Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi ve pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin tutacağını bilsem varımı yoğumu vermeye razıyım gerçekten siz neler denediniz
Benim 4. Ayım henüz. Aslında 2 senedir falan istiyodum ama beklediğim seyler vardi 4 aydır denemeye başladık. Yumurtalık tembelliği var dedi dr aylar önce bı gittiğimde. Eşimde bişey varmı bilmiyoruz baktirmadik. İlk günden beri ovulasyon testi deniyorum. Bal tarçın çörekotu karışımı yedim 2 ay falan. Bu ay hayıt otu içtim olmadi. Ben migren icin senede 2-3 kere hacamat yaptirirdim tum tarama seklinde, korunmayı bırakınca yine yaptırdım, bu ay bide sülük denedim 2 belden 3 kasıklardan o da ara kanama yaptı daha adet biteli 12 gün olmuşken yeniden adet oluyorum suan.. bittikten sonra sil baştan devam çalışmalara bakalim nasip

Evet bendede yumurtalık tembelliği var yaşınız kaç

28 yaşındayım. Ablam da aynı durumdaydi hatta epey pko vardi adet olamazdi bı turlu, klomen vs ise yaramadi ama hacamat yaptirip bir iki bitkisel sey ictigi ay kendiliğinden hamile kaldı. Onun izinden ilerliyorum simdilik
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallh allah dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşllh sağlıklı hayırlı evlatlar

canim adetten sonra 2 gunde bir iliskiye girin birde boyle deneyin bazi insanlar adetten hemen sonra bazi insanlar adette bazi insanlarda adetten hemen once yumurtlama gorebiliyor cok var bu sekilde plan her yolu deneyin tup bebegi en son dusunun derim 8 aydir deniyorum bende bakalim allah nasip eder insallah bir gun

Teşekkr ederim ama her yolu denedim 5 senedir gerçekten adet öncesinide sonrasınıda her yolu yaptım içmediğim bitki bile kalmadı soğan krü falan vücuduma soğan bile sardım inannın olmayınca olmuyomuş demekki

cok uzuldum canim senin adina fakat gercekten olmayinca olmuyor sanirim bir vakti zamani var cunku cok taniyorum 13 sene sonra tedavisiz hamile kalan yada cok taniyorum 5 6 yil sonra kendinden gebe kalan ama dedigin gibi beklemek cok skıntılı bir süreç doktorunuzla gorusup en dogru karari alirsiniz insallah allah kucaginizi biran once doldursun

Aminn allahım isteyen herkeze versin o duyguyu ben yaşamadım ama yaşayanlar anlatılmaz bişey olduğunu sylüyorlar inşllh bizde yaşarız bigün

Aminn allahım isteyen herkeze versin o duyguyu ben yaşamadım ama yaşayanlar anlatılmaz bişey olduğunu sylüyorlar inşllh bizde yaşarız bigün
tabikide canim annelik farkli bir duygudur eminim ama ben nedense kendimi herturlu ihtimale alistirmaya calisiyorum simdiden her yolu deneyip gine olmuyorsa evlatlik bile dusunuyorum allah insallah o raddeye getirmez tabi de bilmiyorum bebekken alip bir yetimde sevindirmek isterim eger olmaz ise

Aynen öyle annelik sadece karında taşıyıp doğurmakla olunmaz dye düşünüyorum inşllh o raddeye kalmadan evladınız olur sizin ne sıkıntınız var yaş kaç ne kadarlık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…