Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size bisey soracaktım.bugun bi yazida okudum hergun degilde bir gun arayla yani 48 saatte iliski olmasi gerekiyormus sperm kalitesi icin.bazisi da hergun diyor benim kafam karisti net bilen var mi bu isi? Sanirim en garanti olani 48 saatte bir yani bir gun arayla.ee pik olunca ve olana kadar degerlendiriyoruz yanlis mi yapiyoruz acaba

Ben geçen aylarda günaşırı bu ay hergün değerlendirdim 10 Ocak regl tarihim umutluydum ama sancılarım başladı pek mutsuzum gün aşırısı hergünü falan yok bence bu işin kafadan atmak lazım arkadaşım bi ayda sadece iki ilişki yaşayıp ikinci çocuğuna hamile kaldı kız şok tabii ki hayırlı olanı hayırlı vakitte versin rabbim ama üzüyor çok

Aynen pik olmus gozunuz aydın gec yumurtlama demekki degisiyor demislerdi simdide siliklesmesini bekleyin ins
Teşekkür ederim yardımların için. Bugünden itibaren siliklesme olana kadar değerlendirelim inşallah.adetime 9 gün kaldı aceba geç yumurtlama olduğu için gecikme olur mu adetimde.

Teşekkür ederim yardımların için. Bugünden itibaren siliklesme olana kadar değerlendirelim inşallah.adetime 9 gün kaldı aceba geç yumurtlama olduğu için gecikme olur mu adetimde.
Bir iki gun oynayabilir cunku 10 ile 16gun arasinda olabiliyormus ama yinede bilinmez ins olmazsin da hamis kalirsin canimzaten dollenmeden itibaren 11 gun beklemen lazim adet olmazsan hala bir ihtimal var demektir

Aynen çok takilmamak lazim haklısın. Bir yazi da okudum ilk aydan hamile kalma orani yuzde 15 ikinci ayda yuzde 30 3.ayda yuzde 50 yaziyor 1yilda yuzde 85i buluyormus demekki doktorlar bu yuzden bir yil sonra gelin diyorlar benim 3 ay denemem bakalim yuzde 50 ihtimal var hayırlısı

Canım sanırım idrarı biraz fazla damlatıyorsun.toplam 3 damla damlat.birde belki yapıyorsundur ama nacizane tavsiyem testi her gün aynı saatte yap ve testten 2 saat önce sıvı alımını kes olur mu.

Canım sanırım idrarı biraz fazla damlatıyorsun.toplam 3 damla damlat.birde belki yapıyorsundur ama nacizane tavsiyem testi her gün aynı saatte yap ve testten 2 saat önce sıvı alımını kes olur mu.
Üç damla damlatiyorum aslında ama başlarda böyle yayılma olmuştu sonraki testler normal oldu. Evet sıvı almıyorum aynı saat yapmaya özen gösteriyorum çok dikkatli ilerlemeye çalışıyorum tabi sizin tavsiyelerinize uyarak hayırlısı olsun inşallah. Bugün pik oldu inşallah hayırlı haberler alırım ve buraya sizlere yazarım

Bir iki gun oynayabilir cunku 10 ile 16gun arasinda olabiliyormus ama yinede bilinmez ins olmazsin da hamis kalirsin canimzaten dollenmeden itibaren 11 gun beklemen lazim adet olmazsan hala bir ihtimal var demektir
İnşallah cnm. Rabbim isteyen herkese icinde bana da hayırlısıyla nasip etsin. Yardımların için çok teşekkür ederim. Rabbim sana da hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsin

Kız biz geçen ay başladık.olmadı.inşallah senin olurda mutlu oluruz.Bende zaten başladığımda mutlaka yine yazıcam buraya.ama sizlerden mutlu haber alırsak bizede umut olur.hadi inşallah gelişmeleri her gün yaz bize

İnşallah inşallah. Sizlere hayırlı haberler veririm. Tamam gelismeleri bildiririm. Bu ay Rabbim hepimize hayırlı müjdeler almayı nasip etsin

Kızlar ben yine mi yumurylayacagım yada hiç mi yumurtlamiyorum bilen birileri yardımcı olabilir mi testim yine koyulaşmaya başladı tekli olan bugünün

Eklentiler

• IMG_20210105_191910.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor kızlar bu arada bu tahlil sonucundan anlayan varsa yorumlayabilir mi tsh ımı düşürmek için bir haftadır ilaç kullanıyorum onun dışımda diger degerleri nasıl gebeliğe engel bir durum mu

Bu arada bj degeröerden anlayan var mı tsh ı düşürmek için 1 haftadır ilaç kullanıyorum onun dışında gebelige engel deger var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…