• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve gebelik

Benim iki gebeliğimde ovulasyon testi hiç pozitif olmadı. 5 haftalık hamileydim ama ovulasyon testleri negatifti . Ovulasyon testleri ile gebelik öğrenilmez.

Benim iki gebeliğimde ovulasyon testi hiç pozitif olmadı. 5 haftalık hamileydim ama ovulasyon testleri negatifti . Ovulasyon testleri ile gebelik öğrenilmez.
Umarım benim de sizin gibi olur. Peki sizin oculasyon testleri yum günleri çok koyu oluyor muydu

Selamlar. Beni aydınlatın rica ediyorum. Şimdi adetim ilk günü 29 hazirandi. Telefondaki uygulamaya göre yumurtlamam temmuzun 15ine geldi. (Pazartesi) Bende o gün birliktelik yaşadım. İliskiden 1 hafta sonrası yani 2 gün önce sağlık ocağında kan verdim. Sonuç 0.01. adetime 5.6 gün falan var. Şimdi ben test için erken mi davrandım. Napim ? Teşekkürler
Alakasız bi yere yazdim belki ama meraktan çatlicam

Selamlar. Beni aydınlatın rica ediyorum. Şimdi adetim ilk günü 29 hazirandi. Telefondaki uygulamaya göre yumurtlamam temmuzun 15ine geldi. (Pazartesi) Bende o gün birliktelik yaşadım. İliskiden 1 hafta sonrası yani 2 gün önce sağlık ocağında kan verdim. Sonuç 0.01. adetime 5.6 gün falan var. Şimdi ben test için erken mi davrandım. Napim ? Teşekkürler
Alakasız bi yere yazdim belki ama meraktan çatlicam
Selam canım. Benim de yumurtlamam 15 Temmuz du. Uzmanlara göre embriyo rahme yerleştikten bir kaç gün sonra yani adetinden 5-6 gün önce beta hscg ile tespit edilebilir deniyor. Umarım hamilesindir. Biliyorum beklemek biraz zor ama bence adet gününü bekle ve sonra test yaptır ya da erken gebelik testleri var, bunlar da bu süre zarfında sonuç verebiliyormuş.

Bence siz aşırı hamilesiniz. Benim de ilk gebeliğimde test aynen böyle çıkmıştı ve kanda negatifti. Kanda adetten sonraki hafta görülmeye başlandı. Merak etmeyin Allah ın izniyle siz hamilesiniz
Geç dollenmemi olmuştu peki ?ama bu yaptigim ovulasyon testi canim sen gebelik testi mi yaptirmistin

Bence siz aşırı hamilesiniz. Benim de ilk gebeliğimde test aynen böyle çıkmıştı ve kanda negatifti. Kanda adetten sonraki hafta görülmeye başlandı. Merak etmeyin Allah ın izniyle siz hamilesiniz
Merhaba bende bugün ovulasyon testi yaptim kendi başıma adetim haziranın 26 siydi hala adet olmadım dongum 26 günde bir oluyor bugün kan testi yaptırdım hamileyim diye düşünürken sonuç negatif çıktı kanda

Merhaba bende bugün ovulasyon testi yaptim kendi başıma adetim haziranın 26 siydi hala adet olmadım dongum 26 günde bir oluyor bugün kan testi yaptırdım hamileyim diye düşünürken sonuç negatif çıktı kanda
Aynısı bende de olmuştu adet olmamıştım ama kanda negatif çıkmıştı. 1,5 hafta sonra kanda görüldü hatta kese vardı kanda görünmüyordu birkaç gün sonra göründü

Ben de bu ay hsg çekildim. Tüpler açık, birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Belim ağrıyor. Sanırım adet olacağım. Pazartesi olmam gerekiyor. Umarım hamileyimdir de olmam.

Aynısı bende de olmuştu adet olmamıştım ama kanda negatif çıkmıştı. 1,5 hafta sonra kanda görüldü hatta kese vardı kanda görünmüyordu birkaç gün sonra göründü
En son 26 haziranda adet oldum ondan beri hiç olmadım adet
Adet dönemine girdiğimde akıntı ile birlikte bir damla kan vardı sadece adetimi bekledim gelmeyince bende evde gebelik testi kalmamıştı bende ovulasyon testlerinde böyle bir şey olduğunu bu formlardan çok okumuştum herkes kanda kesin negatifse negatiftir diyor bencede negatif artık
Hala adet olmadım
Ovulasyon testlerini üstteki ikisini sabah yaptım bugün
Altta olanı da doktordan geldikten sonra yaptım

Eklentiler

• IMG-20190727-WA0002.jpg
    IMG-20190727-WA0002.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 146
Selam
Bende 3 gun kala ovulasyon yaptim bu sekilde cikti baya koyu gibi t cizgisi

Eklentiler

• CB6D2050-5D22-470E-9E39-838DBDC211ED.jpeg
    CB6D2050-5D22-470E-9E39-838DBDC211ED.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 179
Selam
Bende 3 gun kala ovulasyon yaptim bu sekilde cikti baya koyu gibi t cizgisi
Canım benim de iki gün var bata gebelik testim pozitif üstteki. Alttaki de ovulasyon testim hamile olabilirsin.

Eklentiler

• IMG_1958.JPG
    IMG_1958.JPG
    122,8 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_1963.JPG
    IMG_1963.JPG
    179,9 KB · Görüntüleme: 137
Ben adet oldum. Bu ay da negatifi gördüm. Sen ne yaptın Y yasemin773 ? Adet olmadın değil mi hala ? Bence sende var birşey :KK73:
günaydın canım maalesef bende pazartesi günü adet oldum
Cumartesi günü eşimle hastaneye gitmiştik kan verdik sizde bişey yok kanda dedi dünya başıma yıkıldı
Hiç hamile kalmadım

benim eşimde problem var oligospermi olduğu için normal yolla hamile kalma şansım yok zaten
Bilmiyorum ne kadar inanırsın böyle şeylere ama annemin yardımcısı bir hanım var. 7 yıl boyunca bebekleri olmadı. Hiçbir problemleri yoktu. Her yolu deniyorlardı bizler gibi. Sonra birileri keçi boynuzu kaynatıp içir kocana demiş. Bu kadıncağız da inanmaya inanmaya yaptı 1 ay boyunca hergün 1 bardak kaynatıp içirdi kocasına. 1 ayın sonunda kadının hiçbir umudu yoktu nasılsa tutmayacak diye düşündü ve tüp bebek için doktora gitmeye karar verdiler eşiyle. Doktor bunları ulstrasona alınca ne görsün ? 1 aylık hamile :KK73: keçiboynuzu sperm sayısını katlayarak arttırıyor ve ileri hareketini arttırıyormuş. Sen de 1-2 ay deneyebilirsin. Zaten çok faydalı birşeydir keçiboynuzu ne kaybedersiniz ki ? :KK51:

Back