- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Amin canim insBu arada çok teşekkürler ve mutlu sağlıklı bebişli yıllar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insBu arada çok teşekkürler ve mutlu sağlıklı bebişli yıllar
Yumurtlama olmuş mu anlamadım. Test yapmaya devam mı edeyim. 28 günde bir adet oluyorum.Zaten siliklesmis c cizgisinden daha az koyu olunca siliklesmis oluyor catlamia yumurtan.boyle hep cikarki lh var cunku herzaman
10la 11 i ayni saate mı yaptin testi su alımına dikkat ettin mi o zaman lh hormonun yükselmiş tekrar inmiş benim öyle olmuştu pik görecem yarın diye düşündüm ertesi siliklrndi 3 gün sonra mi ne pik gördümYumurtlama olmuş mu anlamadım. Test yapmaya devam mı edeyim. 28 günde bir adet oluyorum.
Acikcasi 10unda yumurtlama olmus olabilir cunku siliklesmis bende de boyle oldu tam pik olmadi ama en koyulasmanin oldugu gun yumurtlama oldu diye düşündüm çünkü hicbir zaman pik olmadiYumurtlama olmuş mu anlamadım. Test yapmaya devam mı edeyim. 28 günde bir adet oluyorum.
Yumurtlama olmuş mu anlamadım. Test yapmaya devam mı edeyim. 28 günde bir adet oluyorum.
Adet bitiminde heme sonra başlamamışsa ondan öncesi pik görün 10u çatlama olma durumu var o yüzden ne zaman başladığı onemliAcikcasi 10unda yumurtlama olmus olabilir cunku siliklesmis bende de boyle oldu tam pik olmadi ama en koyulasmanin oldugu gun yumurtlama oldu diye düşündüm çünkü hicbir zaman pik olmadi
Evet ben adetin 5.gununde başlamıştım hic piki goremedimAdet bitiminde heme sonra başlamamışsa ondan öncesi pik görün 10u çatlama olma durumu var o yüzden ne zaman başladığı onemli
Sivi alımına ve saatine dikkat ettin mı belki sonuna doğru yumurtladınEvet ben adetin 5.gununde başlamıştım hic piki goremedim
Evet 3 saat bisey icmedim testten once , adet olmadan onceki gune kadar yaptim olmadı c cizgisi kadar koyu bile olmadi herkeste oyle olmuyormuşSivi alımına ve saatine dikkat ettin mı belki sonuna doğru yumurtladın
Acaba testten mı kaynaklanıyor bilemedim ki gün içinde kaç defa yaptınız ben bazen 2 defa yaptımEvet 3 saat bisey icmedim testten once , adet olmadan onceki gune kadar yaptim olmadı c cizgisi kadar koyu bile olmadi herkeste oyle olmuyormuş
Onu da yaptim yok hic yakalayamadim bazi kisilerde tam koyulasma olmayabilirmis bende onlardanim sanırım bu ay bugun basladim 6.gunumde bakalım bu ay olacak mi.labaquick marka kullaniyorum genelde herkesde ondan yapiyor sanmiyorum testte sıkıntı olduğunu.Acaba testten mı kaynaklanıyor bilemedim ki gün içinde kaç defa yaptınız ben bazen 2 defa yaptım
Anladım inşallah bu sefer tutturursunOnu da yaptim yok hic yakalayamadim bazi kisilerde tam koyulasma olmayabilirmis bende onlardanim sanırım bu ay bugun basladim 6.gunumde bakalım bu ay olacak mi.labaquick marka kullaniyorum genelde herkesde ondan yapiyor sanmiyorum testte sıkıntı olduğunu.
Ins canım hayırlısıAnladım inşallah bu sefer tutturursun
Hep aynı saatte yapıyorum, su içmeden. 18.gün hala pik göremedim10la 11 i ayni saate mı yaptin testi su alımına dikkat ettin mi o zaman lh hormonun yükselmiş tekrar inmiş benim öyle olmuştu pik görecem yarın diye düşündüm ertesi siliklrndi 3 gün sonra mi ne pik gördüm
10.gün başladım. 7. Ve 9. Günü de değerlendirmiştik.hiçbir günü es geçmedik aslında. 18.gün test yaptım silik artık yapmayım diyorum adetime 10 gün var. Diğer ay denerim yeniden. Doktora gidip kontrol ettireceğiz yumurtalarımı.kendimi bildim bileli düzenli adet olurum ancak 5aydır gebelik gerçekleşmedi.Adet bitiminde heme sonra başlamamışsa ondan öncesi pik görün 10u çatlama olma durumu var o yüzden ne zaman başladığı onemli
Bence test yapmaya devam edin 25.gun bile piki gören oluyor.bende gecen ay hic pik görmemiştim bu ay da denicem gorebilecekmiyim bilmiyorum ama incir kürü yapıyorum10.gün başladım. 7. Ve 9. Günü de değerlendirmiştik.hiçbir günü es geçmedik aslında. 18.gün test yaptım silik artık yapmayım diyorum adetime 10 gün var. Diğer ay denerim yeniden. Doktora gidip kontrol ettireceğiz yumurtalarımı.kendimi bildim bileli düzenli adet olurum ancak 5aydır gebelik gerçekleşmedi.
Canım ben regl oldum.hatta bugün bitti.4 gün sonra ovulasyon testine başlicam.sen ne yaptınRegl oldun mu merak ettim
Benimde bitti canim 10.gun baslicam diyordum adetim cok kisa surdu 4 gun.6.gun akinti geldi yumurtluyormuyum dedim teste basladim 2 gundur yapiyorum nasil biraktiysam o sekilde hala testlerim bakalim pik gorecekmiyim bu ayincir kuru yapip iciyorum sabah ac karnima bakalim etkisi olur ins.gunasirida iliskiye gircem bu ay ya hayirlisi olsun hakkimizda artik canimCanım ben regl oldum.hatta bugün bitti.4 gün sonra ovulasyon testine başlicam.sen ne yaptın
T daha koyu olursa gebelik oluyormuş canim ama herkeste de tutmuyormus o bence buna bakarak gebelik düşünme.catlamadan itibaren kac gun olduki ?kızlar dayanamayıp olivasyon testi gebelik var mi diye denedim koyu cikti yorumlayin ya size zahmet ve bat ise 10 ocak tekrar koyulastiEki Görüntüle 2753373