- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
-
- Konu Sahibi Flowers001
Benim 4. Ayım henüz. Aslında 2 senedir falan istiyodum ama beklediğim seyler vardi 4 aydır denemeye başladık. Yumurtalık tembelliği var dedi dr aylar önce bı gittiğimde. Eşimde bişey varmı bilmiyoruz baktirmadik. İlk günden beri ovulasyon testi deniyorum. Bal tarçın çörekotu karışımı yedim 2 ay falan. Bu ay hayıt otu içtim olmadi. Ben migren icin senede 2-3 kere hacamat yaptirirdim tum tarama seklinde, korunmayı bırakınca yine yaptırdım, bu ay bide sülük denedim 2 belden 3 kasıklardan o da ara kanama yaptı daha adet biteli 12 gün olmuşken yeniden adet oluyorum suan.. bittikten sonra sil baştan devam çalışmalara bakalim nasipRabbim isteyen herkeze nasip etsin tutacağını bilsem varımı yoğumu vermeye razıyım gerçekten siz neler denediniz
Evet bendede yumurtalık tembelliği var yaşınız kaçBenim 4. Ayım henüz. Aslında 2 senedir falan istiyodum ama beklediğim seyler vardi 4 aydır denemeye başladık. Yumurtalık tembelliği var dedi dr aylar önce bı gittiğimde. Eşimde bişey varmı bilmiyoruz baktirmadik. İlk günden beri ovulasyon testi deniyorum. Bal tarçın çörekotu karışımı yedim 2 ay falan. Bu ay hayıt otu içtim olmadi. Ben migren icin senede 2-3 kere hacamat yaptirirdim tum tarama seklinde, korunmayı bırakınca yine yaptırdım, bu ay bide sülük denedim 2 belden 3 kasıklardan o da ara kanama yaptı daha adet biteli 12 gün olmuşken yeniden adet oluyorum suan.. bittikten sonra sil baştan devam çalışmalara bakalim nasip
28 yaşındayım. Ablam da aynı durumdaydi hatta epey pko vardi adet olamazdi bı turlu, klomen vs ise yaramadi ama hacamat yaptirip bir iki bitkisel sey ictigi ay kendiliğinden hamile kaldı. Onun izinden ilerliyorum simdilikEvet bendede yumurtalık tembelliği var yaşınız kaç
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallh allah dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşllh sağlıklı hayırlı evlatlar28 yaşındayım. Ablam da aynı durumdaydi hatta epey pko vardi adet olamazdi bı turlu, klomen vs ise yaramadi ama hacamat yaptirip bir iki bitkisel sey ictigi ay kendiliğinden hamile kaldı. Onun izinden ilerliyorum simdilik
canim adetten sonra 2 gunde bir iliskiye girin birde boyle deneyin bazi insanlar adetten hemen sonra bazi insanlar adette bazi insanlarda adetten hemen once yumurtlama gorebiliyor cok var bu sekilde plan her yolu deneyin tup bebegi en son dusunun derim 8 aydir deniyorum bende bakalim allah nasip eder insallah bir gunMerhaba bende pcoluyum ovulasyon testi kullanıyorum ilk kullandım bu ay pik grdüm ama olmadı galiba tüp bebeğe başvurucaz yıprandık artık dediğiniz gibi doğru sonuç vermiyormn acaba günleri boşuna mı değerlendiriyoruz
ay ne guzel28 yaşındayım. Ablam da aynı durumdaydi hatta epey pko vardi adet olamazdi bı turlu, klomen vs ise yaramadi ama hacamat yaptirip bir iki bitkisel sey ictigi ay kendiliğinden hamile kaldı. Onun izinden ilerliyorum simdilik
Teşekkr ederim ama her yolu denedim 5 senedir gerçekten adet öncesinide sonrasınıda her yolu yaptım içmediğim bitki bile kalmadı soğan krü falan vücuduma soğan bile sardım inannın olmayınca olmuyomuş demekkicanim adetten sonra 2 gunde bir iliskiye girin birde boyle deneyin bazi insanlar adetten hemen sonra bazi insanlar adette bazi insanlarda adetten hemen once yumurtlama gorebiliyor cok var bu sekilde plan her yolu deneyin tup bebegi en son dusunun derim 8 aydir deniyorum bende bakalim allah nasip eder insallah bir gun
