi düşürdüler
PPeki ne kadar sürede düştü canım ablanın ben bu ay deniyorum gebe k as lmak için degerlendiriyorum ama boşa ugraşıyorumdur inşallahMerhaba canım, bildiğim kadarıyla tsh ın 2,5 altında olması gerekiyor. Ama ilaç kullanıyorsan çabucak düşer bence . Ablamın da böyleydi düşürdüler
İnşallah sağlıkla bir an önce hayırlısıysa gelsin bebişlerimiz inşPPeki ne kadar sürede düştü canım ablanın ben bu ay deniyorum gebe k as lmak için degerlendiriyorum ama boşa ugraşıyorumdur inşallah
İnşallah sağlıkla bir an önce hayırlısıysa gelsin bebişlerimiz inşPPeki ne kadar sürede düştü canım ablanın ben bu ay deniyorum gebe k as lmak için degerlendiriyorum ama boşa ugraşıyorumdur inşallah
Merhaba canım, bildiğim kadarıyla tsh ın 2,5 altında olması gerekiyor. Ama ilaç kullanıyorsan çabucak düşer bence . Ablamın da böyleydi düşürdüler
Ay hadi inşallah benim de biran önce düşerAblamın 5 ti değer, bir ayda düştü
Bugünde baya koyu ama kasıklarım ve belim çok ağrıdı simdi hafifledi biraz çatladı mı aceba. Dünü değerlendiremedik eşimin işlerinden dolayı birşey olmaz inşallah.Kız biz geçen ay başladık.olmadı.inşallah senin olurda mutlu oluruz.Bende zaten başladığımda mutlaka yine yazıcam buraya.ama sizlerden mutlu haber alırsak bizede umut olur.hadi inşallah gelişmeleri her gün yaz bize
Bugünde koyuydu cnm ama belim ve kasıklarım acayip ağrı oluştu simdi hafifledi çatladı mı aceba. Dünü malesef degerlendiremedikbirsey olmaz inşallah.Aynen pik olmus gozunuz aydın gec yumurtlama demekki degisiyor demislerdi simdide siliklesmesini bekleyin ins
Bugünde koyuydu cnm ama belim ve kasıklarım acayip ağrı oluştu simdi hafifledi çatladı mı aceba. Dünü malesef degerlendiremedikbirsey olmaz inşallah.
Gecen ay benimde boyleydi ilk silikti sonra koyulasti ama pik olamadi sonra silikleati 2 gun sonra tekrar koyulasti bi degisik oldu bu ay da basliyorum hep ayni seviyelerde 10.gunum acikcasi bu ayda ayni olacak diye dusunmuyor degilim testler mi bozuk acaba dedim eşime ovulasyon testi yaptim onunki de benimki gibi ciktisonra netten baktim erkekde de lh oluyormus anlayacagin ben artik saldım ne olursa olsun diyorum testi yapiyorum hayirlisiKızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor kızlar bu arada bu tahlil sonucundan anlayan varsa yorumlayabilir mi tsh ımı düşürmek için bir haftadır ilaç kullanıyorum onun dışımda diger degerleri nasıl gebeliğe engel bir durum muEki Görüntüle 2754774
Ne oldugu belli olmuyor bende adetimin 6.gununde ayni seyi yasadim rest yaptim ama cikmadi testlere de guven olmuyor zannimca zaten hic piki de goremedim bu ay da olmazsa gelecek ay ovulasyon testi yapmicam zaten bu ay adetin 6.gununden beri iki gune bir iliskiye giriyoruz gerisi nasip sende degerlendir iki gune bir canım ovu testine güvenmiyorun ben artikkızlar demin lavaboya gidince şeffaf bir akıntım oldu.acaba yumurtladım mı?gerçi dün ovulasyon testi yaptım daha yumurtlamamıştım ki daha önceki aylara bakarsak daha 3-4 gün var yumurtlamama.yada bu ovulasyon testleri bizi mi yanıltıyor.eğer şimdi yumurtluyorsam test yanlış.eğer yumurtlamıyorsam ilk kez böyle akıntım oldu bunun sebebi ne.bilen varsa yardımcı olabilir mi?
canım ben bugünü yarını değerlendiricem ama bakalım akşama test yapıcam ovulasyon testi bakalım pik oldu mu.Ayrıca teste devam edip pik görünce yine değerlendiricem.şansa bırakmicam.hayırlısı artık.Ne oldugu belli olmuyor bende adetimin 6.gununde ayni seyi yasadim rest yaptim ama cikmadi testlere de guven olmuyor zannimca zaten hic piki de goremedim bu ay da olmazsa gelecek ay ovulasyon testi yapmicam zaten bu ay adetin 6.gununden beri iki gune bir iliskiye giriyoruz gerisi nasip sende degerlendir iki gune bir canım ovu testine güvenmiyorun ben artik
Sansa birakma aynen ben ovuya devam ama neden çıkmıyor diye artik fazla düşünmüyorum daha cok stres oluyor insan cunkucanım ben bugünü yarını değerlendiricem ama bakalım akşama test yapıcam ovulasyon testi bakalım pik oldu mu.Ayrıca teste devam edip pik görünce yine değerlendiricem.şansa bırakmicam.hayırlısı artık.
Canim şimdi baktim da onceki testlerine sen ne zaman baslamistin adetten itibaren kacinci gun basladin test yapmaya? Adet 27gunde bir oluyorum mu yazmistin ilk piki 21.gun mu gormustun suan kacinci gunundesin?Benim bugün üçüncü günüm hala koyu çıkıyor çatlama olmamış daha. Kasığımda ağrım fazla. Valla bende önceden yumurtam oldu çatladı gebelik var ondan mı koyu çıkıyor diye aklıma deli sorular geliyor. İnşallah öyledir. Ama anlamadım 3 günde çatlama olmaz mıydı yani. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin. Adet bitiminden sonra diğer adet zamanına kadar iki güne bir degerlendirilirse teste gerek kalmayacak diye düşünüyorum çünkü kafa karıştırıyor stres oluyoruz sanki. Bu da bugün aynı saat yaptığım test.