Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi ve pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende pcosluyum. Mart ayında yeni ö
canim ovulasyonda kac gun suruyordu yumurtlaman ertesi gun direk catliyormuydu yoksa catlama gecmi oluyordu
30.32 günde adet oluyordum. 15. gün pik gördüm çok koyuydu t çizgisi. 16 gün iki çizgi de aynıydı. 17.gün silikleşti. Yani anladığım kadarıyla adetin 16 yada 17. gün çatlamış oldu.

Kızlar bende pcosluyum. Mart ayında yeni ö
30.32 günde adet oluyordum. 15. gün pik gördüm çok koyuydu t çizgisi. 16 gün iki çizgi de aynıydı. 17.gün silikleşti. Yani anladığım kadarıyla adetin 16 yada 17. gün çatlamış oldu.
ayi olursada yumurtlama oluyor canim ya c ile ayni yada c den koyu olucak benimde 2 3 gun suruyor da onun icin sordum sanirim bu pcolularin g3n3linde oluyor senin lh ve fsh sonucun ne canim b3nm lh ve fsh ayni cikti 5,32 falan civari ikiside

Kızlar bende pcosluyum. Mart ayında yeni öğrenmiştim yumurtalıklarda pcos olduğunu. 2.3 senede 20 kilo almıştım 53 kiloydum 73 oldum. Prof. Doktora gittim kilo ver dedi ve glifor, vitamin d, folbiol, benexol verdi 2 ay içtikten sonra mayıs ayında ovulasyon testi deneyip hamile kaldım. İstediğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim.
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Adet düzensizliği var mıydı? Bir de kilo verdiniz mi o süreçte

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Adet düzensizliği var mıydı? Bir de kilo verdiniz mi o süreçte
Canım kan pıhtılaşması sebebiyle malesef 9+4 haftada kaybettim. Şimdi tüp bebek tedavisi oluyorum. Yarın kısmetse transfer. Kilo veremedim ilaçları bırakmıştım hamile kalınca temmüz ayında kürtaj oldum. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine geçtim.

ayi olursada yumurtlama oluyor canim ya c ile ayni yada c den koyu olucak benimde 2 3 gun suruyor da onun icin sordum sanirim bu pcolularin g3n3linde oluyor senin lh ve fsh sonucun ne canim b3nm lh ve fsh ayni cikti 5,32 falan civari ikiside
Hatırlamıyorum canım tüp bebek doktorum lh, fsh hepsini ilaçla düzeltti. Zaten 3.4 günde bir kontrol ediyordu.

9 senelik evliyim. 10 kaybım var. Artık dayanabilecek halde değilim. Doktorla öyle karar aldık.
anladim canim hamile kalmakta degil yani problem insallah bebeginizi en kisa surede kucaginiza alirsiniz allah isteyen herkezin kucagini doldursun evini şenlendirsin ins 🙏🏽

Adetim hep düzenliydi. Ilaçların faydası olduğunu düşünüyorum, sakın bırakma demişti dr. Ama hamile kalınca korkup bırakmıştım.
Allah gönlünüze göre versin insallah artık hayırlı güzel sonuclar alır yaralarınıza merhem olacak bebeğinize kavuşursunuz

Kızlar merhabaaaa yardımınıza ihtiyacım var benim bu pic hiç olmayacak heralde bu testlerın hali ne yardım lütfennnn adetin bitiş tarihi 20 ekim

Eklentiler

• 0E92AC4D-59A4-4E81-9BCF-72B1DBB450F9.jpeg
    0E92AC4D-59A4-4E81-9BCF-72B1DBB450F9.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhabaaaa yardımınıza ihtiyacım var benim bu pic hiç olmayacak heralde bu testlerın hali ne yardım lütfennnn adetin bitiş tarihi 20 ekim
Bazen gec olur stres yapma, gün aşırı ilişkiye devam. Bu ay benim de bi koyu bir açık dalgalanma oldu tam pik göremedim böyle bitecek bu ay sanırım. Pko varsa olabiliyomus bu sekilde

7,8 sence önce pco var demişlerdi ama adetlerim düzenlidir ilaç vs vermemişlerdi 10 ay önce ilk defa uzun süre gecikince gittim kadın Doğuma ona dedim böle demişlerdi diye o da bi şey yok merak etme mevsimsel geçişten stresten falan gecikmiş olabilir dedi tarlusal verdi adet oldu bir daha da bi gecikmem olmadı ama yinede bilemiyorum ki var mı bişey

7,8 sence önce pco var demişlerdi ama adetlerim düzenlidir ilaç vs vermemişlerdi 10 ay önce ilk defa uzun süre gecikince gittim kadın Doğuma ona dedim böle demişlerdi diye o da bi şey yok merak etme mevsimsel geçişten stresten falan gecikmiş olabilir dedi tarlusal verdi adet oldu bir daha da bi gecikmem olmadı ama yinede bilemiyorum ki var mı bişey
Benim de 1 sene önce hersey iyiydi son 1 senedir adetim 3 gün leke olduktan sonra sökülmeye başladı yani degisebiliyo ama inşallah yoktur. Kadınlar bazı aylar yumurtlamaz diyolar sen düzenli iliskiye ve sıvı alımına dikkat ederek teste devam et, belki de geç yumurtlama olur

X