Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi ve pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru canım ben geçen hafta salı ultrasona gittim doktorum gelişmiş yumurta göremiyorum dedi ama daha dün akşam anca pik oldu ve geçen salıdan bugüne kadar büyümüş olma ihtimali de var tabii ovulasyon testi yapmasaydım yumurtlama çoktan geçti ve yumurta hiç gelişmedi diye kestircektim iyi ki aldım ve denedim diyorum içim rahatladı en azından doktorlarda yanıla biliyor..

Aynen öyle annelik sadece karında taşıyıp doğurmakla olunmaz dye düşünüyorum inşllh o raddeye kalmadan evladınız olur sizin ne sıkıntınız var yaş kaç ne kadarlık evlisiniz
3 bucuk yıldır evliyim canim 23 yasindayim daha onumde koca bir yil var ins o zaman zarfinda annelik bana da nasip olur 8 aydirda deniyoruz

doktorum banada aynisini dedi canim ve bende bi onanilmaz bosvermislik olustu inan testlero yapasim dahi gelmedi 1 2 gun yapmasam da o bosvermislikle yumurtlama gunum kacmadi şükür bende o ihtimali dusunuyorum belki buyumustur o sure zarfinda diye icimde hep bir umit oyle hemen salivermemek lazim doktorlar pcossan direk buyumedigini soyluyor zaten herkeze ayni kalip cumleler kullaniliyor ama dpktorun dedihi ay farkli diger ay farkli gerceklesebilir durumlar ovulasyon testini onermwdigini soyledi fakat bence denemekte fayda var diye dusunuyorum hatta ben doktor kontrolunde yumurtlama gorucem bu ay doktorun denememizi soyledigi gunler ozellikle yumurtlama testimi yapicam isimi garantilemek icin

Cunku bizim gibi pkolularda yumurta zor catliyo oda 2-3 gunu bulabiliyo bunuda dr.dan ogrendim femara ile yumurtam olusmustu ve ben 3 gun agri yasadim doktora gittigimde anca catlar o dedi ve oyle oldu persembe cuma cumartesi akintim oldu anca catladi

valla cekecegimiz varmis artik alismaya calismak en dogrusu sanirjm

Kızlar merhaba bende de Pko var 1 yıldır bebek için uğraşıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum ama kafam karışıyor henüz yumurtlama olmadı sanırım birde siz bakın

Eklentiler

• A4A663F6-5248-4E94-8F36-D3022050EF50.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar merhaba bende de Pko var 1 yıldır bebek için uğraşıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum ama kafam karışıyor henüz yumurtlama olmadı sanırım birde siz bakın
olmamis gibi gozukuyor canim ben bu kagit testleri hic sevemedim kafa karisikligi yaratiyor adetten sonra baslamissin ve t hep silik cikmis benim testimde yumurtlamadan 3 gun oncesi falan t tam koyu olmuyor daha sonra koyulasiyor baya bordo oluyor ama sende hep ayni siliklikte baslangictan itibaren testen teste degisiyor sanirim

Ovulasyon testleri pkolularda cok dogru sonuc vermiyo her zaman cunku yumurtlamissin gosteriyo ama gidiyosun yumurtan yok yada yumurtlamissin gosteriyo yumurtn kalitesiz bizler icin en iyi sey yumurtlamayi dr, takip ettirmek yoksa testler yaniltici

Ovulasyon testleri pkolularda cok dogru sonuc vermiyo her zaman cunku yumurtlamissin gosteriyo ama gidiyosun yumurtan yok yada yumurtlamissin gosteriyo yumurtn kalitesiz bizler icin en iyi sey yumurtlamayi dr, takip ettirmek yoksa testler yaniltici
evet canim en garantisi doktor kontrolu yumurtluyoruz ama kaliteli degil yumurtamiz gebelik olusacak boyutta olmadigi icin gebe kalamiyoruz

Teşekkür ederim cnm ben çok geç yumurtluyorum pko için kadın doğumdan başka hangi bölüme gidebilirim bilmiyorum benim doktorum her gittiğimde denemeye devam edin deyip eve gönderiyor

Teşekkür ederim cnm ben çok geç yumurtluyorum pko için kadın doğumdan başka hangi bölüme gidebilirim bilmiyorum benim doktorum her gittiğimde denemeye devam edin deyip eve gönderiyor
canim devlet hastanesinemi gidiyorsun devlet hastanesi inan hep ayni seyi diyor bence arastirip bir ozel hastaneye git bu pco da yumurtlama takibi cok onemli belki yumirtlama gelistirici falan kullanman gerekiyor ki doktorum bana direk onu onerdi pco teshisini bir kadin dogum teshis ediyor birde diyetisyenler metabolikte bir rahatsizlik cunku bizim biraz bebek icin para harcamamiz gerekiyor anlicagin

Yumurta gelistirici ilac en iyisi doktordan isteyin banada oyle soylediler doktorlar 2 yilim gitti simdi femara die bir yumurta gelistirici kullaniyorum ilk ay yumurta gelisti ama tutmadi simdi 2.ayimdayim bakicaz Allah buyuktur

Özel hastaneye gidiyorum cnm ilk gittiğim de yumurta geliştirici birsürü ilaç verdi kullandım ama işe yaramadı 5-6 kilo fazlam var doktor kilo vermen lazım dedi ama çok zor kilo veriyorum

Yumurta gelistirici ilac en iyisi doktordan isteyin banada oyle soylediler doktorlar 2 yilim gitti simdi femara die bir yumurta gelistirici kullaniyorum ilk ay yumurta gelisti ama tutmadi simdi 2.ayimdayim bakicaz Allah buyuktur
İsimlerini hatırlamıyorum cnm ama bende birkaç tane ilaç kullandım ama yine olmadı fiyatları çok yüksekti oyüzden ikinci ay almadım

İsimlerini hatırlamıyorum cnm ama bende birkaç tane ilaç kullandım ama yine olmadı fiyatları çok yüksekti oyüzden ikinci ay almadım
Evet ama en azindan seker hapi ve normal bir folik asit kullanabilirsiniz pahali degil onlar ama sizin hormon tahlillerinizde sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…