- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Kuzum benimde ilk 2 günüm ağrılı oluyor sonrası azalıyor 5 gün sürüyor zaten.gecen sefer adetin bitiminde başladım 27.gun pik oldu herhalde 2.hafta başlarım canım.Adetliyken de stresliyim ben agridan dolayi.. gunde 2 ictigim bile oluyor... kimyasal olabilir mi diye soru isareti belirti cok yogun ve agriliydi bugun 4.gunu yine agrikesici ictim..
Ne zmn baslayacaksin.. ?
Kuzum cok erken baslamissin cok da gec gormussun daha once de olmus olabilir mi adet sonrasi falan hissetmez misin agridan hani ayda 2 yumurtlayanlar oluyor bilemedim..Kuzum benimde ilk 2 günüm ağrılı oluyor sonrası azalıyor 5 gün sürüyor zaten.gecen sefer adetin bitiminde başladım 27.gun pik oldu herhalde 2.hafta başlarım canım.
Canim ben adetten sonra 16.gunde pozitif gordum birde 19.gunde ama ilk defa kullandım 17.gunumde kahve rengi akinti oldu ilk defa bakalim kismet canim ya gecen sene hamile kaldim ilkti ama 16gun kaldi karnimda tedabi olmuştum 3ay 2ay klomen kullandim 3.ay serophone ve gıda takvuyesi kullanmistim o ay kaldim ama mide bulanrisi yaşamıştım hissetmedim yani fazla ama test yaptim cikti kader kismet alamadim bebegimi kucagimaCanim ben bu ay letrasan kullandim gecen sali gunu dr gittigimde 19 mm civarinda yumurta olusmus dedi ve 14 araliktada ovulasyon testinde pozitifi yakaladim. Ya senin canim
Yaptım enteresandır ben hiç birşey hissetmedim ne ağrı ne sızı hatta çatlamadı mi diye düşündüm. Ben 2 defa yumurtluycami sanmıyorum canım yumurtam bile zor gelişiyorKuzum cok erken baslamissin cok da gec gormussun daha once de olmus olabilir mi adet sonrasi falan hissetmez misin agridan hani ayda 2 yumurtlayanlar oluyor bilemedim..
Hmm onu bilemicim tabi.. hayirlisi bakalim.zmn neler gostericek.Yaptım enteresandır ben hiç birşey hissetmedim ne ağrı ne sızı hatta çatlamadı mi diye düşündüm. Ben 2 defa yumurtluycami sanmıyorum canım yumurtam bile zor gelişiyor
Aynen kuzum kısmet herşey.Hmm onu bilemicim tabi.. hayirlisi bakalim.zmn neler gostericek.
Ay pahalıya gerekyok o zaman canım yaaBenimde aynı marka canım araştırdığım kadarıyla en iyilerden ama bide clearblue ve predictor markaları var fakat çok pahalılar
YaaaaBende adet oldum kızlar.iyi ki test yapmamışım.
Benimde 4 ay once kendiliginde bir gebeligim oldu benimde malesef kimyasal gebelikle sonuclandi insallah rabbim bizede nasip eder bizde kucagimiza aliriz. Ben 14 de cift cizgiyi gordum dunde bugunde hep silikti bir ayda iki defa yumurtlama olusur mu kiCanim ben adetten sonra 16.gunde pozitif gordum birde 19.gunde ama ilk defa kullandım 17.gunumde kahve rengi akinti oldu ilk defa bakalim kismet canim ya gecen sene hamile kaldim ilkti ama 16gun kaldi karnimda tedabi olmuştum 3ay 2ay klomen kullandim 3.ay serophone ve gıda takvuyesi kullanmistim o ay kaldim ama mide bulanrisi yaşamıştım hissetmedim yani fazla ama test yaptim cikti kader kismet alamadim bebegimi kucagima
Insallah bitanem bebislerimiz olurda bu guzel gunleri surekli hatirlarizBenimde 4 ay once kendiliginde bir gebeligim oldu benimde malesef kimyasal gebelikle sonuclandi insallah rabbim bizede nasip eder bizde kucagimiza aliriz. Ben 14 de cift cizgiyi gordum dunde bugunde hep silikti bir ayda iki defa yumurtlama olusur mu ki
2 kere kan testi verdik canım negatif rahim duvarın kalınlaşmış olabilir dedi ama maalesefInsallah bebistendir. Yoksa da bi an once gelsin bekletmesin o da sikinti..
Canim bide benim bacak agrim var bu sende hic oluyomu hamileyken cok yasadim allah razi olsun esim surekli masaj yapardi buda beni suphelendiriyoCanim ben bu ay letrasan kullandim gecen sali gunu dr gittigimde 19 mm civarinda yumurta olusmus dedi ve 14 araliktada ovulasyon testinde pozitifi yakaladim. Ya senin canim
Doruk demesi lazım canımKizlar bakin bu program pozitif diyo yumurtlama oldumu simdi
Hangi program canım buKizlar bakin bu program pozitif diyo yumurtlama oldumu simdi
Cok nadir sizlama oluyor bacaklarimda ama oyle cok bir agri yok canimCanim bide benim bacak agrim var bu sende hic oluyomu hamileyken cok yasadim allah razi olsun esim surekli masaj yapardi buda beni suphelendiriyo
Amin insalla yaaInsallah bitanem bebislerimiz olurda bu guzel gunleri surekli hatirlariz
Canımm günaydınnn :) yaa normalde bu hafta gidecektim ama ne olur ne olmaz dedim Cumartesi gittim doktora. Kan değerlerini söyledim doktor hesapladı bugün 700lerdedir keseyi göremeyebiliriz bu çok normal şimdiden keseyi görmeyi beklemiyorum dedi beni sakinleştirdi vajinal ultrason baktı keseyi görmedik ama rahim duvarının kalınlığı vs iyi dedi. Bugün için kan vermene bence gerek Yok dedi Çarşamba bir daha gideceğim değer yeterince yükselmiş olur o zaman keseyi görebiliriz dedi. Ben dış gebelik korkumdan bahsettim. Doktor korkma çok sık rastlanılan bir durum değil dedi Çarşamba günü keseyi göremezsek o zaman tekrar kan verirsin değerle keseyi karşılaştırız o zaman dış gebelikten şüphe edilir ve iki günde bir kan verip takip ederiz dedi şimdi bunları düşünme tadını çıkar dedi çıkartabildim mi tabi ki hayır :):):)Aaa ben niye bilmiyorum kaç gündür aklımdasın ya nasılsın canım ne yapıyorsun? Gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?