- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
-
- Konu Sahibi Flowers001
Eee hedefe giden yolda...Ooo baya yoğun çalışma
canlar birsey sorucam ozellikle ovulasyon testi kullanip polikistik over rahatsizligi olanlar yazarsa sevinirim 3 aydir ovulasyon testi kullaniyorum ilk ay sadece tek gun t cizgisini koyu gördüm ve ertesi gün çatladı
2. denedigim ay ise 3 gün t cizgisi pik yapti yani t 3 gun kopkoyuydu
bu ay ise yumurtlamada 2. günümdeyim ve t gine koyu buyuk ihtimal bu ayda 3 gun olucak anlamiyorum neden boyle oluyor arastirdim baya ama bi cevap bulamadim yumurtlamasi bu sekilde olup gebe kalmis olan varmi aranizda
Valla ben de 4 aydir deniyorum gün aşırı, malum günler üst üste falan inan sıkıldım ya inşallah fazla uzamaz da hamile kalırız bir an önce hersey tadında güzeldimiii o kadar haklısınkiiiii ama şimdi onun stresi bile yetiyor insana her gün yapmam lazım kafasına giriyor insan
Programlari hic denemedim dogru degil diyen cok. ilk günden beri test kullaniyorum. O günlerde bişey yemene gerek yok ama bu süreçte bolca kuruyemis yeyin, eşin keçiboynuzu özü vs yiyebilir takviye. Bide biliyosundur iliskiden hemen sonra ayaklari dikip durabildigin kadar dur, karnını ayaklarını sıcak tut. Ben bu ay yumurtlamadan beri karnıma yazma sariyorum gece gündüz, ayaklarımi sıcak tutmaya çalışıyorum. Yarın test yapcam aslında adet belirtileri var, adete de 4-5 gün var bakalım hayırlısı artikİnşallahhh Allah kucağımızı sağlıkla hayırlısıyla boş bırakmasın rabbimKesinlikle katılıyorum bi yerden sonra görev moduna geçiyor çünkü peki o günlerde yenecek içecek tavsiyeler var mııı ben bu testlerı bu ay yeni yapıyorum aslında önceden telefondaki programa göre yapıyordum şimdi baktım da ona göre yumurtlamaya daha 5 gün varrr
Tabi sıcak tut canm hamur mayalar gibiBelinin altına yastık koymayı okumuştum aslında ama bunu bilmiyordum sıcak tutmayı falan canım.Yaaa hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir adetten 4-5 gün önce belirtiler hamilelik olabilir diyorlar çünkü
4. Ayım bu ay. Var sanirim pko, adetlerim çok düzensiz degil ama yumurtalıklarımda tembellik olduğunu söyledi dr subat ayında. Sen ne zamandir deniyosun? Ne kadarlik evlisinİlk başlarda yumurtlama falan deyince eşim gülüyordu bana o ne öle diye zatenkaç aydır deniyorsun pco falan var mı
İnsallah canım, eslerimizde de bizde de inşallah bı sorun yoktur bir an önce kavuşuruzben 3 yıllık evliyim ama 7-8 aydır falan düşünüyoruz ondada korunmayı bıraktık sadce bi kaç kere de telefondaki takvime göre yaptık ama düzenli olarak değil ne zaman denk gelirse yanı.Senin çok yeniymiş daha inşallah daha fazla stres yaşamadan kavuşuruz evlatlarımıza sağlıklaBenimde adetlerim düzenli ama bi sorun var mı bilmiyorum
pcos olmadanda olabiliyormus demekk canim bklm esim ameliyat oldu degerlerinin duzelmesini bekliyoruz gebelik icin ins olusurMerhaba canım
Bende ilk ovülasyon denememde 3 gün üst üste pik gördüm. Ve daha sonra silimdi.
Ben de pcos yok.
Ve o ay hanile kalmıştım.
Gördüğün günleri değerlendirmeni tavsşye ederim.
Umarım aydınlatabilmişimdir seni biraz da olsa...
İyi akşamlar :)
canim benimde 2 veya 3 gun suruyor bakalim esim ameliyat oldu varikoselden suan degerlerinin duzelmesini bekliyoruz ovulassyon testi kullanmayi biraktim nasipse 3 ay sonra basliyacagimMerhaba canım
Bende ilk ovülasyon denememde 3 gün üst üste pik gördüm. Ve daha sonra silimdi.
Ben de pcos yok.
Ve o ay hanile kalmıştım.
Gördüğün günleri değerlendirmeni tavsşye ederim.
Umarım aydınlatabilmişimdir seni biraz da olsa...
İyi akşamlar :)
sanirim esimden dolayi olmuyordu canim motfolojimiz 3 cikti ve ameliyat oldu esim ins 3 ay sonra artik klomenle deniyecegiz bi sure mola verdikben 3 yıllık evliyim ama 7-8 aydır falan düşünüyoruz ondada korunmayı bıraktık sadce bi kaç kere de telefondaki takvime göre yaptık ama düzenli olarak değil ne zaman denk gelirse yanı.Senin çok yeniymiş daha inşallah daha fazla stres yaşamadan kavuşuruz evlatlarımıza sağlıklaBenimde adetlerim düzenli ama bi sorun var mı bilmiyorum
insallah canim hayirlisiyla hepimizin kucagi dolsun insallahİyi dinlenin enerji depolayın bu süreyi stressiz geçirin.Allah inşallah hepimize sağlıkla hayırlısıyla evlat sahibi olmayi nasip eder
Hayır hayir sperm icinde 72 saat canli kalabiliyor zaten hiç sorun olmaz. Hatta sperm sorunu yaşayanlara yumurtlama günlerinde bile günaşırı iliski öneriyolar. Çok sıcak suyla duş almayın eşin de sen de bu spermlere zarar veriyomusKızlarrr iyi akşamlar dün yumurtlama olmuştu değerlendirmiştik de ama bugünde değerlendirilmeli demiştik ama aksilikler oldu ilişki olamayacak maalesef bu ay şansımı çok düşürür mü bugün olmaması yarın denesek fark eder mi