- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım benim de sizin gibi olur. Peki sizin oculasyon testleri yum günleri çok koyu oluyor muyduBenim iki gebeliğimde ovulasyon testi hiç pozitif olmadı. 5 haftalık hamileydim ama ovulasyon testleri negatifti . Ovulasyon testleri ile gebelik öğrenilmez.
Evet oluyordu o şekilde gebelik takip ettim.Umarım benim de sizin gibi olur. Peki sizin oculasyon testleri yum günleri çok koyu oluyor muydu
Selam canım. Benim de yumurtlamam 15 Temmuz du. Uzmanlara göre embriyo rahme yerleştikten bir kaç gün sonra yani adetinden 5-6 gün önce beta hscg ile tespit edilebilir deniyor. Umarım hamilesindir. Biliyorum beklemek biraz zor ama bence adet gününü bekle ve sonra test yaptır ya da erken gebelik testleri var, bunlar da bu süre zarfında sonuç verebiliyormuş.Selamlar. Beni aydınlatın rica ediyorum. Şimdi adetim ilk günü 29 hazirandi. Telefondaki uygulamaya göre yumurtlamam temmuzun 15ine geldi. (Pazartesi) Bende o gün birliktelik yaşadım. İliskiden 1 hafta sonrası yani 2 gün önce sağlık ocağında kan verdim. Sonuç 0.01. adetime 5.6 gün falan var. Şimdi ben test için erken mi davrandım. Napim ? Teşekkürler
Alakasız bi yere yazdim belki ama meraktan çatlicam
Geç dollenmemi olmuştu peki ?ama bu yaptigim ovulasyon testi canim sen gebelik testi mi yaptirmistinBence siz aşırı hamilesiniz. Benim de ilk gebeliğimde test aynen böyle çıkmıştı ve kanda negatifti. Kanda adetten sonraki hafta görülmeye başlandı. Merak etmeyin Allah ın izniyle siz hamilesiniz
Evet geç döllenmeydi evet gebelik testi yapmıştım :)Geç dollenmemi olmuştu peki ?ama bu yaptigim ovulasyon testi canim sen gebelik testi mi yaptirmistin
Merhaba bende bugün ovulasyon testi yaptim kendi başıma adetim haziranın 26 siydi hala adet olmadım dongum 26 günde bir oluyor bugün kan testi yaptırdım hamileyim diye düşünürken sonuç negatif çıktı kandaBence siz aşırı hamilesiniz. Benim de ilk gebeliğimde test aynen böyle çıkmıştı ve kanda negatifti. Kanda adetten sonraki hafta görülmeye başlandı. Merak etmeyin Allah ın izniyle siz hamilesiniz
Aynısı bende de olmuştu adet olmamıştım ama kanda negatif çıkmıştı. 1,5 hafta sonra kanda görüldü hatta kese vardı kanda görünmüyordu birkaç gün sonra göründüMerhaba bende bugün ovulasyon testi yaptim kendi başıma adetim haziranın 26 siydi hala adet olmadım dongum 26 günde bir oluyor bugün kan testi yaptırdım hamileyim diye düşünürken sonuç negatif çıktı kanda
En son 26 haziranda adet oldum ondan beri hiç olmadım adetAynısı bende de olmuştu adet olmamıştım ama kanda negatif çıkmıştı. 1,5 hafta sonra kanda görüldü hatta kese vardı kanda görünmüyordu birkaç gün sonra göründü
İnş hamilesindir canımBen de bu ay hsg çekildim. Tüpler açık, birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Belim ağrıyor. Sanırım adet olacağım. Pazartesi olmam gerekiyor. Umarım hamileyimdir de olmam.
Canım benim de iki gün var bata gebelik testim pozitif üstteki. Alttaki de ovulasyon testim hamile olabilirsin.Selam
Bende 3 gun kala ovulasyon yaptim bu sekilde cikti baya koyu gibi t cizgisi
Ay hadi insallah bende iki daha beklimde bi test yapimCanım benim de iki gün var bata gebelik testim pozitif üstteki. Alttaki de ovulasyon testim hamile olabilirsin.
Ben adet oldum. Bu ay da negatifi gördüm. Sen ne yaptın Y yasemin773 ? Adet olmadın değil mi hala ? Bence sende var birşeyİnş hamilesindir canım
günaydın canım maalesef bende pazartesi günü adet oldumBen adet oldum. Bu ay da negatifi gördüm. Sen ne yaptın Y yasemin773 ? Adet olmadın değil mi hala ? Bence sende var birşey![]()
benim eşimde problem var oligospermi olduğu için normal yolla hamile kalma şansım yok zatenBen adet oldum. Bu ay da negatifi gördüm. Sen ne yaptın Y yasemin773 ? Adet olmadın değil mi hala ? Bence sende var birşey![]()
Bilmiyorum ne kadar inanırsın böyle şeylere ama annemin yardımcısı bir hanım var. 7 yıl boyunca bebekleri olmadı. Hiçbir problemleri yoktu. Her yolu deniyorlardı bizler gibi. Sonra birileri keçi boynuzu kaynatıp içir kocana demiş. Bu kadıncağız da inanmaya inanmaya yaptı 1 ay boyunca hergün 1 bardak kaynatıp içirdi kocasına. 1 ayın sonunda kadının hiçbir umudu yoktu nasılsa tutmayacak diye düşündü ve tüp bebek için doktora gitmeye karar verdiler eşiyle. Doktor bunları ulstrasona alınca ne görsün ? 1 aylık hamilebenim eşimde problem var oligospermi olduğu için normal yolla hamile kalma şansım yok zaten