Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki 3 gun kala olmuştuArkadaşlar benim adete 6 gün kaldı. Bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi silik çıktı yani negatif. Hamile olsaydım bugün pozitif olur muydu ovu testi? Yoksa erken mi?
Önceden de yapmış mıydınız adete yakın olarak yoksa ilk yapışta çıktı mı çift çizgibenimki 3 gun kala olmuştu
Peki 6-8 gün kala negatifse hamilelik kesin yoktur mu demektirBende açmıştım.bununla ilgili bir konu ovulasyon testi hiçbir zaman tek olmaz hamilelik durumuvarsa t ve c nin çok koyu olması gerekirmiş ve bende bugün kan tahlili yaptım hamilelik yok canım ovu.testinin fotoğrafını bırakıyorum buraya bata 4 günüm var
Kesin diyemeyiz Rabbim verirse olur geç döllenme olabilir en iyi sonuç için adet gecikmesini bekle canım istersen kan tahlili de yaptır ama daha erkenPeki 6-8 gün kala negatifse hamilelik kesin yoktur mu demektir
belki koyulaşa bilir çunku biraz koyuBende açmıştım.bununla ilgili bir konu ovulasyon testi hiçbir zaman tek olmaz hamilelik durumuvarsa t ve c nin çok koyu olması gerekirmiş ve bende bugün kan tahlili yaptım hamilelik yok canım ovu.testinin fotoğrafını bırakıyorum buraya bata 4 günüm var
Bugün yaptım daha silikti canım dediğim gibi kanda da baktirdim 0.1 dı şimdi adetimi bekliyorumbelki koyulaşa bilir çunku biraz koyu
Kesin diyemeyiz Rabbim verirse olur geç döllenme olabilir en iyi sonuç için adet gecikmesini bekle canım istersen kan tahlili de yaptır ama daha erken
[/QUO
hm hamileysen koyulaşırdı hayrlısı bakalım Allah hayırlı evlat versin umudunu kaybetme inşallahBugün yaptım daha silikti canım dediğim gibi kanda da baktirdim 0.1 dı şimdi adetimi bekliyorum
Sağol canım her şeyin vardır bir zamanı doğru zamanı bekliyorumhm hamileysen koyulaşırdı hayrlısı bakalım Allah hayırlı evlat versin umudunu kaybetme inşallah
Peki ne zamana koyu olmalı? Benim dün yumurtlamanın 6.günüydü ve adete 6 ya da 8 gün vardı olsa knsin koyulaşır mıydıHamilelikte t daha koyu cikiyor c den ya da ayni cikiyor ovulasyonda
Canım benım normal testle yumurtlamanın 10. Gunu yaptım direk negatif gördüm 12. Gunu yanı dun ıkıncı cizgi hemen belirdi ve silik cıktı adete daha 4 5 gun varken dün kan verdım 80 cıktı inşallah saglıklı bir sekilde artar yanı adete 3 4 gun kala normal hamılelık testiyle cıkabılıyor bak resmi buPeki ne zamana koyu olmalı? Benim dün yumurtlamanın 6.günüydü ve adete 6 ya da 8 gün vardı olsa knsin koyulaşır mıydı
Ay ne güzel çıkmış erkenden hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah stres yapma sakınCanım benım normal testle yumurtlamanın 10. Gunu yaptım direk negatif gördüm 12. Gunu yanı dun ıkıncı cizgi hemen belirdi ve silik cıktı adete daha 4 5 gun varken dün kan verdım 80 cıktı inşallah saglıklı bir sekilde artar yanı adete 3 4 gun kala normal hamılelık testiyle cıkabılıyor bak resmi bu
İnşâllah canım inşallah bu sefer dogurmak nasıp olurAy ne güzel çıkmış erkenden hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah stres yapma sakın![]()
İnşallah canımİnşâllah canım inşallah bu sefer dogurmak nasıp olur![]()
Bence siz aşırı hamilesiniz. Benim de ilk gebeliğimde test aynen böyle çıkmıştı ve kanda negatifti. Kanda adetten sonraki hafta görülmeye başlandı. Merak etmeyin Allah ın izniyle siz hamilesinizBende açmıştım.bununla ilgili bir konu ovulasyon testi hiçbir zaman tek olmaz hamilelik durumuvarsa t ve c nin çok koyu olması gerekirmiş ve bende bugün kan tahlili yaptım hamilelik yok canım ovu.testinin fotoğrafını bırakıyorum buraya bata 4 günüm var
Gebe olsa koyulasirdiPeki ne zamana koyu olmalı? Benim dün yumurtlamanın 6.günüydü ve adete 6 ya da 8 gün vardı olsa knsin koyulaşır mıydı
inşallahİnşâllah canım inşallah bu sefer dogurmak nasıp olur![]()