- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Adetin ilk gününden itibaren sayiyorsun adetin 5 gun surdu diyelim 6.gun baslarsan 6.gun 7.gun diye gideceksinacaba bunu adetin ilk ününü sayarak mı devam edip test yapıyoruz bende sürekli sizde gözükn 15. gun gibi acaba atladım mı gününü
Regl oldun mu merak ettimBende onu diyorum zaten canım benim bugün 16.gün ve bende tık yok
33.gunun ve boyle mi pik olacak gibi ya da hamilesin.hamilelik testi yaptin mi canim?Bugün 33. Gün ve testim böyle pik mi acabaen alttakini bugün yaptımEki Görüntüle 2750312
Yaptım ama negatif bu ay hiç piki görmedim ki ben33.gunun ve boyle mi pik olacak gibi ya da hamilesin.hamilelik testi yaptin mi canim?
O zaman sen baya bi gec yumurtluosun canim adetten hemen once yumurtlayan oluyormus mutlaka degerlendir bu gunleri belli olmaz ins hamis kalirsin☺Yaptım ama negatif bu ay hiç piki görmedim ki benpik göremeden regl olacam bu gidişle
Benim de oyleydi adet oldumBende kan veremedim testte yapmadım bidaha bugün su gibi kahverengi lekelenmem başladı 2 kere tuvalette oluyo sadece ağrım var sanırım yarın olacagım bilemedimbenim ovulasyon testlerimde bitti tekrar kaset testmi alsam yoksa çubuk mu sizce
Benimde aynen oldu hatta kahverengi geldi ve bu ay cok az adet oldum anlamadimBenim de oyleydi adet oldum
Kasetten memnunum ben açıkçası
Benim ilk gün harici çok yoğun gidiyor. Gece uyutmadı diyebilirim. Ilk defa bu kadar ağrım ve kanamam oldu. Bitse de yolumuza baksak :)Benimde aynen oldu hatta kahverengi geldi ve bu ay cok az adet oldum anlamadim
Ben bu ay oldugumu bile anlamadimkiGaliba bu ay gün aşırı ilişki ve tahmini yumurtlama zamanımda bir kaç gün test yaparak devam edecegim..
Hayir catlamis onceki 2 testine baktim. Mutlaka degerlendirin bugunu yarini daSanırım hala çatlama olmamış
TeşekkürlerHayir catlamis onceki 2 testine baktim. Mutlaka degerlendirin bugunu yarini da
Hayır bide normalde şak diye gelen adetim 2 aydır gerilim veriyo böyle deli olcamBenim de oyleydi adet oldum
Kasetten memnunum ben açıkçası
Ayy değerlendirdik ama bir de bize sor eşim sömürdün beni çeşmemi bu diyor27 aralik da pik yapmis 28 aralikta yumartan catlamis canim degerlendirmissindir umarim o günleri. Bariz net senin testler darısı basimiza
Mutlaka degerlendir yarın çatlar bence öncesi degerlendirdin mi
Pik yapmis degerlendirin bugunu ve siliklesene kadar siliklestigi gunde dahil degerlendirinMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa ovulasyon test yapıyorum sizce yumurtlama olmusmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?