- Konu Sahibi Flowers001
Çok doğru canım ben geçen hafta salı ultrasona gittim doktorum gelişmiş yumurta göremiyorum dedi ama daha dün akşam anca pik oldu ve geçen salıdan bugüne kadar büyümüş olma ihtimali de var tabii ovulasyon testi yapmasaydım yumurtlama çoktan geçti ve yumurta hiç gelişmedi diye kestircektim iyi ki aldım ve denedim diyorum içim rahatladı en azından doktorlarda yanıla biliyor..evet canim doktorum banada onermedi akintidan vs degisebiliyor mus ama ben 3 aydir adetten sonraki 15 16 gun de yumurtluyorum normal stabil 14 gun yani bu adet takvimleri 14 gunden hesap ediyor mesela neden adetten hemen sonra degilde yumurtlama oldugu yada olacagi gunler t cizgim pik yapiyor peki bu düdüncemde doktoru yalanliyor biraz tabi onlar daha iyi bilir herseyi ondan kusskum yok ama ise yaramaz deyipte siyirip atmamak lazim ne kadar cok insan var bunlari kullanipta gebe kalan onlarin varligi birazda olsa umut veriyor dediginiz gibi gun asiri denenebilir ama buda cinsel yasami kotu etkiler bir sure sonrasinda ben zaten klomene basliyacagim bu ay ve yumurtlamam doktor kontrolunde olucak sanirim bu son ovulasyo teslerim allah sonumuzu hayir etsin gercekten bu isler cok zormiis