- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi Flowers001
Canım bende 4 gün boyunca pik gördüm. Bende merak ediyorum ama şöyle bişey okumuştum polikistikoverde lh salınımı çok fazla oluyormuş ya da kist varsa falan falan deniliyor kontrole gidince doktoruma sorucam artık. Bende gebeliğe uğraşıyorumcanlar birsey sorucam ozellikle ovulasyon testi kullanip polikistik over rahatsizligi olanlar yazarsa sevinirim 3 aydir ovulasyon testi kullaniyorum ilk ay sadece tek gun t cizgisini koyu gördüm ve ertesi gün çatladı
2. denedigim ay ise 3 gün t cizgisi pik yapti yani t 3 gun kopkoyuydu
bu ay ise yumurtlamada 2. günümdeyim ve t gine koyu buyuk ihtimal bu ayda 3 gun olucak anlamiyorum neden boyle oluyor arastirdim baya ama bi cevap bulamadim yumurtlamasi bu sekilde olup gebe kalmis olan varmi aranizda
canim lh yüksek oluyorda benim anlamadigim tam yumurtlama zamani t iki 3 gun hep koyu oluyor sonra siliklesiyor cogu insan 1 gun goruyormus duyduguma gore nadir arada bi 2 gun goren varmis acaba birseyler tersmi gidiyor diyorum icimden gebelikte olusmuyor 8 aydir cunkuCanım bende 4 gün boyunca pik gördüm. Bende merak ediyorum ama şöyle bişey okumuştum polikistikoverde lh salınımı çok fazla oluyormuş ya da kist varsa falan falan deniliyor kontrole gidince doktoruma sorucam artık. Bende gebeliğe uğraşıyorum
canim ben cok sukur hep pik goruyorum ama doktorumda adetten 8 gun sonra bakti ultrasonda olgun yumurtam yok ama ben adetten yaklasik 14 15 16 gunleri arasi t cizgisini pik goruyorum ve 2 yada 3 gun suruyor doktor oyle diyor ama testte nasil yumurtlama goruyorum onuda anlamadim o sure zarfindami buyuyor yumurtalarim kafamda deli sorularMerhaba kızlar olabiliyor böyle şeyler kafanıza takmayın, hic pik göremeyen pko hastalari var siz daha ne istiyosunuz
Instagramda birgebeningunlugu diye bir sayfa var hem ovulasyon testi satiyo hem dm den test alanların testlerini takip ediyo bilgi veriyo falan ben bi kere sordum, 2 gün pik görenlerin 1 gün görenlere göre hamile kalma şansı daha mı fazla diye evet demişti. Tabi doktor değil kendisi ama yılların tecrübesi var onlarca kişinin bu sürecine bire bir şahit olmus biri. O sayfayı takip edin hamile kalanlar röportaj yapmis belli sorulari cevaplayip yollamis bu sayfanin sahibi Ebru hanıma. Yazanlar olmus şu gün pik gördüm 2 gün sonra silikleşti falan diye..
Tatlım benimde o konuda kafam baya karışık bende koyuyu görüyordum ama bu ay doktor muayenesinde hiç yumurtam yoktu ama test neredeyse koyuya yakındı yakında pik olacaktı ama büyüyen hiç yumurtam yoktucanim ben cok sukur hep pik goruyorum ama doktorumda adetten 8 gun sonra bakti ultrasonda olgun yumurtam yok ama ben adetten yaklasik 14 15 16 gunleri arasi t cizgisini pik goruyorum ve 2 yada 3 gun suruyor doktor oyle diyor ama testte nasil yumurtlama goruyorum onuda anlamadim o sure zarfindami buyuyor yumurtalarim kafamda deli sorular
Valla canım benimde bu şekilde oldu bu ay bende bi net cevap bulamadım bildiklerimi paylaştımcanim lh yüksek oluyorda benim anlamadigim tam yumurtlama zamani t iki 3 gun hep koyu oluyor sonra siliklesiyor cogu insan 1 gun goruyormus duyduguma gore nadir arada bi 2 gun goren varmis acaba birseyler tersmi gidiyor diyorum icimden gebelikte olusmuyor 8 aydir cunkubirde lh yuksekse neden surekli t koyu degil o ayri onuda anlamadim
Valla canım ben 1 yıldır uğraşıyorum inşallah olur çok acılar yaşadım inşallah sonu selamet olurMerhaba kızlar olabiliyor böyle şeyler kafanıza takmayın, hic pik göremeyen pko hastalari var siz daha ne istiyosunuz
Instagramda birgebeningunlugu diye bir sayfa var hem ovulasyon testi satiyo hem dm den test alanların testlerini takip ediyo bilgi veriyo falan ben bi kere sordum, 2 gün pik görenlerin 1 gün görenlere göre hamile kalma şansı daha mı fazla diye evet demişti. Tabi doktor değil kendisi ama yılların tecrübesi var onlarca kişinin bu sürecine bire bir şahit olmus biri. O sayfayı takip edin hamile kalanlar röportaj yapmis belli sorulari cevaplayip yollamis bu sayfanin sahibi Ebru hanıma. Yazanlar olmus şu gün pik gördüm 2 gün sonra silikleşti falan diye..
