Benimki de böyle dün pik yaptı bugün hala pozitif dimi
Seninde pik yapmış yatın da yap bakalım ne çıkıcak sonuçBenimki de böyle dün pik yaptı bugün hala pozitif dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de böyle dün pik yaptı bugün hala pozitif dimi
Seninde pik yapmış yatın da yap bakalım ne çıkıcak sonuçBenimki de böyle dün pik yaptı bugün hala pozitif dimi
Sizin t cok koyu cıkmış gebelik olabilirmi hiç yaptınız mı test bazen gebeliktede bu kadar koyu olabiliyorSeninde pik yapmış yatın da yap bakalım ne çıkıcak sonuç
Catlamamis gibi daha siz yinede bugunleri degerlendirin.Kızlar 6 numara bugün, rakamsız dündü . Dün pik oldu diye düşünmüştük. Hala çatlamamış demek mi oluyor ? Ne karışık çözmek
27 aralik da pik yapmis 28 aralikta yumartan catlamis canim degerlendirmissindir umarim o günleri. Bariz net senin testler darısı basimizaKızlar bi bakar mısınız benim testlerime
Biraz daha silik olması gerektiğini soyluyorlar benim böyle olmustu o günü de degerlendirmistim. Yarın iyice siliklesirKızlar 6 numara bugün, rakamsız dündü . Dün pik oldu diye düşünmüştük. Hala çatlamamış demek mi oluyor ? Ne karışık çözmek
Çok teşekkürler Değerlendiriyorum ama inşallah olur bakalım düşük amhBiraz daha silik olması gerektiğini soyluyorlar benim böyle olmustu o günü de degerlendirmistim. Yarın iyice siliklesir
TeşekkürlerCatlamamis gibi daha siz yinede bugunleri degerlendirin.
Hayirlisi canim Allah büyükÇok teşekkürler Değerlendiriyorum ama inşallah olur bakalım düşük amh
Merhaba yumurta çatlamış görünüyor ben elimde test oldugu için devam ettim ama bırakadabilirsinSMerhabalar, İlk defa ovulasyon testi yapıyorum. 14-15-16. Günlerin görselini sırasıyla ekledim. 16. günde silikleşmeye başladı. Kaç gün daha test yapmaya devam etmem gerekiyor?
Tesekkur ederim :) Aynı ay içersinde tekrar yumurtlama mümkün mü?Merhaba yumurta çatlamış görünüyor ben elimde test oldugu için devam ettim ama bırakadabilirsinS
Evet hayırlı ve sağlıklı olacaksa inş hepimize bir an önceHayirlisi canim Allah büyük
Sanmıyorum çünkü çünkü ayın 28 inde pik yaptı ayın 29 un da T çizgisi silindiSizin t cok koyu cıkmış gebelik olabilirmi hiç yaptınız mı test bazen gebeliktede bu kadar koyu olabiliyor
Seninde pik yapmış yatın da yap bakalım ne çıkıcak sonuç
Merhabalar, İlk defa ovulasyon testi yapıyorum. 14-15-16. Günlerin görselini sırasıyla ekledim. 16. günde silikleşmeye başladı. Kaç gün daha test yapmaya devam etmem gerekiyor?
Pik yapmış sonra silikleşmeye başlamış ve en son yumurtan çatlamış umarım bu günleri değerlendirmişsindir son bir kez daha yap benceMerhabalar, İlk defa ovulasyon testi yapıyorum. 14-15-16. Günlerin görselini sırasıyla ekledim. 16. günde silikleşmeye başladı. Kaç gün daha test yapmaya devam etmem gerekiyor?
Bugün 33. Gün ve testim böyle pik mi acaba en alttakini bugün yaptımKızlar benim gibi geçen ay tam olarak piki yakalayamayan oldu mu merak ediyorum neden oyle oluyor acaba?
acaba bunu adetin ilk ününü sayarak mı devam edip test yapıyoruz bende sürekli sizde gözükn 15. gun gibi acaba atladım mı gününüEki Görüntüle 2739873
Bu da benim geç oluyor bende yumurtlama 21 günüm bugün