• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve gebelik

Kendiliginden duştu bebegim 😔😔😔
Suan yumurtlamaya gore batim 5 gun var
Ama normal adetin baslagincandan beri 5 gunum gecti cok gec yumurtladim
canım bilmiyordum kusura bakma üzdüysem
Çok geçmiş olsun
bilmiyorum kaç senedir evlisin bizde eşimle hiç bu duyguyu tatmadık nasıl bilemiyorum hiç hamile kalamadım ama eşinde sende herhangi bir sorun yoksa devam edin mutlaka doktor kontrolunde gidin

Canım üstüne görmüş olabilirsin senin çizgi vardı ama test mi bozuk yani şimdi
canım bu ay 6 tane test yaptım hepsinde de sonradan hayalet çizgi vardı. Bak bu resim de 2 dk da çıktı ama hamile değilim. Bbtime testine guvenmeyin😔

Eklentiler

• 20190815_125436.jpg
    20190815_125436.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 83
canım bilmiyordum kusura bakma üzdüysem
Çok geçmiş olsun
bilmiyorum kaç senedir evlisin bizde eşimle hiç bu duyguyu tatmadık nasıl bilemiyorum hiç hamile kalamadım ama eşinde sende herhangi bir sorun yoksa devam edin mutlaka doktor kontrolunde gidin
1 bucuk yildir evliyim 11 ayimda hamile kaldim ve kalbi atmadigi icin kurtaj oldum ondan sonra 7 ay sonra hamile oldugumu ogrendim sagliksiz gebelikti kendiliginden dustu 2 aydir gebelik yok bu sefer adet olursam 3 ay olcak

1 bucuk yildir evliyim 11 ayimda hamile kaldim ve kalbi atmadigi icin kurtaj oldum ondan sonra 7 ay sonra hamile oldugumu ogrendim sagliksiz gebelikti kendiliginden dustu 2 aydir gebelik yok bu sefer adet olursam 3 ay olcak
Peki doktora gidip baktırdınız mı ? durumunuzu

Evet bi sıkintim yok sen kac yillik evlisin
Ben beş senelik evliyim 6 senemiz olacak bir kaç ay sonra ama eşimden dolayı hamile kalamıyorum hız ve morfoloji problemlerimiz var ameliyat oldu fakat bir gelisme göstermedi iki aydır bütün ilaçları bıraktık doğal yolla kürler deniyoruz artık kaç senedir aynı durumları yaşadığım için bıktım sıkıldım bunaldım her ay aynı döngü bitiklerdeyiz

20190817_143031.jpgkızlar benim ovulasyon testide böyle çıktı. Adete 4 var yumurtlamaya göre. Gebelik testi yaptım . Adete 7 kala 1 saat sonrası çok silik pembe çıktı.5 kala negatifti. İkisi aynı markaydı. Testler bitti bende bunu denedim böyle çıktı. Belirtilerimde var ama güvenemiyorum.

Benim ovu testide sizinki gibi çıktı. Sizin son durum ne inşaallah hamilesinizdir🤲🤲
Daha bilmiyorum canım bugün tekrar yaptım ovulasyon testiyle elimde gebelik testi olmadığı için bakalım bekliyorum bi kaç gün daha kasık ağrım da var çok fazla adet olacakmış gibi hayırlısı olsun ikimiz için de 🤲🏻 bugünkü testimi de ekledim

Eklentiler

• B1F0B7A6-36C9-484E-956A-3333433DD5F2.jpeg
    B1F0B7A6-36C9-484E-956A-3333433DD5F2.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 63
Daha bilmiyorum canım bugün tekrar yaptım ovulasyon testiyle elimde gebelik testi olmadığı için bakalım bekliyorum bi kaç gün daha kasık ağrım da var çok fazla adet olacakmış gibi hayırlısı olsun ikimiz için de 🤲🏻 bugünkü testimi de ekledim
Hayırlısıolsun inşaallah Allah nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar.. bendede yok benim testide koydum gördünüz mü bilmiyorum.

Kızlar benim ovulasyon testinin koyuluğu gebeliktenmiş bugün test yaptım çift çizgi 🙈dua edin sağlıkla ilerlesin 🤲🏻🤲🏻bir düşüğüm var insan o yüzden çok korkuyor Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• 61A5B98F-288B-47B9-946B-9FC77FA2A465.jpeg
    61A5B98F-288B-47B9-946B-9FC77FA2A465.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar benim ovulasyon testinin koyuluğu gebeliktenmiş bugün test yaptım çift çizgi 🙈dua edin sağlıkla ilerlesin 🤲🏻🤲🏻bir düşüğüm var insan o yüzden çok korkuyor Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🏻
Merhaba ovulasyon testiniz yumurtlama gününüzden kaç gün sonra tekrar koyulaşmaya başlamış ve kaçıncı gün pik olup hamileliğinizi anlamıştınız? Benimde 4 gün var reglime ve ovulasyon baya koyulaşmaya başladı bir iki güne pik olacak gibi o sebeple soruyorum.

Selamlar. Beni aydınlatın rica ediyorum. Şimdi adetim ilk günü 29 hazirandi. Telefondaki uygulamaya göre yumurtlamam temmuzun 15ine geldi. (Pazartesi) Bende o gün birliktelik yaşadım. İliskiden 1 hafta sonrası yani 2 gün önce sağlık ocağında kan verdim. Sonuç 0.01. adetime 5.6 gün falan var. Şimdi ben test için erken mi davrandım. Napim ? Teşekkürler
Alakasız bi yere yazdim belki ama meraktan çatlicam
Bende 12.gün yaptım 0.100 çıktı :(

Aynısı bende de olmuştu adet olmamıştım ama kanda negatif çıkmıştı. 1,5 hafta sonra kanda görüldü hatta kese vardı kanda görünmüyordu birkaç gün sonra göründü
Canım bebeğin hayırlı olsun. Adet geçtikten sonra ne zaman kanda negatif çıktı? Negatif çıktığı halde kese mi gözüktü. Nasıl oldu ?

Back