- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı sordun canımSenin Adetin ne zaman bitiyor canım? Ben hala olamadım ya
Evet canımBana mı sordun canım
Bugün son gün canımEvet canım
Merhaba canım nasılsın, aynı zamanlarda kürtaj olmuştuk .. :) bende beklemedeyim hala. 3 ay bende korunmuştum eylülde ilk denemede tuttu ama kimyasal oldu .. bıraktım sonra bende yumurtlamaya falan bakmadım tutturamadık zaten ayda 1 ilişkiyle zaten mucize oluyor o da olmuştu da kürtaj olmak zorunda kalmıştım .. şimdi bu ay ilk kez kararlı oldum. Adam akıllı ilk kez denicem incir.ceviz falan yiyorum eşime de keçiboynuzu kürü. Dün regl oldum zaten. 26gün periyot. Buraya paylaşayım bende ovulasyon testleri çünkü hiç anlamoyorum ben :) oğlan martta 3 yaşına girecek. Nasıl olsa hemen olmuyor işte bari 4 yaşına kadar bir kardeşi gelir diyorum şimdi de :)) kısmette varsa tabii .. dr a gittim geçen ay herşey yolundaydı smear da yaptırdım. Hayırlısı artık haftaya ovulasyon testlere başlarım 8.günden itibaren, ben erken yumurtluyorum heraşde de bakalım .. çok uzun oldu ya kusura bakmayın :)Evet canim 4e gidiyor cok istiyor bende kararsizim ama karunmadigimiza gore istiyorum:))
Yeni istedik gecen eylulden beri mayista kurtajim var iste 3 ay falan korunduk 3 aydir da deniyoruz..
Daha yumurtlama olmamış gibi duruyor ama bugünkü koyu çıkmış bugünden değerlendirmeye başlayın derim yarın büyük ihtimalle daha koyu çıkar ve koyulaşmaya başladığında günde iki kere yapmanızda fayda var sabah pik olmayan test akşamına olabiliyorKızlar lütfen yardımcı olabilir misiniz 1 aralıkta regl oldum pcos ve regl düzensiz onu testine 12 aralıkta başladım fakat sonuç oldukça kafa karıştırıcı bakıp yorumlayabilir misiniz çok sevinirim ayın 14 ünde 1 saat arayla 2 test yaptım ilki hatalı gibi geldi bana çünkü
Cevabın için teşekkür ederim :) Bana ayın 13 de çok koyu gibi geldi ve sanırım lh da dalgalanma var ve malesef bugünü değerlendiremeyrcdğim il dışındayım umarım yumurtlama bugun olmamıştırDaha yumurtlama olmamış gibi duruyor ama bugünkü koyu çıkmış bugünden değerlendirmeye başlayın derim yarın büyük ihtimalle daha koyu çıkar ve koyulaşmaya başladığında günde iki kere yapmanızda fayda var sabah pik olmayan test akşamına olabiliyor
Rica ederim :) Rabbim gönlüne göre versin inşaallahCevabın için teşekkür ederim :) Bana ayın 13 de çok koyu gibi geldi ve sanırım lh da dalgalanma var ve malesef bugünü değerlendiremeyrcdğim il dışındayım umarım yumurtlama bugun olmamıştır
Umarım 13 de yumurtlamışımdır tek duam o teşekkürlerRica ederim :) Rabbim gönlüne göre versin inşaallah
Evet kağıt gibi innovita markasıNe değişik test ben bunları anlamıcam die korkuyorum kağıttan mi markası ne
maşallah, sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah, bu heyecanlı duyguları biz de bir an önce yaşarız inşallah yaaKızlarrr günaydınnnn ben keseyi gördüm bu sabah dış gebelik değilmiş çok şükür 5 Ocak’ta kalp atışı ve bebeği görmek için gideceğiz.:)
17de pik olmuş o günü ve ertesi günü değerlendirdiniz mi. Bence artık devam etmeye gerek yokGünaydın son durum bu yapmaya devam edeyim mi 11 günüm var
Değerlendirdik canım o zaman hayırlısı diyoruz bekliyoruz17de pik olmuş o günü ve ertesi günü değerlendirdiniz mi. Bence artık devam etmeye gerek yok