- Konu Sahibi Flowers001
Geç yumurtlama mı yoksa acele mi ediyorum bilemedim 30-31 günde bir adet olurun genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet acele ediyosun daha biteli 10 gün olmamış bileGeç yumurtlama mı yoksa acele mi ediyorum bilemedim 30-31 günde bir adet olurun genelde
Sıvı alımına dikkat ederek yapiyosun dimi? Olabilir bu sekilde telas yapma, stres de yumurta gelisimini etkiliyor. Pko varsa da olabiliyor böyle dalgalanmalar
Saat gibi düzenli adet olup pko olanlar da cok var canım bu forumda neler gördüm, ben de hep adet duzenliyse sorun yoktur zannederdim. Sen yine de stres yapmadan teste ve düzenli iliskiye devam et, düzgün beslen, bolca kuruyemiş tüket. Adetin 3. Günü de doktora gidip hormon testi yaptir veya yeniden bakılsın herhangi bir sorun 10 ay önce olmayabilir ama şimdi belki de vardır. Ayrica henüz pik görmemen de bir sorun göstergesi değil, kimisi gec yumurtluyor1,5 saat önce bıraktım sıvı alımını ama ondan önce su içmiştim zor durdum 1,5 saatpco 7-8 sene önce var demişlerdi ama adetim düzenli olduğu için ilaç vs vermemişlerdi 10 ay önce falan ilk defa uzun süre adetim gecikince gittim dedim bana böle demişlerdi ultrasonla baktı yok korkma mevsimsel falandır dedi ama bilemiyorum şimdi böyle olunca
Adetin 3. Günü gidiyorsun ben hormonlarima baktırmak istiyorum bebek düşünüyorum diyosun kadın doguma. Bak ben de 4 aydır testle takip ediyorum ve burda çok araştırma yaptım, pik görüp doktora kontrole gittiğinde henüz gelişmiş hic yumurtası olmadığını görenleri cok okudum o yüzden artık %100 güvenmiyorum testlere. Hic pik göremediği ay hamile kalan da okudum. Strese sebep oluyor, tabi test de yap ama stres yapmamaya çalışAdetin 3.günü gittiğimizde nasıl testler yada muayene yapılıyor acaba aslında gitmek istiyorum da hastanelerden de çekiniyorum bu aralar malum sebeplerden.İnşallah bi sorun yoktur ya.23ünden beri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum ama pik göremeyince bi anlamıda olmuyor aslında
Bu doktordan doktora değişiyor ben gittigimde adetliydim ve alttan bakmadı karından ultrasonla bakip hormonlara bakti kan testiyle de ama alttan bakmak isteyen de oluyor diye biliyorumBende bu ay adet olunca gideyim o zaman ya inşallah hafta içine denk gelir de 3.gün gidip yaptırabilirim.Peki kadın doğumcuya bunun için gittiğinde vajinal ultrason falan da yapıyorlar mı açıkçası küçük bi ilde yaşıyorum virüsten dolayı da Ankara’ya İstanbul’a falan da gidemiyorum çok da güven vermiyor buradaki kadın doğumlular hadi ilaç başka deseler ne kadar güvenirim bilemiyorum
Pik gibi görünüyor ama yarin belki daha da koyulaşır, bugunden degerlendirmeye başlayın, yarin siliklesirse bu pik demektirKızlarr pic mi sizce
Yok yok sanmıyorum o zaman yarin degerlendirmeye devam teste de devampic olduğunu öğrenmeden önce bugünü değerlendirmiştik aslında öğlen gibi tekrarına gerek yoktur heralde dimiiiii yani o zaman düşük olup da şimdi yükselme Durumu olmuşmudur
Üst üste 3-4 gün sonra gün aşırı devamGün aşırı mı yoksa her gün mü değerlendirmek lazım peki yani kaç günü değerlendircez