- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Tabi kiMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa ovulasyon test yapıyorum sizce yumurtlama olmusmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kiMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa ovulasyon test yapıyorum sizce yumurtlama olmusmu
Çatlama için havuç suyu icicektim acaba bgn içmeye baslasammiTabi ki
Evet dün akşamı değerlendirdi dünde biraz kırmızıydı her ihtimale degerlendireyim dedim bu yolladığımda dünkü testMutlaka degerlendir yarın çatlar bence öncesi degerlendirdin mi
Ben 24 u pik gördüm 25 i catlamaÇatlama için havuç suyu icicektim acaba bgn içmeye baslasammi
Iyi yapmışsın pikten önceki 1 gün önemliymiş pikten sonra %1 şans varken pikten önce %26 şans varmışEvet dün akşamı değerlendirdi dünde biraz kırmızıydı her ihtimale degerlendireyim dedim bu yolladığımda dünkü test
Yaaa öylemi bende peş peşe oldu die üzüldüm acaba değerler azalirmi dieIyi yapmışsın pikten önceki 1 gün önemliymiş pikten sonra %1 şans varken pikten önce %26 şans varmış
Ben pko oldgum için yumurtam büyümüyor catlamiyordu regil bitince hemen çakşır suyu kullandım adet bittikten 7 gün sonra böyle çıktı testim çatlama içinde havuç suyu içsemmi acab dedimBen 24 u pik gördüm 25 i catlama
Bilmiyorum ki etkisi olur mu ben hiç bisi kullanmadımBen pko oldgum için yumurtam büyümüyor catlamiyordu regil bitince hemen çakşır suyu kullandım adet bittikten 7 gün sonra böyle çıktı testim çatlama içinde havuç suyu içsemmi acab dedim
Anladım çok teşekkür ederim yazdiginiz içinBilmiyorum ki etkisi olur mu ben hiç bisi kullanmadım
Biraz siliklesmis ama bence daha catlamamis gibi degerlendirin bu gunleriBgn testim böyle çıktı
Dollenme olduktan 7 gun gibi o civarlarda rahme ulaşır tutunmaya calisir tutunduktan 3 gun sonra hcg kanda artar daha sonra idrara karışır idrarda cikmasi daha uzun oluyor. En erken 11 gun sonra kanda cikiyor diye biliyorum gebelik.ovulasyon testinde ogrenenler oluyor ama herkeste tutmuyor o guven olmaz.bence daha cok erken belki tutunma ağrılarıdır ama kendinizi dinliyorsaniz psikolojikte olabilir bence bekleyin 11 gun gecsin. Ayrica ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmak saglikli sonuclar vermiyormus bilginiz olsunkızlar adetin 14.gün pik 15 i silikleti esimle denedik ve simdi siliklestigi gunden 6 gun geciyor bugun ile ve kasiginda ozellikle dunden beri batma ve yanma gibi agri var acaba yerlesme oldu mu evde 3 tane olivasyon testim kalmıştı onlari sabah erken saatte uygularsam koyu cikar mi yani var olduğunu öğrenebilir miyim. bilgisi olanlar yazabilir mi
Tamam çok teşekkür ederimBiraz siliklesmis ama bence daha catlamamis gibi degerlendirin bu gunleri
tm o zmn 11 gunu bekliyim bilgiler için çok teşekkür ederimDollenme olduktan 7 gun gibi o civarlarda rahme ulaşır tutunmaya calisir tutunduktan 3 gun sonra hcg kanda artar daha sonra idrara karışır idrarda cikmasi daha uzun oluyor. En erken 11 gun sonra kanda cikiyor diye biliyorum gebelik.ovulasyon testinde ogrenenler oluyor ama herkeste tutmuyor o guven olmaz.bence daha cok erken belki tutunma ağrılarıdır ama kendinizi dinliyorsaniz psikolojikte olabilir bence bekleyin 11 gun gecsin. Ayrica ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmak saglikli sonuclar vermiyormus bilginiz olsun
Zaten siliklesmis c cizgisinden daha az koyu olunca siliklesmis oluyor catlamia yumurtan.boyle hep cikarki lh var cunku herzamanKızlar çarşamba günü çatlamaya başlamış demiştik ama bugün hala böyle bir çizgi çıkıyorArtık silik çizgi çıkmaması gerekmiyor mu?
Zaten siliklesmis c cizgisinden daha az koyu olunca siliklesmis oluyor catlamia yumurtan.boyle hep cikarki lh var cunku herzaman
Bu arada çok teşekkürler ve mutlu sağlıklı bebişli yıllarZaten siliklesmis c cizgisinden daha az koyu olunca siliklesmis oluyor catlamia yumurtan.boyle hep cikarki lh var cunku herzaman
Silikte olsa cikmasi lazim testlerinizde sıkıntı vardir. Lh hormonu vücutta bulundugu icin silikte olsa cikmasi lazim.yumurtlamadan 24 saat once cok koyu oluyor sonra tekrar siliklesiyor.Öyle mi bilmiyordum ; ben teste başladığım ilk günler regl sonrası 6. Gün filandı sanırım hiç çıkmıyordu çizgi yine öyle olacak sandım.