Hastanelerde de yapılıyo galiba ama ben ankarada bi kadında yaptırmıştım inannın vücudum çok rahatlamıştı pis kan akmıştı hepay ne guzelbu hacamat nerlerde yapiliyormus ya
Bazi devlet hastaneleri de yapiyor, genelde cevreden buluyor insanlar, bizim tanıdığımız bir emekli hemşire yapıyor. Hangi şehirde yasiyosunuz?ay ne guzelbu hacamat nerlerde yapiliyormus ya
cok uzuldum canim senin adina fakat gercekten olmayinca olmuyor sanirim bir vakti zamani var cunku cok taniyorum 13 sene sonra tedavisiz hamile kalan yada cok taniyorum 5 6 yil sonra kendinden gebe kalan ama dedigin gibi beklemek cok skıntılı bir süreç doktorunuzla gorusup en dogru karari alirsiniz insallah allah kucaginizi biran once doldursunTeşekkr ederim ama her yolu denedim 5 senedir gerçekten adet öncesinide sonrasınıda her yolu yaptım içmediğim bitki bile kalmadı soğan krü falan vücuduma soğan bile sardım inannın olmayınca olmuyomuş demekki
eskisehirde yasiyorum canimBazi devlet hastaneleri de yapiyor, genelde cevreden buluyor insanlar, bizim tanıdığımız bir emekli hemşire yapıyor. Hangi şehirde yasiyosunuz?
hic duymadim hastanelerde yapildigini boyle biseyin ilk defa duydum canimHastanelerde de yapılıyo galiba ama ben ankarada bi kadında yaptırmıştım inannın vücudum çok rahatlamıştı pis kan akmıştı hep
Aminn allahım isteyen herkeze versin o duyguyu ben yaşamadım ama yaşayanlar anlatılmaz bişey olduğunu sylüyorlar inşllh bizde yaşarız bigüncok uzuldum canim senin adina fakat gercekten olmayinca olmuyor sanirim bir vakti zamani var cunku cok taniyorum 13 sene sonra tedavisiz hamile kalan yada cok taniyorum 5 6 yil sonra kendinden gebe kalan ama dedigin gibi beklemek cok skıntılı bir süreç doktorunuzla gorusup en dogru karari alirsiniz insallah allah kucaginizi biran once doldursun
Her hastane yapmıyo tabiki belirli hastaneleri var ben ankarada duruyorum hastanelerde yaptıran komşularım varhic duymadim hastanelerde yapildigini boyle biseyin ilk defa duydum canim
arastirmak gerek canim acili bir islemmi peki buHer hastane yapmıyo tabiki belirli hastaneleri var ben ankarada duruyorum hastanelerde yaptıran komşularım var
arastirmak gerek canim acili bir islemmi peki bu
tabikide canim annelik farkli bir duygudur eminim ama ben nedense kendimi herturlu ihtimale alistirmaya calisiyorum simdiden her yolu deneyip gine olmuyorsa evlatlik bile dusunuyorum allah insallah o raddeye getirmez tabi de bilmiyorum bebekken alip bir yetimde sevindirmek isterim eger olmaz iseAminn allahım isteyen herkeze versin o duyguyu ben yaşamadım ama yaşayanlar anlatılmaz bişey olduğunu sylüyorlar inşllh bizde yaşarız bigün
canim cok kiymetli degildir canim aklimin bir kosesinde bulunsun birgun dusunursem arastiricam bizim yasadigimiz yerde varmi yokmu tesekkur ederim bilgi icinCanı tez olan biri için belki acılı olabilir ama ben çok rahattım yani acı sızı hiç hissermedim
Aynen öyle annelik sadece karında taşıyıp doğurmakla olunmaz dye düşünüyorum inşllh o raddeye kalmadan evladınız olur sizin ne sıkıntınız var yaş kaç ne kadarlık evlisiniztabikide canim annelik farkli bir duygudur eminim ama ben nedense kendimi herturlu ihtimale alistirmaya calisiyorum simdiden her yolu deneyip gine olmuyorsa evlatlik bile dusunuyorum allah insallah o raddeye getirmez tabi de bilmiyorum bebekken alip bir yetimde sevindirmek isterim eger olmaz ise
Rica ederim canmcanim cok kiymetli degildir canim aklimin bir kosesinde bulunsun birgun dusunursem arastiricam bizim yasadigimiz yerde varmi yokmu tesekkur ederim bilgi icin