- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
27aralik canim senin
Canim ben bu ay letrasan kullandim gecen sali gunu dr gittigimde 19 mm civarinda yumurta olusmus dedi ve 14 araliktada ovulasyon testinde pozitifi yakaladim. Ya senin canimYumurtlaman oldumu canim
Senin yumurtlama olmuş muydu canım?Buda benim bugünun ovulasyon testi
Ayy canım benim üzülme yeni ay yeni umutlar :) bak bana ben olamadım da olmakta güzel birşeyBende adet oldum kızlar.iyi ki test yapmamışım.
Aynen canım belirsizlik daha kötüydü 42.gunumde adet oldum :) önümüzdeki maçlara bakicazAyy canım benim üzülme yeni ay yeni umutlar :) bak bana ben olamadım da olmakta güzel birşey
Bende 40 a yaklaştımAynen canım belirsizlik daha kötüydü 42.gunumde adet oldum :) önümüzdeki maçlara bakicaz
Burdayımmmm kullanıcı adı değiştirdiiimmm :):):)Kızlar umutsuz nerde hiç sesi soluğu çıkmıyor merak ettim
Aaa ben niye bilmiyorum kaç gündür aklımdasın ya nasılsın canım ne yapıyorsun? Gittin mi doktora?Burdayımmmm kullanıcı adı değiştirdiiimmm :):):)
Aynen oyle onumuzdeki maclara bakicaz artik.. canim gecmis olsun.. fazla bekletmeden geldi bari..Aynen canım belirsizlik daha kötüydü 42.gunumde adet oldum :) önümüzdeki maçlara bakicaz
Benimki de laboquik siparis verirsem yine bundan veririm cnm.Evet canım ama dedim eğer daha başka markadan daha memnun kalan varmıdır acaba die bende bi aksilik yaşamadım valla
Sen de degistirmissin.. bi bana isim bulamadiniz :))Aaa ben niye bilmiyorum kaç gündür aklımdasın ya nasılsın canım ne yapıyorsun? Gittin mi doktora?
Aynen ama bu ovulasyon işi bana zor geliyor sabahları yapıyorum ya çok üşeniyorum iş yerinde zor oluyorAynen oyle onumuzdeki maclara bakicaz artik.. canim gecmis olsun.. fazla bekletmeden geldi bari..
Aynen canım belirsizlik daha kötüydü 42.gunumde adet oldum :) önümüzdeki maçlara bakicaz
Aksam yap sen de cankm.Aynen ama bu ovulasyon işi bana zor geliyor sabahları yapıyorum ya çok üşeniyorum iş yerinde zor oluyor
Hayırlısı canım, umutsuz olan herkes adet olmayı bekliyor valla.Allah yardımcımız olsun bu süreçte bizlere .Benim de 6 gün geçti hala olmadım kızlar
Olsam da önümüze baksam diyorum ama hala yok
Olunca rahim filmi çekileceğim
Aksam yaparım sanırım bu sefer , ay adetli günlerimin tadını çıkarayım diyorum :) bu bir hafta stressiz ondan sonra başlayacak yine.Aksam yap sen de cankm.
Insallah bebistendir. Yoksa da bi an once gelsin bekletmesin o da sikinti..Benim de 6 gün geçti hala olmadım kızlar
Olsam da önümüze baksam diyorum ama hala yok
Olunca rahim filmi çekileceğim
Adetliyken de stresliyim ben agridan dolayi.. gunde 2 ictigim bile oluyor... kimyasal olabilir mi diye soru isareti belirti cok yogun ve agriliydi bugun 4.gunu yine agrikesici ictim..Aksam yaparım sanırım bu sefer , ay adetli günlerimin tadını çıkarayım diyorum :) bu bir hafta stressiz ondan sonra başlayacak yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?