• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kan veremedim testte yapmadım bidaha bugün su gibi kahverengi lekelenmem başladı 2 kere tuvalette oluyo sadece ağrım var sanırım yarın olacagım bilemedim 🧐 benim ovulasyon testlerimde bitti tekrar kaset testmi alsam yoksa çubuk mu sizce

Bende kan veremedim testte yapmadım bidaha bugün su gibi kahverengi lekelenmem başladı 2 kere tuvalette oluyo sadece ağrım var sanırım yarın olacagım bilemedim 🧐 benim ovulasyon testlerimde bitti tekrar kaset testmi alsam yoksa çubuk mu sizce
Benim de oyleydi adet oldum 😔
Kasetten memnunum ben açıkçası 🤷🏽‍♀️

Galiba bu ay gün aşırı ilişki ve tahmini yumurtlama zamanımda bir kaç gün test yaparak devam edecegim..

Sanırım hala çatlama olmamış 🙄

Eklentiler

• D562D647-E0E3-4A0C-B924-A9FE74FFD750.jpeg
    D562D647-E0E3-4A0C-B924-A9FE74FFD750.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 40
27 aralik da pik yapmis 28 aralikta yumartan catlamis canim degerlendirmissindir umarim o günleri. Bariz net senin testler darısı basimiza😊
Ayy değerlendirdik ama bir de bize sor eşim sömürdün beni çeşmemi bu diyor 😂bu ay hergün deneyelim bakalım dedik inşallah tutar sağlıkla hayırla 🤱🏻🙌🏻 İsteyen herkese nasip olsun

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa ovulasyon test yapıyorum sizce yumurtlama olmusmu

Back