- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi Flowers001
Yumurtalıklara falan adetken alttan mı bakılıyor
[/QUOTE
yani doktora ben gebelik dusunuyorum dersen ilk alttan bakicak tabikide bunun bi kacari yok canim malesef ben cok denedim ama alttan bakmakta israrci oluyorlar cunku sana en iyi bu sekilde yardimci olabilirler alttan muayene herzaman icin en iyisidir korkulacak hicbirsey yok merak etme bir aci duymuyosun hormon testi icinse korkma bence sadece kan verip gonderiirler yani doktordan cekinme asla onlar herzaman senin icin en iyisini yapicaktir utanma asla onlar inan bakmiyorlar bile elleri alismis ekrana bakip yapiyorlar herseyi bende cok korkarak gidiyordum jinekoloj korkulu ruyamdi ama yok yani korkcak jisey
rica ederim canim elimden geldigince yardim ettim bende yeni sayilirim bu konularda hayat ogretiyor herseyi iste doktora randevunu al mutlaka gitYaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekteninşallah Allah yüzümüzü güldürür hayırlısıyla
Ay hadi inş güzel haberler alırız senden depcos olmadanda olabiliyormus demekk canim bklm esim ameliyat oldu degerlerinin duzelmesini bekliyoruz gebelik icin ins olusur
canim benimde 2 veya 3 gun suruyor bakalim esim ameliyat oldu varikoselden suan degerlerinin duzelmesini bekliyoruz ovulassyon testi kullanmayi biraktim nasipse 3 ay sonra basliyacagim
ins canimAy hadi inş güzel haberler alırız senden de
Hep beraber güzel hamişler oluruz
pik gordugun tarihtede sanki kontrol kismi t cizgisinden daha koyu geldi bana canim benim bildigim ya c ile ayni koyulukta yada t , c den daha koyu olmasi lazim diye biliyorum ben bide bu kagit testler benim kafami cok karistiriyor benim kullandigim test laboquik in kaset testleri ve internette daha uyguna satiliyor hic olmazsa pik olfugu zaman t bariz sekilde koyu oluyor bu kagut testi bi tanidigimda kullaniyor ama oda anlamiyor cogu zaman kafa karisikligi oluyor bunda ama dedigin tarihte yumurtlama olmus gbi gozukuyor cunku t cizgisi diger gun siliklesmis ama neden diger cizgiden koyu degil onu anlamadim bu testin markasini kullananlar daha iyi bilirKızlarr sizce durum ne ilk test Pik olan 29 ekim diğeri 30 en son bugünki testEki Görüntüle 2713588
adetinin gecikmesini bekle canım daha önceden test yapip moral bozuklugu yapma hic cok var o testlerde cikmayipta aslinda hamile olan kesin sonuc her zaman kan testidir gecikmesini bekle ve kan testi yaptirKızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn
yumurtlama günlerini degerlendirildiginde kasiklarda batma seklinde agrilar oluyor genelde degerlendirdigin icin ama bel agrisi gebelik belirtisi olabilir tabi emin degilim ginede gününün gecmesini beklemelisin bizide haberdar edersin canim insallah hayirli haberler alirsinGünaydın kızlar ya bir de benim yumurtlamadan beri geçmeyen inanılmaz bel ağrım var ara ara kasıklardada oluyor ama çabuk geçiyor sizce nedennn gece sağdan sola zor dönüyorum resmen
piskolojikte olabilir belkiDün çok fazlaydı ama suan bel ağrım kalmadı sayılır neler oluyor böyle bana anlayamıyorum kendimi mi çok dinliyorum
canim catlatma ignesi vurmadiysa kist olusmus olabilir bence tekrar bir muayeneye git sen ovulasyon testi kist akinti vs karsi seylere duyarli ve bazen yaniltabiliyor bu swbepler oldugunda ama eger kist falan yoksa ovulasyon testlerinin gebelik gosterdiginide duymustum bir kan vermektede fayda varMerhaba kızlar,
bende pcoluyum ve artık bebek istiyoruz. Daha önce Klomen, Femara, glıfor kullandım ama maalesef hiç işe yaramadı. En son Menogon iğnesi ile büyüttük yumurtaları ama doktor çatlatma vurmadı çünkü 5 tane yumurtam büyümüştü iğneyle. Kendi kendine çatlar yumurtan istediğimiz boyuta ulaşmış dedi. Ama o gün bugündür ne adet var ne gebelik. Şimdi ovulasyon testi aldım deniyorum ama çok dalgalı çıkıyor bir gün pik ise ertesi gün silikleşmiş diğer gün tekrar pik. Sizde de bu durumu yaşayan var mı?
canim yerlesme kanamasinidir belki suan ne durumdasin adet oldun muMerabaa bemde bişey sormak istoyorum yumurtlama kanaması yaşayan var mı. 6 gün önce yumurtlamam oldu bugun kanamam var adet mı yoksa yumurtlama mi anlamadım
Hayır adet olmadım ama kanamafan 2 hafta gecmeden gögüs hassasiyetı kasık karın agrısı alt karında kremsi akıntı yogun sekılde bide cok yemek yeme istegı var. Test yapıyorum evde 3 gunde bir ıkı defa test yaptım ama bısey yokcanim yerlesme kanamasinidir belki suan ne durumdasin adet oldun mu