Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi ve pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana yumurtlama günü ve diğer gün ilişki sonra bir gün ara sonra tekrar ilişki denmişti de canım sıkıldı benim de ya bugün olmayacak diyedeğerlendirememek şansı azaltacak iyice diye
Yok yok bugun bos olduysa yarın ve diğer gün devam edin stres yapma

canim yumurtlama gunu degerlendirdigin iyi olmus sperm 72 saat kadar yasiyor ama tabi degerlendirseydiniz sansinizi daha cok arttirirdiniz yumjrtlamadan kac gun once iliski oldu oda onemli 1 veya 2 gunse oda degerlendirilmis sayilir bugun olmadiysa yarin degerlendirin mutlaka

Canım bak ilk attığım test 29ekim pic olduğu gün yani dün ikinci de bugünki test.bir de 27 ekimi değerlendirmiştik yumurtlamaya en yakın olarak

Eklentiler

• 8EDD794A-00F9-4AC4-AED2-F8886390BFCE.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 1BE00E5A-C05C-49BF-BEA1-15157F3E5128.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 49
Canım bak ilk attığım test 29ekim pic olduğu gün yani dün ikinci de bugünki test.bir de 27 ekimi değerlendirmiştik yumurtlamaya en yakın olarak
aynen canim 27 ekimde sayiliyor ozaman sen yarinida degerlendir ginede ve esinde bir problem yoksa ondan sonraki gunude degerlendirin

Valla onu bilmiyoruz işte bende yada eşimde herhangi bi şey var mi inşallah yokturBen bu değerlendirme zamanlarını hiç bilmiyorum mesela hem 27si hem dün hem de bugünü değerlendirsek nasıl olacaktı başka hangi günleri değerlendirecektik

ne çok soru sordum dimiiii ilk kez yapıyorum da bu ovülasyon testini
normal sartlarda yumurtlama gunu catlama gunu ve catlamadan sonraki 2 gün degerlendirilir canim yumurtlamadan onceki ilk 2 gunu degerlendiirirsen yani bu gunü yakalarsan (malum ne zaman yumurtlicagimiz belli olmuyor ) sizin acinizdan daha verimli bir degerlendirme olur ama esinizde bir problem var diyelimki sperm sorunu gibi mesela degerleri dusuk diyelim ki ozaman bu degerlendirecegin gunler bir gun ara vererek olmasi lazim daha kaliteli sperm birikmesi acisindan ve ovulasyon testini hergun ayni saatlerde yapmani oneririm mesela saat 16.00 sa hergun o sekilde duzenli yap ve sabah ilk idrarla olmasin testi yapmadan 1 saat once sivi tuketimini kes

İşte sorun olup olmadığını bilmediğimiz için ne yapsak rastgele olacak gibi.Saat farkeder mi testte 2 saat önceden sıvı alımını kesince

canim ne zamandir gebelik icin ugrasiyorsunuz o zaman 6 aydan uzunsa senin ve esinin gozukmesini tavsiye ederim inan hersey bizim bakinmamizla bitmiyor herhangi bir hormon inmis yada cikmissa buda gebelige engel ben zqqman kaybimiz olmamasi acisindan doktor kontrolu oneririm sahsen benim esimde varikosel ameliyati icin cok bekledi mesela vardi biliyorduk ama olmuyordu hep ertwliyorduk bi sekilde allahtan olduk artik bakalim artik gerisi allaha kalmis

İşte sorun olup olmadığını bilmediğimiz için ne yapsak rastgele olacak gibi.Saat farkeder mi testte 2 saat önceden sıvı alımını kesince
1 saat yeterli sivi alimi icin ben saatinde onemli oldugunu dusunuyorum canim bence hergun ayni saatte yapmaya calis en uygun saatler 12:00 ve 16:00 arasi old
ugunu okumustum bir yerde

aslında korunmayı bırakalı 8 ay falan oldu aşağı yukarı ama kara düzendi ilişkiler diyeyim ne zaman eserse yani 2-3 aydır falan da telefondaki takvim programına göre deneyeyim dedim ama ondada bi düzen tutturamadık kısacası üstelik bu ay ilk defa bu testi yaptım ve takvimdeki tarih 5 gün sonra yumurtlamamı gösteriyordu.ilk defa bu ay dikkat ettik diyeyim nispeten diğer aylara göre

sende ben gibisin canim benimde 8 ay oldu fakat dedigin gibi hep kara duzen 3 ayi ovu kullandim baktim olmuyor esimde gitti doktora o giittigi doktor bu sekilde olur deneyin dedi ama ameliyat onerdi bizde olur madem ameliyati bebekten sonra oluruz diye dusunduk ama morfoloji 3 tu aklimizda soru isareti kaldi hep en son benim doktorum esimden tekrar sperm testi isteyince o doktorda ameliyat yapalim dedi direk ve apar topar 3 gun icinde ameliyat olduk belki boylesi daha hayirlidir yani demem o ki her sorun bizde olcak diye bisey yok erkwkler doktora gozukmek istemiyor bazen ama ikna edip bi gozukmelisiniz bence

Çok haklısın canım gitmeden hiç bir şeyden emin olamıyoruz bu ay inşallah gerek kalmaz ama adet olursam da bende hormon tahlillerim için gideceğim inşallah bi aksilik çıkmazsa.Bu ay da deneyelim diye diye aylar geçip gidiyor yoksa

hormon testi icin adetin 2 veya 3 uncu gunu git canim ozaman bakiliyor bilmiyorsan söylemek istedim

Aynen canım onu duymuştum da kadın Doğuma o günlerde gidince alttan muayene yapmazlar dimi ya o beni tedirgin ediyor aslında

Aynen canım onu duymuştum da kadın Doğuma o günlerde gidince alttan muayene yapmazlar dimi ya o beni tedirgin ediyor aslında
adetimin 2. gunumdeyim hormon testi yaptirmak istiyorum diyebilirsin bana karnimdan bakmisti doktor ama ben klomen tedavisine basliyacaktim normalde bu ay kist olusumu varmi yokmu diye bakti bana kist var ise klomen onerilmiyor cunku yani seninki baska bir mevzu belki karnindan jile bakmayabilir bana goremez isem alttam bakmamda gerekebilir demisti ama dedigim gbi benimki baska bi konuydu sen sadece hormonlarina baktiracaksin adetten sonra da gitmeni oneririm ama bi 10 gun sonra felan yumurtalarinin dizilisine bakar pko varmi yokmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…