• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T daha koyu olursa gebelik oluyormuş canim ama herkeste de tutmuyormus o bence buna bakarak gebelik düşünme.catlamadan itibaren kac gun olduki ?
bugun 4 ocak ve 9 gun oldu ama 14 gunden beri sag kasik agriyor ve ilk uc gun agridi sonra agrim durdu besinci gun tekrar agri basladi batma ve yanma seklinde bunu da attigim dk yaptim anlamadim varsa gec kalmak istemiyorum

bugun 4 ocak ve 9 gun oldu ama 14 gunden beri sag kasik agriyor ve ilk uc gun agridi sonra agrim durdu besinci gun tekrar agri basladi batma ve yanma seklinde bunu da attigim dk yaptim anlamadim varsa gec kalmak istemiyorum
Canim eger supheliniyorsan kan ver 11 gun olunca senin önce ogrenmem gerekiyordu hatirladim simdi.sali olmadi git kan ver canim saglikocaginda

😂evet ve insan kendini tutabiliyor mu ki son oliv. testi kalmosti icime kurt düştü git bak diye kalktim bu saatte baktim
Canim normalde ovulasyon testlerini 22ye kadar yapin yaziyor cok gec yapmissin olmadi yarin erken gebelik testini dene

IMG_20210103_141142.jpg

Eklentiler

• IMG_20210103_141142.jpg
    IMG_20210103_141142.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 54
Ben de ovulasyon testi yaptım ilki C kadar koyu değildi ama belirgindi sonrakiler neredeyse hiç görünmedi sizde ilk testi yaptığımda pozitifmiydi

Ben de ovulasyon testi yaptım ilki C kadar koyu değildi ama belirgindi sonrakiler neredeyse hiç görünmedi sizde ilk testi yaptığımda pozitifmiydi
Kacinci gun yaptiniz o günü? Ovulasyon testlerinde silikte olsa cikar. Kacinci gununuzdesiniz eger adet bitiminde itibaren basladiniz ve adete yakin yapmayi biraktiysaniz yaptiklariniz arasindaki en koyu olan gün pik yapmıştır benim gecen ay oyle oldu tam piki göremedim

Benimde bitti canim 10.gun baslicam diyordum adetim cok kisa surdu 4 gun.6.gun akinti geldi yumurtluyormuyum dedim teste basladim 2 gundur yapiyorum nasil biraktiysam o sekilde hala testlerim bakalim pik gorecekmiyim bu ay😅incir kuru yapip iciyorum sabah ac karnima bakalim etkisi olur ins.gunasirida iliskiye gircem bu ay ya hayirlisi olsun hakkimizda artik canim🤗
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.Bende 3 gün sona ovulasyon testine başlicam tekrardan.Pik gördüğüm gün ve ertesi 3 günü yine değerlendirircem belki bu sefer tuttururuz :)

Herkese merhaba. Rabbim öncelikle sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Bugün adetimin 19. Günü ve hala pik görmemiştim. Bugün hem sabah hem akşam yaptım. Akşam yaptığım diğer günlere göre baya koyu çıktı. Sizce pik olmuş mu yoksa artık olmak üzere mi. Normalde adetim düzenli 27 günde oluyorum.Gecen ay 13. Günde pik olmuştu ama bu ay gecikti.Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20210104_192509.jpg
    IMG_20210104_192509.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20210104_191722.jpg
    IMG_20210104_191722.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 16097910252617920716157701004404.jpg
    16097910252617920716157701004404.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 49
Herkese merhaba. Rabbim öncelikle sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Bugün adetimin 19. Günü ve hala pik görmemiştim. Bugün hem sabah hem akşam yaptım. Akşam yaptığım diğer günlere göre baya koyu çıktı. Sizce pik olmuş mu yoksa artık olmak üzere mi. Normalde adetim düzenli 27 günde oluyorum.Gecen ay 13. Günde pik olmuştu ama bu ay gecikti.Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence yarin pik olacak gibi tam olmamis sanki. Bazen gec yumurtlama olabiliyormuş

Siliklesme gunu de dahil degerlendirin mutlaka pik oldugu gun ve siliklesene kadar.tabiki yolla yorumlariz ins elimizden geldigince

Back