Değilmişim canım 1 gün kala gördüm hemde kırmızıları..Hamilesin canım tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilmişim canım 1 gün kala gördüm hemde kırmızıları..Hamilesin canım tebrikler
Nasıl yani ? Testler mi bozuk ? Kan verdiniz mi? Kimyasal olabilir mi?Değilmişim canım 1 gün kala gördüm hemde kırmızıları..
Canım üstüne görmüş olabilirsin senin çizgi vardı ama test mi bozuk yani şimdiDeğilmişim canım 1 gün kala gördüm hemde kırmızıları..
Mrb canim iki ihtimal var ya hamilesin yada tekrar yumurtluyorsunMerhaba hanımlar bat a 3 gün var sabah ovulasyon testi yaptım t çizgisi c kadar hatta bi tık daha koyu çıktı nasıl yorumlamalıyım bunu kimisi gebelik olabilir diyor kimisi hormonların yüksekliğinden olabilir diyor![]()
Mrb canim iki ihtimal var ya hamilesin yada tekrar yumurtluyorsun
Cok kişi var adete yakin ovulasyonla gebeligi ogrenen
Gebelik testi yapsana cnm
Canim ben adete 3 gun kala ogrendim eger gec dollenme olmadiysa sende ogrenirsin buyuk ihtimalleAdet günümü bekliyim diyorum canım bakalım sonuç nolcak kasık ağrımda baya oluyo adet olacakmış gibi hayırlısı artık
Canim ben adete 3 gun kala ogrendim eger gec dollenme olmadiysa sende ogrenirsin buyuk ihtimalle
canım benimde geçen ay aynı şekilde oldu ovülasyon testinde çizgi aynıydı adet dönemi geçmişti hatta bende ama kan tahlilinde hiç bişey çıkmadı adet döneminde toplamda 25-35 günde bir olabiliyorAdet günümü bekliyim diyorum canım bakalım sonuç nolcak kasık ağrımda baya oluyo adet olacakmış gibi hayırlısı artık
en son ne zaman adet oldun ki ?Adet günümü bekliyim diyorum canım bakalım sonuç nolcak kasık ağrımda baya oluyo adet olacakmış gibi hayırlısı artık
canım benimde geçen ay aynı şekilde oldu ovülasyon testinde çizgi aynıydı adet dönemi geçmişti hatta bende ama kan tahlilinde hiç bişey çıkmadı adet döneminde toplamda 25-35 günde bir olabiliyor
Kiminisi görüyorum bu şekilde görüyor ama hamile çıkıyor en iyisi beklemen sonrasında adetin gelmezse gitmeni tavsiye ederim ..
Evet kasik agrisi arada baş donmesi ve iki defa kabizlik yasadim bunlar hamilelik belirtisiSenin de adet olacakmış gibi kasık ağrın oluyor muydu ya da belirtilerin neydi
ne zaman adet oldun en son ?Senin de adet olacakmış gibi kasık ağrın oluyor muydu ya da belirtilerin neydi
hangi haftalarda yaşadınız adetiniz geçmeden mi oldu ?Evet kasik agrisi arada baş donmesi ve iki defa kabizlik yasadim bunlar hamilelik belirtisi
19 Temmuz son adet tarihimne zaman adet oldun en son ?
her ay sonu sabırsızlıkla bekleyenler kulubüne hoşgeldin19 Temmuz son adet tarihim
Evet adetime bi hafta kala yasadim cnmhangi haftalarda yaşadınız adetiniz geçmeden mi oldu ?
Allah kucağına almayı nasip etsin canım :)Evet adetime bi hafta kala yasadim cnm
Kendiliginden duştu bebegimAllah kucağına almayı nasip etsin canım :)
Nasıl yani ? Testler mi bozuk ? Kan verdiniz mi? Kimyasal olabilir mi?
Bilmiyorum kızlar bu testin çok da doğru sonuç vermediğini okudum daha sonra bir hafta adet oldum, bir daha da test yapmadım. Yarın kontrole gideceğim kist varsa da ovulasyon koyu gösteriyorCanım üstüne görmüş olabilirsin senin çizgi vardı ama test mi bozuk yani şimdi