Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi ve pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😔

Eklentiler

• 4C77DAAE-0FA1-408A-9EA7-1E8348E036E1.jpeg
    4C77DAAE-0FA1-408A-9EA7-1E8348E036E1.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 39
  • B9691858-3443-4270-8433-ED0945070B6B.jpeg
    B9691858-3443-4270-8433-ED0945070B6B.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 36
1,5 saat önce bıraktım sıvı alımını ama ondan önce su içmiştim zor durdum 1,5 saat🙈pco 7-8 sene önce var demişlerdi ama adetim düzenli olduğu için ilaç vs vermemişlerdi 10 ay önce falan ilk defa uzun süre adetim gecikince gittim dedim bana böle demişlerdi ultrasonla baktı yok korkma mevsimsel falandır dedi ama bilemiyorum şimdi böyle olunca😔😔😔

1,5 saat önce bıraktım sıvı alımını ama ondan önce su içmiştim zor durdum 1,5 saat🙈pco 7-8 sene önce var demişlerdi ama adetim düzenli olduğu için ilaç vs vermemişlerdi 10 ay önce falan ilk defa uzun süre adetim gecikince gittim dedim bana böle demişlerdi ultrasonla baktı yok korkma mevsimsel falandır dedi ama bilemiyorum şimdi böyle olunca😔😔😔
Saat gibi düzenli adet olup pko olanlar da cok var canım bu forumda neler gördüm, ben de hep adet duzenliyse sorun yoktur zannederdim. Sen yine de stres yapmadan teste ve düzenli iliskiye devam et, düzgün beslen, bolca kuruyemiş tüket. Adetin 3. Günü de doktora gidip hormon testi yaptir veya yeniden bakılsın herhangi bir sorun 10 ay önce olmayabilir ama şimdi belki de vardır. Ayrica henüz pik görmemen de bir sorun göstergesi değil, kimisi gec yumurtluyor

Adetin 3.günü gittiğimizde nasıl testler yada muayene yapılıyor acaba aslında gitmek istiyorum da hastanelerden de çekiniyorum bu aralar malum sebeplerden.İnşallah bi sorun yoktur ya.23ünden beri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum ama pik göremeyince bi anlamıda olmuyor aslında

Adetin 3.günü gittiğimizde nasıl testler yada muayene yapılıyor acaba aslında gitmek istiyorum da hastanelerden de çekiniyorum bu aralar malum sebeplerden.İnşallah bi sorun yoktur ya.23ünden beri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum ama pik göremeyince bi anlamıda olmuyor aslında
Adetin 3. Günü gidiyorsun ben hormonlarima baktırmak istiyorum bebek düşünüyorum diyosun kadın doguma. Bak ben de 4 aydır testle takip ediyorum ve burda çok araştırma yaptım, pik görüp doktora kontrole gittiğinde henüz gelişmiş hic yumurtası olmadığını görenleri cok okudum o yüzden artık %100 güvenmiyorum testlere. Hic pik göremediği ay hamile kalan da okudum. Strese sebep oluyor, tabi test de yap ama stres yapmamaya çalış

Bende bu ay adet olunca gideyim o zaman ya inşallah hafta içine denk gelir de 3.gün gidip yaptırabilirim.Peki kadın doğumcuya bunun için gittiğinde vajinal ultrason falan da yapıyorlar mı açıkçası küçük bi ilde yaşıyorum virüsten dolayı da Ankara’ya İstanbul’a falan da gidemiyorum çok da güven vermiyor buradaki kadın doğumlular hadi ilaç başka deseler ne kadar güvenirim bilemiyorum😔😔😔

Bende bu ay adet olunca gideyim o zaman ya inşallah hafta içine denk gelir de 3.gün gidip yaptırabilirim.Peki kadın doğumcuya bunun için gittiğinde vajinal ultrason falan da yapıyorlar mı açıkçası küçük bi ilde yaşıyorum virüsten dolayı da Ankara’ya İstanbul’a falan da gidemiyorum çok da güven vermiyor buradaki kadın doğumlular hadi ilaç başka deseler ne kadar güvenirim bilemiyorum😔😔😔
Bu doktordan doktora değişiyor ben gittigimde adetliydim ve alttan bakmadı karından ultrasonla bakip hormonlara bakti kan testiyle de ama alttan bakmak isteyen de oluyor diye biliyorum

pic olduğunu öğrenmeden önce bugünü değerlendirmiştik aslında öğlen gibi 🙈tekrarına gerek yoktur heralde dimiiiii yani o zaman düşük olup da şimdi yükselme Durumu olmuşmudur

pic olduğunu öğrenmeden önce bugünü değerlendirmiştik aslında öğlen gibi 🙈tekrarına gerek yoktur heralde dimiiiii yani o zaman düşük olup da şimdi yükselme Durumu olmuşmudur
Yok yok sanmıyorum o zaman yarin degerlendirmeye devam 👍 teste de devam

X