Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi ve pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inssallah kist olmamistir canim ama bende supelendim son gelismelerden haberdar et canim bende merak ettim baya

kan testi ver canim sankibgebelik belirtileri gbi geldi bana belki gec dollenmedir testte bu yuzden cikmiyodur

Öncelikle merhaba hanımlar Çatlamayı gördüm ama yine de adet olana kadar devam etmek istedim testlere son iki günde tekrar koyulaşma olmaya başladı gibi siz nasıl yorumluyorsunuz merak ettim bat 22 Aralık

kan testi ver canim sankibgebelik belirtileri gbi geldi bana belki gec dollenmedir testte bu yuzden cikmiyodur
1 yıldır her belirtıde verıyorum cıkmıyor yıne psikolojıktır dıye korktugum ıcın kanda baktırmıyorum uzulmıyım dıye ama goguslerım ne ustune yatabılıyorum ne kıyafet gıyebılıyrm cok sancı oluyor bu kadar olmamıstı hıc nasıp artık bakalım

6 da yumurtlama var suan hala t koyumu cikiyor ovulasyon bazen gebelikte gosterebiliyor isterseniz bat gecince bi test yapin

ayy canimm insallah hamilesindir belirtiler o yonde hadi hayirlisi bakalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…