canim adetten kac gun sonra doktora gittin acaba benim doktorum olgun yumurtan yok dediginde adet bitmis ve uzerinden 8 gun gecmistiTatlım benimde o konuda kafam baya karışık bende koyuyu görüyordum ama bu ay doktor muayenesinde hiç yumurtam yoktu ama test neredeyse koyuya yakındı yakında pik olacaktı ama büyüyen hiç yumurtam yoktu
canim polikistik overin var dediyse eger sende bizdensin yani yumurtlaman oldugundan cok fazla fakat düzensiz kücük kücük bussürü yumurtan var olgunlasamadiklari icin disari atamiyoruz ve birikiyor kimi insanda kilo yapiyor kimi insanda sac dokulmesi ama cokta takilcak birsey degil takiiiii gebelik dusunmuyorsan dusunuyorsanda 6 ay dene ve dogal yolla olmazsa buyuk ihtimal doktor klomen yani yumurta olgunlastirici verir ve bu sekilde gebelik olusmasi saglanir olur bir sekilde cokta takmamak gerek kotu birsey degil oyle kafanda buyutmeBirde bana doktorum doktorum polikistik over on var dedi sendromu diye sordum hayır dedi bu ne demek şimdi kafam çok karışık bunu bilen var mı kızlar ? Nolur bilen varsa yazsın
insallah olur canim allah isteyen herkezin kucagini doldursun insallahValla canım benimde bu şekilde oldu bu ay bende bi net cevap bulamadım bildiklerimi paylaştımbende bu ay 4 gün kopkoyu oldu 5 inci gün hafif silikleşti doktora gidicem
Valla canım ben 1 yıldır uğraşıyorum inşallah olur çok acılar yaşadım inşallah sonu selamet olur
canim bu arada doktora gidince haber verirmisin neden yumurtlama gunlerimiz cok suruyormus bende merak ediyorum cokValla canım benimde bu şekilde oldu bu ay bende bi net cevap bulamadım bildiklerimi paylaştımbende bu ay 4 gün kopkoyu oldu 5 inci gün hafif silikleşti doktora gidicem
Valla canım ben 1 yıldır uğraşıyorum inşallah olur çok acılar yaşadım inşallah sonu selamet olur
İnşallah ya bu ay çok ümitliydim cünkü doktor pkos dan kaynaklı adet düzensizliğim için vitamin vermişti 2 aydır düzenliydim bu ay geç yumurtladım yine düzenim bozuldu bugün adet olmam gerekiyordu gecikti ağlayasım varinsallah olur canim allah isteyen herkezin kucagini doldursun insallah❤
Tabi ki haber veririm canımcanim bu arada doktora gidince haber verirmisin neden yumurtlama gunlerimiz cok suruyormus bende merak ediyorum cok
cok kafana takma bu pcos stresten cok etkileniyor canim benim hic sapmayan adetim 1 ay gelmemisti stresten oyuzden gebelik dusunuyorsak biraz gamsiz bi insan olmamiz gerekiyorİnşallah ya bu ay çok ümitliydim cünkü doktor pkos dan kaynaklı adet düzensizliğim için vitamin vermişti 2 aydır düzenliydim bu ay geç yumurtladım yine düzenim bozuldu bugün adet olmam gerekiyordu gecikti ağlayasım var
ins canim ya ben muayene oldum bu ay ama bi skınti olmayacagini ve bir sonraki adetimde klomen tedavisine cevap verecegimi soyledi doktorum ama tabi kismet hersey allahtanTabi ki haber veririm canıminşallah kötü bişey yoktur
O da hayatımın akışına uymuyor stres her anımızda var maalesef hakkımızda hayırlısı olsun canımcok kafana takma bu pcos stresten cok etkileniyor canim benim hic sapmayan adetim 1 ay gelmemisti stresten oyuzden gebelik dusunuyorsak biraz gamsiz bi insan olmamiz gerekiyor
İnşallah güzel şeyler olur canım rabbim daha beterinden sakınsın inşallahins canim ya ben muayene oldum bu ay ama bi skınti olmayacagini ve bir sonraki adetimde klomen tedavisine cevap verecegimi soyledi doktorum ama tabi kismet hersey allahtan
oyle vallahi canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah ❤O da hayatımın akışına uymuyor stres her anımızda var maalesef hakkımızda hayırlısı olsun canım