- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Pik oldu mu merak ettim baya yakındı cunkuTeşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik oldu mu merak ettim baya yakındı cunkuTeşekkür ederim canım
Yok canım bugün de aynı koyuluktaPik oldu mu merak ettim baya yakındı cunku
Sen degerlendir mutlaka bu gunleri belkide sende boyle olacaktır siliklesirse yumurtlama oldu demektirYok canım bugün de aynı koyulukta
Tamam canım dünü degerlendirdinm zaten salıyı da degerlendirecegim bakalım inşallah tutarSen degerlendir mutlaka bu gunleri belkide sende boyle olacaktır siliklesirse yumurtlama oldu demektir
Merhaba. Galiba bugün pik olmuş düne göre baya koyu hatta c'den de koyu bir bakar mısınBence yarin pik olacak gibi tam olmamis sanki. Bazen gec yumurtlama olabiliyormuş
Aynen pik olmus gozunuz aydın gec yumurtlama demekki degisiyor demislerdi simdide siliklesmesini bekleyin insMerhaba. Galiba bugün pik olmuş düne göre baya koyu hatta c'den de koyu bir bakar mısın
Teşekkür ederim yardımların için. Bugünden itibaren siliklesme olana kadar değerlendirelim inşallah.adetime 9 gün kaldı aceba geç yumurtlama olduğu için gecikme olur mu adetimde.Aynen pik olmus gozunuz aydın gec yumurtlama demekki degisiyor demislerdi simdide siliklesmesini bekleyin ins
Bir iki gun oynayabilir cunku 10 ile 16gun arasinda olabiliyormus ama yinede bilinmez ins olmazsin da hamis kalirsin canimzaten dollenmeden itibaren 11 gun beklemen lazim adet olmazsan hala bir ihtimal var demektirTeşekkür ederim yardımların için. Bugünden itibaren siliklesme olana kadar değerlendirelim inşallah.adetime 9 gün kaldı aceba geç yumurtlama olduğu için gecikme olur mu adetimde.
Aynen çok takilmamak lazim haklısın. Bir yazi da okudum ilk aydan hamile kalma orani yuzde 15 ikinci ayda yuzde 30 3.ayda yuzde 50 yaziyor 1yilda yuzde 85i buluyormus demekki doktorlar bu yuzden bir yil sonra gelin diyorlar benim 3 ay denemem bakalim yuzde 50 ihtimal var hayırlısıBen geçen aylarda günaşırı bu ay hergün değerlendirdim 10 Ocak regl tarihim umutluydum ama sancılarım başladı pek mutsuzum gün aşırısı hergünü falan yok bence bu işin kafadan atmak lazım arkadaşım bi ayda sadece iki ilişki yaşayıp ikinci çocuğuna hamile kaldı kız şok tabii ki hayırlı olanı hayırlı vakitte versin rabbim ama üzüyor çok
Canım sanırım idrarı biraz fazla damlatıyorsun.toplam 3 damla damlat.birde belki yapıyorsundur ama nacizane tavsiyem testi her gün aynı saatte yap ve testten 2 saat önce sıvı alımını kes olur mu.Herkese merhaba. Rabbim öncelikle sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Bugün adetimin 19. Günü ve hala pik görmemiştim. Bugün hem sabah hem akşam yaptım. Akşam yaptığım diğer günlere göre baya koyu çıktı. Sizce pik olmuş mu yoksa artık olmak üzere mi. Normalde adetim düzenli 27 günde oluyorum.Gecen ay 13. Günde pik olmuştu ama bu ay gecikti.Yardımcı olursanız sevinirim.
Üç damla damlatiyorum aslında ama başlarda böyle yayılma olmuştu sonraki testler normal oldu. Evet sıvı almıyorum aynı saat yapmaya özen gösteriyorum çok dikkatli ilerlemeye çalışıyorum tabi sizin tavsiyelerinize uyarak hayırlısı olsun inşallah. Bugün pik oldu inşallah hayırlı haberler alırım ve buraya sizlere yazarımCanım sanırım idrarı biraz fazla damlatıyorsun.toplam 3 damla damlat.birde belki yapıyorsundur ama nacizane tavsiyem testi her gün aynı saatte yap ve testten 2 saat önce sıvı alımını kes olur mu.
İnşallah cnm. Rabbim isteyen herkese icinde bana da hayırlısıyla nasip etsin. Yardımların için çok teşekkür ederim. Rabbim sana da hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsinBir iki gun oynayabilir cunku 10 ile 16gun arasinda olabiliyormus ama yinede bilinmez ins olmazsin da hamis kalirsin canimzaten dollenmeden itibaren 11 gun beklemen lazim adet olmazsan hala bir ihtimal var demektir
Amin canımİnşallah cnm. Rabbim isteyen herkese icinde bana da hayırlısıyla nasip etsin. Yardımların için çok teşekkür ederim. Rabbim sana da hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsin
Kız biz geçen ay başladık.olmadı.inşallah senin olurda mutlu oluruz.Bende zaten başladığımda mutlaka yine yazıcam buraya.ama sizlerden mutlu haber alırsak bizede umut olur.hadi inşallah gelişmeleri her gün yaz bizeÜç damla damlatiyorum aslında ama başlarda böyle yayılma olmuştu sonraki testler normal oldu. Evet sıvı almıyorum aynı saat yapmaya özen gösteriyorum çok dikkatli ilerlemeye çalışıyorum tabi sizin tavsiyelerinize uyarak hayırlısı olsun inşallah. Bugün pik oldu inşallah hayırlı haberler alırım ve buraya sizlere yazarım
İnşallah inşallah. Sizlere hayırlı haberler veririm. Tamam gelismeleri bildiririm. Bu ay Rabbim hepimize hayırlı müjdeler almayı nasip etsinKız biz geçen ay başladık.olmadı.inşallah senin olurda mutlu oluruz.Bende zaten başladığımda mutlaka yine yazıcam buraya.ama sizlerden mutlu haber alırsak bizede umut olur.hadi inşallah gelişmeleri her gün yaz bize