Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlaka degerlendir yarın çatlar bence öncesi degerlendirdin mi
Evet dün akşamı değerlendirdi dünde biraz kırmızıydı her ihtimale degerlendireyim dedim bu yolladığımda dünkü test

Eklentiler

• IMG_20201230_152231.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 47
Evet dün akşamı değerlendirdi dünde biraz kırmızıydı her ihtimale degerlendireyim dedim bu yolladığımda dünkü test
Iyi yapmışsın pikten önceki 1 gün önemliymiş pikten sonra %1 şans varken pikten önce %26 şans varmış

Ben 24 u pik gördüm 25 i catlama
Ben pko oldgum için yumurtam büyümüyor catlamiyordu regil bitince hemen çakşır suyu kullandım adet bittikten 7 gün sonra böyle çıktı testim çatlama içinde havuç suyu içsemmi acab dedim

Ben pko oldgum için yumurtam büyümüyor catlamiyordu regil bitince hemen çakşır suyu kullandım adet bittikten 7 gün sonra böyle çıktı testim çatlama içinde havuç suyu içsemmi acab dedim
Bilmiyorum ki etkisi olur mu ben hiç bisi kullanmadım

Bgn testim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20210101_160618.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 32
kızlar adetin 14.gün pik 15 i silikleti esimle denedik ve simdi siliklestigi gunden 6 gun geciyor bugun ile ve kasiginda ozellikle dunden beri batma ve yanma gibi agri var acaba yerlesme oldu mu evde 3 tane olivasyon testim kalmıştı onlari sabah erken saatte uygularsam koyu cikar mi yani var olduğunu öğrenebilir miyim. bilgisi olanlar yazabilir mi

Dollenme olduktan 7 gun gibi o civarlarda rahme ulaşır tutunmaya calisir tutunduktan 3 gun sonra hcg kanda artar daha sonra idrara karışır idrarda cikmasi daha uzun oluyor. En erken 11 gun sonra kanda cikiyor diye biliyorum gebelik.ovulasyon testinde ogrenenler oluyor ama herkeste tutmuyor o guven olmaz.bence daha cok erken belki tutunma ağrılarıdır ama kendinizi dinliyorsaniz psikolojikte olabilir bence bekleyin 11 gun gecsin. Ayrica ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmak saglikli sonuclar vermiyormus bilginiz olsun

tm o zmn 11 gunu bekliyim bilgiler için çok teşekkür ederim

Kızlar çarşamba günü çatlamaya başlamış demiştik ama bugün hala böyle bir çizgi çıkıyorArtık silik çizgi çıkmaması gerekmiyor mu?

Eklentiler

• C9036CB9-3C64-4AF4-ABE7-4DA125358FBC.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar çarşamba günü çatlamaya başlamış demiştik ama bugün hala böyle bir çizgi çıkıyorArtık silik çizgi çıkmaması gerekmiyor mu?
Zaten siliklesmis c cizgisinden daha az koyu olunca siliklesmis oluyor catlamia yumurtan.boyle hep cikarki lh var cunku herzaman

Öyle mi bilmiyordum ; ben teste başladığım ilk günler regl sonrası 6. Gün filandı sanırım hiç çıkmıyordu çizgi yine öyle olacak sandım.
Silikte olsa cikmasi lazim testlerinizde sıkıntı vardir. Lh hormonu vücutta bulundugu icin silikte olsa cikmasi lazim.yumurtlamadan 24 saat once cok koyu oluyor sonra tekrar siliklesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…