- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Gene başına veya sonuna senin için önemli olan tarihlerden yazabilirsin :)bir oğlum olsun adı can olsun hevesi benimki ilk üye olduğumda öyle yazdımdı gebelik bebek için üye olmuştum çünkü.. 09 2009 kızımın doğum yılı 'e' de kızımın baş harfi işte. esin de kesin vardır nasıl süslesem bilemedim :)
22. gününün akşamı gördüm canım
buradan bi arkadaş ben ilk gebeliğimi 23. gün görmüştüm dedi bana umut verdi sağolsun
bende sizlere umut vereyiminşallah sizlerle daha nice güzel test sonuçlarında konuşuruz...
Bu ilacı kullanırken gebelik mi düşünüyorsun? 2-3 yıl önce banada doktor adet düzensizliği için verdi bende çocuk istediğimizi söyledim sorun değil hatta kolay hamile kalırsın dedi ben bi kutu kullandım ama araştırmak istedim ve derhal ilacı bıraktım. Bi araştır derim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cyclo-progynova.1051662/
Bıraktığım linki okudun mu? Bebeğe bi takım zararları olabiliyormuşEvet ilacı kullanırken gebelik düşünüyorum bikac arkadaş kaldı ve 5. senelerinde bu ilaçla kaldı. Ama zaten gebeliğe engel değil rahmin küçük olduğu için gelistiricek dedi, 21 günlük kullanım zaten ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde regl olunmazsa test yap mutlaka dedi doktorum. 5. aydayım geçen aylarda hep ilaç bittikten 4 5 gün sonra oldum. Ve adetin 5. günü başlanıyor.
Bıraktığım linki okudun mu? Bebeğe bi takım zararları olabiliyormuş
Hakkında hayırlısı olsun canım ben görünce uyarmak istedim sadece en doğru kararı sen bilirsin inşaallah bi sıkıntı yaşamazsın rabbim yardımcımız olsunEvet okudum da kafam karıştı açıkçası. Benim durum biraz farklı aslında; biçok doktora gittim aralıklarla ve hiç bi doktor sorunun var vs. demedi. En son doktoruma 3 ay üst üste gidince 3. ay da Hsg istedi herşeyin tamam sorun da yok ama tüplere bakalım diye o gün dünyam yıkıldı tüpler tıkalı dediğinde.. Tüp bebek merkezine yönlendirdi direk raporu yazıp, başka doktora da gideyim dedim Hs/Ls ameliyatı geçirdim rahmin menapoz zamanlarındaki rahim boyutunda gelişmesi lazım bu sekilde gebe kalamazsın zaten kalsan da bebek tutunamaz küçük olduğu için dedi. 6 ay sonra kontrole gel rahmin boyuna bakalım insAllah o zamana kadar gelişir dedi. Korunmamız gerekir değil mi diye sorduğumda hayır korunmayın zaten çocuk istiyorsunuz sonuçta dedi. Belki 4 ay kullanım da yeticek ve 4. ayda gebe kalicaksin boşuna 2 ay fazla kullanmış olcaksın dedi. Folio adında bi folik asit de kullanıyorum zaten eksik etmiyorum ama bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. 2 3 doktor da bu ilaca devam et tabiki dedi.
Hakkında hayırlısı olsun canım ben görünce uyarmak istedim sadece en doğru kararı sen bilirsin inşaallah bi sıkıntı yaşamazsın rabbim yardımcımız olsun
Çok güzel çıkmış.. pik mi bilemiyoruz ama teste devam etmelisin gibi görünüyor ... hayırlısı ..Son durum bu üç aydır hiç bu kadar net ve çabuk çıkmamıştı hayırlısı artık
Benim 20.gün yumurtlama oldu canım umudunu kesmeAdet bitiminin 17. Günü umudu kesmek üzere olan ben
PkoluyumBenim 20.gün yumurtlama oldu canım umudunu kesme
Zaten ilaçsız adet olamıyorum bazen 65 günü buluyor adetlerimBenim 20.gün yumurtlama oldu canım umudunu kesme
Çooook güzel iyi yapmışsın canımKızlar selam
Bugün doktorumu aradım miyositol positive vermişti bana ben çok zorlamıyordum her eczanede bulamıyordum başka önermesini istedim İNOFOLİC COMBİ verdi
Valla adet gününe yakın yumurtlayan bile duydum ve ovülasyonla hamile kalan pcolu da çok hayırlı zamanda olsun inşallah hepimizinPkoluyum
Allah yukarda inanarak içmedim.miyositolü hep infolic folic1 falan okuyorum 3 kutu bitirdim.bana mısın demedi smdi enerji geldi doktor inofolic başla deyinceÇooook güzel iyi yapmışsın canımbende aldım ama başlamak nasip olmadı biran önce olsam da başlasam keşke
Hemen al başla canım adetliyken başlamak gerekiyorAllah yukarda inanarak içmedim.miyositolü hep infolic folic1 falan okuyorum 3 kutu bitirdim.bana mısın demedi smdi enerji geldi doktor inofolic başla deyince
Haftasonu die arayamadim doktoru dün aramak aklıma geldi e pazardı bugün de adetimin 4.günü geç mi kaldm acabaHemen al başla canım adetliyken başlamak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?