- Konu Sahibi bubblesdeniz
-
Canım benim 2 sabahtır yaptığım teste ikinci çizgi vardı akşam yaptığımda yok çıkmadı sıvı tüketimine bağlı olabilir miBugünden itibaren kac gün kaldı reglinize, erken gebelik testi alip yarın sabah ilk idrarla yapın , ovulasyon testleri gebelikte güvenilir değil
Olabilir canım ama çizginin ilk 2 3 dakkada çıkması daha önemli, testin markası neydiCanım benim 2 sabahtır yaptığım teste ikinci çizgi vardı akşam yaptığımda yok çıkmadı sıvı tüketimine bağlı olabilir mi
Testin markası ovülasyon testiyle beraber gelmişti canım bir gebenin günlüğünden iki dk da çıktı resmini özelden ayin sanaOlabilir canım ama çizginin ilk 2 3 dakkada çıkması daha önemli, testin markası neydi
Olur canım at konusalimTestin markası ovülasyon testiyle beraber gelmişti canım bir gebenin günlüğünden iki dk da çıktı resmini özelden ayin sana
Yarın olmam lazım regl. Bakalım eğer olmazsam test alacağım tekrardan :/Bugünden itibaren kac gün kaldı reglinize, erken gebelik testi alip yarın sabah ilk idrarla yapın , ovulasyon testleri gebelikte güvenilir değil
Birinde sabah ilk idrardı, diğeri akşam 20:00 civarıydı ve 4 saat sıvı almamıştım.. yarını bekleyeceğim bakalımCanım benim 2 sabahtır yaptığım teste ikinci çizgi vardı akşam yaptığımda yok çıkmadı sıvı tüketimine bağlı olabilir mi
Sonuç ne acaba regl oldun mu? Kocakarı yesti dediğin nedir?Kızlar merhaba. Ben bu ay ilişkimden sonra yerleşme kanaması denilen olayı yaşadım. Regl günüm yarın. Evde kocakarı testleri yaptım şeker ve karbonat ile. Onlar pozitif çıktı. Reglime 9 gün kala erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı.Dün ovülasyon testi yaptım, çift çizgi çıktı silik. Bugün de ovülasyon testi ve bebetime denilen gebelik testi yaptım. Ovülasyon yine silik pozitif. Ama bebetime negatif çıktı. Sizce nedir? 3 gündür kasıklarım ağrıyor. Fotoğrafı ekliyorum. Silikler ovülasyon, negatif olan bebetime.
Merhaba, reglim :/Merhaba acaba sonucunuzu aldinizmi?
Regl oldum evet. Hem de en uzun süren ağrılı regli diyebilirim, regl 2 gün sürdü ama ben 6 gündür hala ağrı yaşıyorum. Kocakarı testi için de google’a “şeker veya karbonat ile hamilelik testi” yazarsanız çıkar. Eski zamanlarda testler daha yokken, büyüklerin gebeliği anlamak için uyguladığı şeylermiş.Sonuç ne acaba regl oldun mu? Kocakarı yesti dediğin nedir?
Bende bugün oldum reglRegl oldum evet. Hem de en uzun süren ağrılı regli diyebilirim, regl 2 gün sürdü ama ben 6 gündür hala ağrı yaşıyorum. Kocakarı testi için de google’a “şeker veya karbonat ile hamilelik testi” yazarsanız çıkar. Eski zamanlarda testler daha yokken, büyüklerin gebeliği anlamak için uyguladığı şeylermiş.
Merhaba. Tekrar gebelik testi yapmanızı öneririm :) arkadaşımın da regli 3 gün sürdü normalde bir hafta oluyordu. Ancak regl değil üstüne görmeymiş. Tekrar test yapınca hamilelik olduğunu gördü. Sizin erken gebelikler de pozitif. Bir tekrarlayın istersenizRegl oldum evet. Hem de en uzun süren ağrılı regli diyebilirim, regl 2 gün sürdü ama ben 6 gündür hala ağrı yaşıyorum. Kocakarı testi için de google’a “şeker veya karbonat ile hamilelik testi” yazarsanız çıkar. Eski zamanlarda testler daha yokken, büyüklerin gebeliği anlamak için uyguladığı şeylermiş.
Kimyasal oldu :/ Eşimin sperm problemlerinden dolayı. Şimdi ilaca başladı. Teşekkür ederim bilgilendirme içinMerhaba. Tekrar gebelik testi yapmanızı öneririm :) arkadaşımın da regli 3 gün sürdü normalde bir hafta oluyordu. Ancak regl değil üstüne görmeymiş. Tekrar test yapınca hamilelik olduğunu gördü. Sizin erken gebelikler de pozitif. Bir tekrarlayın isterseniz
Yaaaa çok sevindiim! Hayırlı olsun canımpazartesi günü hamile oldugumu öğrendim,sonra hep merak ettigim bişey vardı ovülasyon gebeligi gösterir mi? Damlatır damlatmaz koyu bir cizgi cıktı.Ama bat tarihinize yakın bir tarih olması gerekir,e zaten gebelik testiyle de gayet öğrenilebilir bu durum ama evde sadece ovülasyon varsa denemeye değer kızlar
Sıkmayalım canımızı. Bebeğimiz ne zaman isterse o zaman gelecek karnımıza.Bende bugün oldum reglnormalde bel ağrım vs olurdu olmadı. Bugünde günüm dü zaten ama ara ara kahve rengi akıntım geldi, acaba mı demiştim değilmişim
Ben de gebeliğimi öğrendikten 1 hafta sonra merakımdan denedimpazartesi günü hamile oldugumu öğrendim,sonra hep merak ettigim bişey vardı ovülasyon gebeligi gösterir mi? Damlatır damlatmaz koyu bir cizgi cıktı.Ama bat tarihinize yakın bir tarih olması gerekir,e zaten gebelik testiyle de gayet öğrenilebilir bu durum ama evde sadece ovülasyon varsa denemeye değer kızlar
İlk idrarlamı yaptnz ovülasyon testinide gebelik öğrenmek için benim yarın adet tarhm normlde yumurtlma sonrası göğüs ağrısı bel ağrısı herşey başlardı şimdi hiçbiri yok sadece baş ağrısı bulantı baş dönmesi var dün ikinci idrarla ovülasyon testi yaptım böylepazartesi günü hamile oldugumu öğrendim,sonra hep merak ettigim bişey vardı ovülasyon gebeligi gösterir mi? Damlatır damlatmaz koyu bir cizgi cıktı.Ama bat tarihinize yakın bir tarih olması gerekir,e zaten gebelik testiyle de gayet öğrenilebilir bu durum ama evde sadece ovülasyon varsa denemeye değer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?